marik83 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Re: Inlocuire suspensie salutare, m-ar interesa si pe mie schema daca se poate, ma bate gandul sa fac asa ceva la masina marianvoinea.constargrup@yahoo.ro :tk Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
plici Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Re: Inlocuire suspensie Eu inca nu am primit nimic... Rog daca se poate pe cine e in masura sa mi-o trimita. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianw8 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 (edited) Re: Inlocuire suspensie Astept si eu va rog marianw8@gmail.com iar daca a pus cineva ce firma , unde a gasit si cat e halatu' ? multumesc Edited November 17, 2012 by Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pescarul Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 (edited) Re: Inlocuire suspensie Avand in vedere ca am un Galloper scurt ma intereseaza si pe mine ff mult treaba asta:) Sa inteleg ca aceste amortizoare cu arc incorporat permit renuntarea la barele de torsiune pe fata?? Nu radeti daca e o aberatie ce am scris eu aici :)) Ar mai fi interesant de aflat cat costa aceste arcuri si de unde se pot procura... cipterente@yahoo.com Edited November 21, 2012 by pescarul MA RAD DE MA STRIC:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q-SETE Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Re: Inlocuire suspensie salutare, eu am un mk2 2.8 TD din 1998 care este foarte lasat de spate. Ai o solutie si pentru suspensia spate? gdkonf@yahoo.com Ciprian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Re: Inlocuire suspensie salutare, eu am un mk2 2.8 TD din 1998 care este foarte lasat de spate. Ai o solutie si pentru suspensia spate? gdkonf@yahoo.com Ciprian Daca e lung poti pune niste arcuri de Nissan Patrol ...se va ridica destul de bine :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionuc Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Re: Inlocuire suspensie As avea o intrebare la care mecanicii din Zalau nu au putut da un raspuns. CIT TREBUIE INALTATA FATA la MITUBISHI PAJERO din barele de torsiune in functie de INALTAREA SPATELUI masinii. Exista o formula de calcul sau se face "la ochi" ? Cineva mi-a zis ca i s-au reglat barele de torsiune cu fata destul de ridicata dar nu dupa mult timp i s-a lasat jos de fata, mecanicul i-a zis ca "s-a asezat " masina- lucru normal in acceptiunea lui. Pe mine ma intereseaza eventuala reglare a suspensiei in parametrii conceputi de fabricant, fac cu ea vanatoare nu off-road extrem. De asemenea mi se pare ca dupa o interventie la frine, nu se reuseste scoaterea aerului in totalitate, pedala e mai elastica. Exista o ordine a aerisirii, limitatorul nu incurca operatiunea? Intrebarile par poate puerile pt unii, pe mine raspunsul la ele m-ar ajuta....Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutilaw Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Re: Inlocuire suspensie sunt si eu interesat de intrebare de mai sus - o ridic din arcuri spate dar din bare cat trebuie ridicata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yitzack Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Re: Inlocuire suspensie Daca e lung poti pune niste arcuri de Nissan Patrol ...se va ridica destul de bine :wink: Confirm cele spuse. Eu am mk1 lung cu arcuri elicoidale si amortizoare de patrol pe spate. Fata este stoc si nu este diferenta foarte mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusradovici Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 Re: Inlocuire suspensie eu care am inceput discutia..cum important este distributia greutatii pe axe ideea e sa ridici fata si sa se evite ridicarea excesiva de spate, ridici din barile de torsiune,strans suruburi,pana la aprox 1cm de limitatorul de jos daca e prea mult rigidizezi masina si se schimba geometria rotilor+planetare supra solicitate, cu coillover din pacate nu prea faci mare faza pentru ca nu poti pune un arc suficient de gros(distanta mica telescop/brat) ca sa renunti la barile de torsiune..deci strans din bari,mutat 1,2..dinti daca se lasa. pe spate poti face "orice" cu suspensia. off topic,se aeriseste sistemul de franare de la cea mai indepartata roata fata de pompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionuc Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Re: Inlocuire suspensie Multumesc, nu puteti posta o poza din fata? M-ar interesa unghiul facut de brate cu orizontala. Cartea tehnica nu da distanta surub brate-sol? Sau distanta marginea aripilor-sol fata si spate. Expunerile prea generalizate lasa loc improvizatiilor care pot fi periculoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts