Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A intinerit si s-a si inbunatatit !!!

rommy20005
 Share

Recommended Posts

Azi am vazut ca a fost scos la vanzare G-ul care l-am avut eu.

Nu mai e 1992 si nu mai are 200k de km.....e din 98 si are doar 130k...e si revopsit cu vopsea originala....iar de la noua vopsea a devenit si euro 2.....bineinateles ca toate astea au ridicat pretul la 15500 de euro....:grin: unde mai pui ca are si motor nou.....Pomana curata !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65678-Vand-Mercedes-G-300-Turbo-Diesel-W463-5-usi-din-1992-!

G-u.thumb.jpg.d03b03c2299aa1e67bfd7b5842a3cc0e.jpg

Edited by rommy20005
zic si io.........

Re: A intinerit si s-a si inbunatatit !!!

tare faza,acum ca stim de la tine merita sa ne intalnim cu el si sa facem un antecontract dala smecher la notar cu clauze destepte incaz ca masina nu corespunde dupa verificare sa plateasca despagubiri.

sau mai simplu ai rupi picioarele,jegos nenorocit numai pe prosteala,munca cinstita le face rau manca-iar pamantul.

cum a facut cu modificatul in acte a anului de fabbricatie,ca restul mai inghite lumea ca nu stie sa controleze ce norma euro e sau ca vopseaua e originala sau nu,care din cate vad e un negru pe care mercedes nu l-a avut in veci.

de exemplu eu ma pot intalnii cu el si ai fac cadou un dosar penal,asa ca imi e simpatic.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP

Romica, tu esti invidos ca n-ai stiut ce masina smechera si noua ai vandut :ha:

PS: Vezi ca si tu ai zis in anuntul de vanzare ca e '92, nu '91:grin:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Am modificat, nu mai tineam minte ce an e, dar era 92.

Nu vad cum sa modifice norma de poluare si anul de fabricatie decat sa scrie peste ce e scris in carte sau facuta alta carte naspa....sau poate a scris decat in anunt si se bazeaza ca nu verifica nimeni.

Omul era pasionat de offroad si mai avea in curte o tubulara facuta dintr-un samurai...destul de scump dupa cum era facut...avea si numere de concurs.

LE: Se poate sa fi facut ceva pt ca eu eram ultimul propietar trecut in carte deoarece ala dinaintea mea si-a schimbat domiciliul de vreo 3-4 ori...deci are carte noua.

Edited by rommy20005
zic si io.........

Rommy, eu am glumit cu anul de fabricatie. Era clar ca ai tastat gresit.

In alta ordine de idei, stai linistit ca n-a modificat nimic in acte. Se bazeaza pe faptul ca majoritatea nu verifica actele. Toti cumparatorii se imbata cu apa rece si stau cu ochii pe masina si uita sa se uite si la acte.

Vorba lui Astral! Actele intai... masina e ultima grija. :h5

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use