Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

oare unde vom ajunge?

tau

Postări Recomandate

Re: oare unde vom ajunge?

sa le dai una in cap?

sa se duca in aia ma-sii de escroci, hoti si banditi ca m-am saturat pana peste cap de ei. gata, cum este un pic de liniste cum incep scumpirile!

nu se mai satura? ardei-ar focu' pe matze de boschetari! mi s-a acrit rau de tot de astia!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cumperi cal si sa terminat povestea

acolo se va ajunge, la distrugerea sistemului actual prin lacomia celor care controleaza sangele economiei

dezvoltarea surselor alternative sunt controlate tot de ei, de aceea sunt atat de lenti pasii si atat de restrictive aplicatiile

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

in caz ca nu stiati: http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/web-Cea_mai_mare_parte_a_veniturilor_familiei_lui_Mihai_Razvan_Ungureanu_provine_de_la_OMV_0_641936034.html

e clar ca omu' vrea sa-si asigure sponsorizarile pe mai departe... probabil ca de acum guvernul va incuraja alimentarea de la pompele OMV-Petrom! :care

romani, dormiti in continuare linistiti! e singurul drept care mai e moka in Romania! deocamdata!

ca sa-ti raspund unde se va ajunge, noul "premier" a dat ordin sa execute toate firmele cu datorii la buget, fara drept de apel. deja au aparut primele "victime". ceea ce va conduce la un blocaj economic fara precedent, care va lovi doar firmele care au lucrat cinstit, in timp ce marii devalizatori (a se intelege in principal "investitorii straini" si clientela politica) care au scos si scot in continuare banii din tara prin firme offshore isi vad linistiti de treaba.

deci asta cu pretul carburantului e parfum!

Link spre comentariu

Cum vreti sa scada pretul! Anul trecut Petromul a avut un profit net de doar 72%:uameni

Poate in traficul de persoane, arme si droguri mai auzi asa ceva.

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

cand se vehicula ca va ajunge la 6 lei ca era deja decis din acele vremuri nu credeau multi si uite ca scursurile astea s-au tinut de cuvant de-ar venii ziua aia sa arda si ei ca benzina.

sunt din ce in ce mai convins ca trebuie sa se intample ceva mare la nivel national si asta cat mai urgent chiar inainte de alegeri ca iar ne ia astia la misto si dupa e mult mai greu.

sa inteleaga ca nu mai tine nesimtirea la acest nivel ca trebuie sa umble si ei mai cu manusi ca de luat la misto si de asuprit cred ca o vor face pina la sfarsitul omenirii,dar mai cu bun simt asa.

nenorociti astia stie sa ne dezbine ceva de speriat cand ai da lu unul in cap il bandajeaza pe celalalt in asa fel sa nu fim niciodata la unison cu nemultumirile.

acum da 5% la pensi si salarii dar scumpeste carburanti si vor fi putini nemultumiti,se uita de combustibil peste cateva luni incepe cu o taxa,trece sia asta pe urma vin disponibilizari,dupa ce vor fi lesinati si aia de foame si nu mai au vlaga in ei mai ne da 5% pe urma scumpeste iar carburantii ,si tot asa.

terbuiesc dat putin de pereti cu astia dar asa la modul grav cu demonstratii masive,huiduita lumea pe starda care nu participa.

si alergati cu parul spargatorii de greva.

ati vazut greva de acum o luna din italia referitor la taxe la auto si combustibil,nici nu a fost nevoie sa iasa macar un autoturism in strada,au iesit toti transportatorii si au blocat tot,da tot.

pina nici benzinariile nu aveau ce vinde pt ca nu veneau aprovizionate,cine nu vroia sa traga pe dreapta erau obligati si taiate cauciucurile.

organizati si uniti,nu misca nimic in front,rafturile magazinelor se goleau,materiale perisabile se aruncau,prapad mare in care au pierdut chiar si protestantii dar nu s-au lasat .

eeeeiiii la noi unde sunt transportatorii,alooo transportatorii,pina acum erati fericiti ca facea-ti concurenta in europa ca de va permitea-ti acum o sa fie mai ieftini nemti si francezi la transport ca voi,sper sa va intre in c..r si voua una groasa rau care se cheama faliment ca meritati.

Editat de hdragos
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

vina este in totalitate a oamenilor din romania ca nu ii scuipa pe unde ii prind pe politiceni !!!

daca ar fi sa candideze la alegeri , nastase ar lua cateva milioane de voturi ,

baescu care vrea sa dea moca aurul tarii , la fel ! :uameni

Link spre comentariu

Pai, arme, mai greu. Dar, poate ne apucam sa ne facem sabii si sa trecem la juganit barosanii pe care tot noi i-am ales ca doar nu s-or pus singuri acolo.

I-am ales, si iar i-am ales, dar, nu avem sange in pompa sa-i dam jos.

Atata timp cat le dam bani, ei se simt bine. Mai tineti minte ideile cu greva fiscala?

Poate e bine, poate nu (pentru ca tot noi platim penalitatile). Dar, se poate face altfel. Le platim taxele si impozitele in sensul ca le depunem baii intr-un cont (gen oferta reala de plata) si le comunicam recipisa. Dar, ei sa nu poata umbla la banuti. Doar sa stie ca exista. Si ca sa nu existe posibilitatea de a percepe penalizari, dati i judecata pe motivu ca sunt prosti. Sa stea undeva la cateva luni cu o caruta de bani in conturi bancare si sa nu se poata atinge de ei. Sa-i vezi atunci.

Link spre comentariu

Ne plangem de pomana. Nu vedeti ca sfidarea e pe fata? La o zi dupa ce Petrom anunta cel mai mare profit obtinut vreodata de o companie din Romania, aceeasi companie mareste pretul la pompa. Cat din cele 3.5 miliarde euro credeti vor ramane in tara si cat se vor duce in Austria la OMV?

Tineti minte cum ziceau guvernoii cand au maritat Petromul? Privatizarea secolului, parca! Aceste "succesuri" care ne doare!

Samurai incepator
Link spre comentariu

eu nu stiu cum e cu glorioasa privatizare la Petrom....stiu in ce hal o duc cei care au tangente cu EON...cu CEZ....cu ENEL......jalnic din toate punctele de vedere

iar siguranta in exploatere a instalatiilor aflate in exploatarea acestora.....no comment

Link spre comentariu

Mai oameni buni astea sunt maruntii.... pasi de transformare dintr-o mandra natiune intr-o "populatie" insensibila si amorfa...

Editat de albinaru
Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Ne plangem de pomana. Nu vedeti ca sfidarea e pe fata? La o zi dupa ce Petrom anunta cel mai mare profit obtinut vreodata de o companie din Romania, aceeasi companie mareste pretul la pompa. Cat din cele 3.5 miliarde euro credeti vor ramane in tara si cat se vor duce in Austria la OMV?

Tineti minte cum ziceau guvernoii cand au maritat Petromul? Privatizarea secolului, parca! Aceste "succesuri" care ne doare!

doar cat trebuie pentru sponsorizarea campaniilor electorale iar daca nu erau alegeri anul acesta 000

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

pai ar trebuii sa ne strangem din toata tara noi astia cu masinile si sa blocam macar piata victoriei sau si mai mult la nevoie,si sa le aducem aminte chiar si populatiei ca multe din aceste masini au salvat vieiti multe cu cateva saptamani in urma nu mai demult,si o vor face de cate ori va fi nevoie.

poate chiar acest forum poate organiza acesta demonstratie,tot vroia max sa ne uneasca pe toti pe transfagarasan sa intram in carte recordurilor,dece nu in piata victoriei.

ce zici max faci o mobilizare?

Editat de hdragos
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare