KiNeTic Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Binenteles ca poate. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Confirm si eu prezenta, avansul cat de curand :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Domnilor, si noi intentionam sa participam la acest eveniment, caci este foarte interesant. VA rog sa-mi mai lamuriti cateva chestii: 1) cand se vor da hartile efectiv? la start? inainte de start ca sa ai timp sa identifici CPurile nepunctate pe harta? 2) cum functioneaza treaba cu cazarea intermediara? cum ajung masinile, sculele, hainele de la cazarea de joi seara la cazarea de vineri seara? 3) ne poti spune numele locurilor de cazare ca sa ne facem o impresie despre ele? 4) nu se pomeneste nimic despre mancarea in traseu. primim sandvisuri si apa la start sau e treaba noastra? De asemenea, cum se procedeaza cu insotitorii? Unde locuiesc? Cat costa? Ce primesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Hartile le veti primi la start,sandwisurile si apa sunt asigurate de noi, cazarile cele 2 din Sibiu sunt la hoteluri de 3 stele iar cea intermediara la pensiune de 4 margarete, cu sculele si hainele se descurca fiecare concurent, adica si le transporta Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Din pacate trebuie sa recunosc ca inca nu mi-e clar cu transportul platformelor si hainelor. Planul este ca dupa ce terminam traseul sa revenim pe asfalt la sibiu cu masinile de concurs, sa luam platformele si hainele, sa le ducem la cazarea intermediara, iar a doua zi din nou dar in sens invers? Sau este ca ne luam cu noi o echipa de asistenta tehnica iar voi le spuneti unde trebuie sa ajunga si ei merg pe asfalt cu platformele si hainele noastre si ne asteapta la finish? Daca planul este in felul acesta, unde va fi parcul rece unde au voie concurentii sa repare masinile in timpul concursului (partea cronometrata) ? Adica pleci de la Sibiu, rupi masina, unde mergi sa o repari ? Sau nu exista limitarea cu ajutorul din afara si poti repara masina oriunde ? Daca asa, poti parasi culoarele marcate cu revenire prin locul pe unde ai parasit fara sa fii penalizat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Din pacate trebuie sa recunosc ca inca nu mi-e clar cu transportul platformelor si hainelor. Planul este ca dupa ce terminam traseul sa revenim pe asfalt la sibiu cu masinile de concurs, sa luam platformele si hainele, sa le ducem la cazarea intermediara, iar a doua zi din nou dar in sens invers? Sau este ca ne luam cu noi o echipa de asistenta tehnica iar voi le spuneti unde trebuie sa ajunga si ei merg pe asfalt cu platformele si hainele noastre si ne asteapta la finish? Daca planul este in felul acesta, unde va fi parcul rece unde au voie concurentii sa repare masinile in timpul concursului (partea cronometrata) ? Adica pleci de la Sibiu, rupi masina, unde mergi sa o repari ? Sau nu exista limitarea cu ajutorul din afara si poti repara masina oriunde ? Daca asa, poti parasi culoarele marcate cu revenire prin locul pe unde ai parasit fara sa fii penalizat? Platformele pot ramane la Sibiu pentru ca ne vom intoarce aici. Avem trei nopti de cazare: prima si ultima in Sibiu unde este organizat startul respectiv finish-ul. Avem de asemenea o cazare la finalul primei zile de concurs. Pentru aceasta seara fiecare concurent trebuie sa aiba la el bagajul cu schimburile pe care le considera necesare. Eventualele reparatii pot fi executate atat in traseu cat si in afara lui, functie de dificultatea executarii. Daca echipajul nu mai poate continua si este necesara o platforma, organizatorii impreuna cu echipajul vor aduce autoturismul avariat in cel mai apropiat loc de unde poate fi incarcat pe platforma. Platforma personala sau pusa la dispozitie de catre organizatori contra cost. Oricum, traseul gandit speram sa nu provoace stricaciuni masinilor. Domnilor, este o Cupa la care speram sa va "simteti" bine, si de ce nu, sa castigati niste premii. De acestea ne ocupam noi :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Azi s-a adeveerit de ce imi era teama exact in weekendul respectiv am program profesional fara scuza de iesire Asta e - distracti eplacuta 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Azi s-a adeveerit de ce imi era teama exact in weekendul respectiv am program profesional fara scuza de iesire Asta e - distracti eplacuta Ne pare rau ca nu vei putea sa fi alaturi de noi! Daca totusi se schimba ceva in programul tau, te asteptam! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Referitor la transportul celor necesare inoptarii in alt loc decat "la baza", poate va ganditi totusi sa organizati un transport cu o duba sau remorca a bagajelor, spun asta pentru ca masina mea de concurs este un Samurai in care greu mai intra si altceva decat cele necesare concursului in sine :grin: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 (editat) Re: Sibiu trophy 2012 Confirm si eu prezenta, avansul cat de curand :h5 un samurai negru si un patrol alb?:ha:....echipa de Brasov?:old.Oricum :br Daca facem gasca, iti car eu bagajele:grin: Editat Martie 26, 2012 de Astral NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Pentru ca exista intrebari legate de prezenta membrilor de familie si/sau a mecanicilor la Sibiu Trophy 2012 (multumim Cristi pentru precizari) rugam participantii sa precizeze daca sunt insotiti de astfel de persoane. Solutiile si conditiile le vom prezenta cat mai curand cu putinta in asa fel incat fiecare sa-si poata face calculele. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Suna interesant. incercam sa venim si noi. Cristina + Laurentiu + KZJ70. Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Zippo: uite, incep eu declaratiile :)) Astfel: noi suntem 2 masini (4 persoane), plus cel putin 3 persoane aditionale (prietenele + cinvea sa conduca platforma :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Cat de curand vom fi in masura sa va prezentam si variantele pentru insotitori. Cristi, ne-ai dat de munca :grin: Va asteptam cu drag! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Daca ati fost pe trasee ne puteti spune si noua starea vremii (si mai ales a terenului) din zona de culme. Multumim. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Ceva noutati?:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Salut Poate cineva sa ne puna o lusta cu echipajele inscrisa? Dorim si noi sa participam si nu avem deocamdata a doua masina. Fritz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 15, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Desigur, ne vom ocupa de acest aspect si vom publica o lista a celor care s-au inscris. Stiu sigur ca mai exista un echipaj care nu are parteneri de concurs. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Exact, cum a spus si Zippo si noi am dori sa participam dar nu avem parteneri de echipaj. Poate reusim sa ne unim! Paul Barbu 0763/090500 Cu multa stima. tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovibot Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Salut, Formatul in care a fost gandita competitia este grozav. Tot respectul pentru munca depusa. Ma inscriu si eu, un G cu 2 persoane...deocamdata fara un alt echipaj ( inca nu stie daca poate veni sau nu). In curand platim avansul si doresc si rezervare cazare. Ce se intampla daca ne inscriem, platim si nu gasim alt echipaj si nu ramane liber altul nici de pe forum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovibot Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Salut, Pana la termenul limita de inscriere mai e un pic si e ciudat de multa liniste pe topic....imi scapa mie ceva? Cand ne puteti spune ceva concret privind concursul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Green Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Salut. Si noi vrem sa ne inscriem . Abri+Bobi . Ceva detalii . O lista de inscriere ? Multumim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 ANUNT IMPORTANT! Cu multe pareri de rau si cu mii de scuze, va informam ca suntem nevoiti sa anulam competitia Sibiu Trophy 2012, motivul fiind retragerea subita si fara nici o justificare a unor sponsori importanti, care s-au dovedit foarte neseriosi. Ca urmare am ramas in imposibilitatea sustinerii evenimentului si indeplinirii in totalitate a scopurilor propuse pentru realizarea unei competitii pe care ne-o imaginam cu cat mai putine scapari. Din pacate cele demarate pana in momentul de fata nu ne permit sa va invitam alaturi de noi in explorarea muntilor de aici. Tot ce am acumulat, trasee, imagini, experiente, le vom pastra pentru voi, speram ca numai pana in primavara anului urmator. Fiindca nu vom renunta asa usor... Va multumim tututor pentru intelegere si ne cerem scuze daca planurile voastre au fost date peste cap. Va garantam ca si ale noastre au suferit la fel. Va salutam cu stima, Offroad Club Sibiu T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Pacat :(. Chiar aseara ne faceam strategia de deplasare pentru 4 echipaje :( Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Sibiu trophy 2012 Ce pacat, Daca lumea tot si-a luat concediu in perioada aia si ar vrea sa vina poate iese de o "prieteneasca" macar. Eu speram sa fiu spectator si tot imi par rau. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate