Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

My lady

Petre Niteanu aka bullbar

Postări Recomandate

Dupa ce am testat-o in teren, in conditii bune la umanitarele din Buzau, noua masinuta, "MY LADY", poate fi prezentata public:

- 3.0, V6, 24 valve

- gume 81cm BFG Super Swamp

- troliu - o javra care scoate scantei, dar trage ca-n desene animate

Urmeaza sa o upgradez cu o aparatoae de troliu facuta din panza rosie cu ursuleti galbeni pe ea.

IMG_0236.thumb.jpg.690e2cbef021ebed47a4e15431862224.jpg

IMG_0235.thumb.jpg.a7b6a7d2722deca3fd32a50b2f066ebc.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: My lady

Ma bucur sa-ti vad iarasi scrisul .Si de asemenea ma bucur sa vad ca n-ai renuntat la doamne bune .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Da,da,daaa Multumesc. Ionel, normal ca are si blocant. V-am prezentat-o din fata, pt ca din spate....a cam stat capra:)) O data la worldscpe care se uita in floci si mi-a spart sticla de la stop iar a doua oara pe sosea, la intoarce de la Buzau unde un prieten cu un Nissan facut de Didone s-a proptit cu bulbarul in fundul ei:) Deh...e fasneata mica de ea si are popou apetisant!

Link spre comentariu

Curvistina mica care este.... :ha: Poate o lasi un pic sa se ocupe al meu de ea... ii plac astea de aceeasi rasa si cu aceleasi studii :ha: Asigur inauntru cazare, pat matrimonial, dus inainte si dupa si nu in ultimul rand o experienta bogata in padure. Vezi ca al meu lwb are multe cicatrici, dar nu conteaza... copiii vor fi cu siguranta rasa pura. :ha:

Dulceanu cu siguranta se refera la pajero meu.... are o teava pe direct pana in spate, adica e lunga, tare si foarte fierbinte :grin:

Sa o porti sanatos, Petre, si bine ai revenit!

Editat de doctoru'
Link spre comentariu

Super look, arata bine asa "necoafata" ... planuri de viitor cu ea? Prin teren, pe afara, o pregatesti pentru ceva mai hard ? :br

De unde ai luat`o si din ce an e ? :x

Pai sunt obligat sa-i pun o bara spate din teava ca mi-au saprt popoul doi colegi: unul la Buzau si celalalt de la Buzau:)) Apoi tot obligat sunt sa pun si bara fata, deoarece dragutul de Razvan GTC se uita in fata cand adea cu spatele :ha: Fapt care mi-a cauza o interactiune cu rotile lui cu lanturi fix in bara mea din fata cu tot cu numar.

E din 97 si e my lady, deci englezoaica :banana

Link spre comentariu

Pai sunt obligat sa-i pun o bara spate din teava ca mi-au saprt popoul doi colegi: unul la Buzau si celalalt de la Buzau:)) Apoi tot obligat sunt sa pun si bara fata, deoarece dragutul de Razvan GTC se uita in fata cand adea cu spatele :ha: Fapt care mi-a cauza o interactiune cu rotile lui cu lanturi fix in bara mea din fata cu tot cu numar.

:ha:

Sa ai parte de ea, Petre! Dar cre'ca trebuie sa-ti schimbi amicii, ca astia i-o trag la nanau cu orice ocazie apuca. Si tu ramai cu Ooops! De fapt ai putea sa ii si zici asa, in onoarea colegilor de umanitara.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare