Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Dupa ce am testat-o in teren, in conditii bune la umanitarele din Buzau, noua masinuta, "MY LADY", poate fi prezentata public: - 3.0, V6, 24 valve - gume 81cm BFG Super Swamp - troliu - o javra care scoate scantei, dar trage ca-n desene animate Urmeaza sa o upgradez cu o aparatoae de troliu facuta din panza rosie cu ursuleti galbeni pe ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: My lady In sfarsit ! Sa te duca unde vrei ! Sper ca de acuma te vedem mai des p-aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: My lady Ma bucur sa-ti vad iarasi scrisul .Si de asemenea ma bucur sa vad ca n-ai renuntat la doamne bune . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: My lady Sa o folosesti sanatos. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: My lady Bine ai revenit Petre! Sa te bucuri de "EA" si sa citim mult despre faptele"EI":al NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: My lady Nu uita sa-i faci cateva gauri in instalatia de evacuare sau daca ai vecini rai poti sa-i scoti toaba de tot.Sunetul motorului este bestial.Buna alegere,daca are si blocant spate este si mai bine. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Alta bomba sub capota :grin:. Sa te poarte peste tot! ps: BGF= INTERCO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Sa te bucuri de masina Petre :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Da,da,daaa Multumesc. Ionel, normal ca are si blocant. V-am prezentat-o din fata, pt ca din spate....a cam stat capra:)) O data la worldscpe care se uita in floci si mi-a spart sticla de la stop iar a doua oara pe sosea, la intoarce de la Buzau unde un prieten cu un Nissan facut de Didone s-a proptit cu bulbarul in fundul ei:) Deh...e fasneata mica de ea si are popou apetisant! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Wellcome back ...Bullbareeee ! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: My lady Curvistina mica care este.... :ha: Poate o lasi un pic sa se ocupe al meu de ea... ii plac astea de aceeasi rasa si cu aceleasi studii :ha: Asigur inauntru cazare, pat matrimonial, dus inainte si dupa si nu in ultimul rand o experienta bogata in padure. Vezi ca al meu lwb are multe cicatrici, dar nu conteaza... copiii vor fi cu siguranta rasa pura. :ha: Dulceanu cu siguranta se refera la pajero meu.... are o teava pe direct pana in spate, adica e lunga, tare si foarte fierbinte :grin: Sa o porti sanatos, Petre, si bine ai revenit! Editat Februarie 21, 2012 de doctoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Super look, arata bine asa "necoafata" ... planuri de viitor cu ea? Prin teren, pe afara, o pregatesti pentru ceva mai hard ? :br De unde ai luat`o si din ce an e ? :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Si cand o aduci si pe plaiurile hunedorene sa ii spui "Dai, dai ca merge!!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Uelcom bec Petre! :2dr Frumusica englezoaiaca! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Don Petre ,sa fie intr-un ceas bun si mult noroi sub roti!:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Super look, arata bine asa "necoafata" ... planuri de viitor cu ea? Prin teren, pe afara, o pregatesti pentru ceva mai hard ? :br De unde ai luat`o si din ce an e ? :x Pai sunt obligat sa-i pun o bara spate din teava ca mi-au saprt popoul doi colegi: unul la Buzau si celalalt de la Buzau:)) Apoi tot obligat sunt sa pun si bara fata, deoarece dragutul de Razvan GTC se uita in fata cand adea cu spatele :ha: Fapt care mi-a cauza o interactiune cu rotile lui cu lanturi fix in bara mea din fata cu tot cu numar. E din 97 si e my lady, deci englezoaica :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Sa stapaniti sanatos masinuta, fara evenimente ne-placute :h5. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Sa ne traiesti Petre imprena cu MiLady :) Welcome back :2dr Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady Pai sunt obligat sa-i pun o bara spate din teava ca mi-au saprt popoul doi colegi: unul la Buzau si celalalt de la Buzau:)) Apoi tot obligat sunt sa pun si bara fata, deoarece dragutul de Razvan GTC se uita in fata cand adea cu spatele :ha: Fapt care mi-a cauza o interactiune cu rotile lui cu lanturi fix in bara mea din fata cu tot cu numar. :ha: Sa ai parte de ea, Petre! Dar cre'ca trebuie sa-ti schimbi amicii, ca astia i-o trag la nanau cu orice ocazie apuca. Si tu ramai cu Ooops! De fapt ai putea sa ii si zici asa, in onoarea colegilor de umanitara. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: My lady sa o noroiesti sanatos ! plasticele cand zboara ? sau zboara singure ca la prima iesire a lui @cobrra cand se dezbraca nebuna singura fara sa i-o ceara nimeni ? :ha::ha::ha: LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: My lady Frumos acaret ! Sa te poarte pe unde vrei ! Sper sa vedem trasnformari ca si la Animal ! :br B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate