Ida Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Buna, stiu ca e cam vechi topicul dar il redeschid eu :) sper sa nu fie prb. Problema e urmatoarea... acum cateva zile am fost si eu la sanie.. pe un deal din apropiere zapada mare... 30 cm eu cu gume de iarna (golf 1) am ramas pe drum nu mai urca deloc patina incontinuu un nenea cu un aro 10 trece lansat prin zapada de 30 cm nebatucita nimica pe langa drum si se tot duce... in mare vreau un aro 10:) ce e de stiut pentru inceput? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: reductor ARO 10 ... in mare vreau un aro 10:) ce e de stiut pentru inceput? Multa mecanica, priceperea de a adapta piese in locul celor care nu prea se mai gasesc sau sunt f. proaste, iar in plus iti trebuie un garaj cu multe scule, sau rude mecanici de aro :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ida Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: reductor ARO 10 Mecanica mediu- check Pricepere si improvizatii cu alte piese - check Garaj si scule medii - check Prieteni mecanici - check :) ce trebuie stiut cand o cumperi ? gen probleme ascunse, functionarea 4x4 care am inteles ca nu prea mai merg pe multe masini, caseta de directie de sub servo frana am inteles ca e defectuasa... cardane, motor, cutie... ce e de verificat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Sfat achizitie ARO 10 dak iti iei un aro 10 un sfat! uitate la tabla pt k sunt ff proste,mecanica o faci ff rpd,tabla bagi bani in ea de te rupe! asteptam poze curand cu achizitia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate