Astral Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Ce fac romanii cand e frig afara ? Au idei si se incalzesc punand mana pe flex ! :ha: Cum vi se pare masina de mai jos ? Prin muntii de zapada, carand alimente la sinistratii din comunele de pe langa Buzau si Rm.Sarat : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Nissan Patrol Y60 - pick-up HEAVY-DUTY ! Ieri am primit un telefon de la Didone : -Hai sa-i faci poze la pick-up ! -Pai nu i-am facut ?!? Doar l-ai si prezentat, ai inebunit ?!? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67995-Nissan-Patrol-pick-up-sau-quot-a-mea-e-mai-lunga-!-quot -Nu breee.....l-am taiat si pe asta, benzinaru` ! -Auuuuu............sa-mi pice telefonul din mana si alta, nu ! M-am dus azi, si uitati-va ce-am gasit la garajul Grizzly 4x4 : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sgeorge Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Nissan Patrol Y60 - pick-up HEAVY-DUTY ! Arata mult mai bine taiat! Cu siguranta o sa iasa o masina frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: Nissan Patrol Y60 - pick-up HEAVY-DUTY ! Alte poze? eu unu astept cu nerabdare! Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Nissan Patrol Y60 - pick-up HEAVY-DUTY ! Alte poze? eu unu astept cu nerabdare! Eeee....aici e cu cantec......:ha:.......taieturile CONTINUA !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Nissan Patrol Y60 - pick-up HEAVY-DUTY ! Cum se comporta masina din punct de vedere consum extraurban, urban si teren? M-ar interesa valori reale ale consumului nu cifrele teoretice date de catre productor. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Nissan Patrol Y60 - pick-up HEAVY-DUTY ! Ca si consum TB42 cutie manuala ... Pe drum intins ...maxim 15, in oras 25 iar in teren ...depinde de nr de la pantof ... Un exemplu - 100 km de asfalt (serpentine) + 50 offroad in relantiu dar cu 5 insi in masina juma' de rezervor (40 kile benzina) Alt exemplu - 250km de asfalt cu masina full incarcata cu bagaje maxim 40 kile benzina ... La automata in teren cred (presupun n-am incercat) ca poti sa iei in calcul lejer un +20-30% in plus fata de manuala...iar pe asfalt un -10%! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate