Tavi Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Salutare Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un troliu Mile MArker SE12000 . Ce trebuie sa schimb, sau sa fac daca am pierdut telecomanda?Se poate inlocui?Mentionez ca sun nou in tehnica off road.Mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Telecomanda troliu Mile Marker Salutare Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un troliu Mile MArker SE12000 . Ce trebuie sa schimb, sau sa fac daca am pierdut telecomanda?Se poate inlocui?Mentionez ca sun nou in tehnica off road.Mersi mult Cel mai simplu e ca sa iti tragi 3 fire pana in bordul masinii unde poti monta un buton de genul celor de la actionarea geamurilor electrice montat intr-o pozitie in care sa il poti actiona cand esti la volan. Legaturile pe care trebuie sa le faci la troliu si la comutator sunt simplu de identificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Telecomanda troliu Mile Marker Se poate inlocui cu orice alta telecomanda , daca sint probleme de compatibilitate la mufa va trebui sa inlocuiesti si mufa de pe troliu . In cazul in care are numai trei pini , e supersimplu , iar daca totusi nu poti cumpara o telecomanda si mufa ei , se poate improviza una din o pereche de mufe de sistem audio mai serioasa , trei metri de fir si un buton de geamuri . Cum toata istoria duce pe la 50-60 ron ( cu piese noi ) si iese aproximativ o improvizatie , pina la 100 ron cit e o alta telecomanda e fix diferenta intre improvizatie si piesa dedicata . Totusi ...discutam de telecomada pe fir sau de telecomanda radio ...? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate