Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y61-Autoutilitara

cristi69

Postări Recomandate

DSC02518.JPG.a2ac17dbb85bdc02148bb44824287577.JPGDSC02520.JPG.8e711838cb5615cccdbf3b997ade7a64.JPGDSC02519.JPG.eef60269d2a4a72bf099af7c73e3583c.JPGDSC02521.JPG.e592e96f0c00598bf679fe562d2c9b78.JPG

Dupa indelungi cautari cu asa ceva m-am ales.Adusa de pe meleaguri olandeze,216000 km,an 1998,motor 2,8 ,un singur proprietar in Olanda si ce conteaza cel mai mult faptul ca e autoutilitara.A trecut RAR-ul cu succes si acum urmeaza birul ala de taxa de inmatriculare.

Editat de Astral
Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Y61-Autoutilitara

foarte fain :h5 sa il stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute cu ea:Hr

...mai e si 2.8 ceea ce e foarte bine din cate am inteles

taxa....cred ca e cateva sute de euro..

motorul ce euro este?

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Felicitari, si sa te bucuri de ea!!! Spune-mi te rog, daca nu e secret, cit ai dat pe ea si cit te-a dus cu asigurare si toate celle adusul ei in tara?Si pe mine ma bate gindul sa dau o tura pe acolo si sa-mi iau una.Si mai spune-mi ce trebuie sa scrie in acte si ce modificari are exact ca sa fie autoutilitara?Asta sa nu iau vre-una si sa am surprize neplacute aici cu ea.Multumesc!

Link spre comentariu

Felicitari, si sa te bucuri de ea!!! Spune-mi te rog, daca nu e secret, cit ai dat pe ea si cit te-a dus cu asigurare si toate celle adusul ei in tara?Si pe mine ma bate gindul sa dau o tura pe acolo si sa-mi iau una.Si mai spune-mi ce trebuie sa scrie in acte si ce modificari are exact ca sa fie autoutilitara?Asta sa nu iau vre-una si sa am surprize neplacute aici cu ea.Multumesc!

Pret masina 4700 E.

Aducerea in tara cu asigurare si numere pe 15 zile + RAR-900 E.

Taxa de inmatriculare 582 E la euro 2

La RAR ca sa iasa autoutilitara a fost montat un gratar despartitor.

Masina a fost gasita de mine pe net dar adusa de altcineva.Omul are conexiuni in Olanda iar tipul de acolo merge o vede,o verifica si i-ti spune daca merita sau nu sa o cumperi.Tot el s-a ocupat si de RAR eu trebuie doar sa platesc taxa si sa o inmatriculez.

Daca e mult sau putin depinde de fiecare.

P.S. Masina are un istoric service complet

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Buna @PYZ si nu numai...

In Olanda auto de acest tip/gen sau clasificare, ma referer la incadrarea lor ca autoutilitare, sunt inscrise numai pe firma, raman doar cu banchetele din fata, deci locurile din spate se scot-cu mentiunea aceasta desigur in actele masinii, se aplica obligatoriu folie pe geamurile spate iar la numere de inmatriculare au in prima combinatie litera "B'' sau "V"(in cazul de fata irelevant, ptr. ca este nr. provizoriu de export) si denumirea este "GRIJS KENTEKEN". Avantaje-impozit foarte mic, asigurare diminuata si.... destinatie mai spre carat marfa sau altceva, fara persoane desigur. Rog posesorul Nissanului din prezentul thread sa confirme info cu nr.locuri... Este de preferat varianta de achizitie din Olanda, dezavantajos e faptul ca au km muuulti, dar macar e cert ce se achizitioneaza, dacat prin alte parti. Cele bune tuturor.

Editat de cataserban

Peugeot 206-2.0 HDI/Blue Santorin

rulota Beyerland 450 D

Remorca STEMA 550

Fan vechi MITSUBISHI PAJERO Classic ampatament scurt

Link spre comentariu

So stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrei!

Am si eu, insa, o curiozitate: la care renunti acuma? La Niva sau la Mitsu?:grin:

:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Multumesc de urari.

@teddybear-Niva s-a vindut din decembrie 2011,pentru Mitsu....ma mai gandesc-e totusi masina mea de suflet.(luar-ar dracu de impozit).

@cataserban-Partial ai dreptate dar masina a fost inmatriculata pe persoana fizica-Peter khoeler nr de Olanda fiind 53-HJ-TJ(nu vad B sau V).In acte are 2 locuri dar se poate monta bancheta la locul ei.Geamurile din spate sunt de fapt din plexiglas avind totusi un pic de transparenta.

Pentru mine ramane un mister acea suprainaltare,e facuta dintr-un material compozit gen fibra de sticla fiind mai putin pronuntata ca la Y60(parerea mea) dar cum tot timpul trebuie sa existe un dar....masina are turela.:ha: complet inutilizabila dar functionala.:grin:

Link spre comentariu

Foarte frumoasa! :br Cristi!

Sa te poarte sanatos, pe unde iti doresti!

Abia astept sa o vad la Maramures Trophy.

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

semi off-topic

stie cineva \ a facut cineva transformare la un y61 lung de la clasa M (masina de pasageri) la N (autoutilitara), la noi. ce presupune, rar, probleme, etc.?

merci,

miky

Nu am facut lucrul acesta, dar stiu ca transformarea in aututilitara presupune separarea cabinei de pasageri de asa zisa cabina de marfa printr-un grilaj metalic si inlocuirea geamurilor laterale spate cu tabla sau plexiglas.Partea frumoasa este ca trebuie facuta de o firma specializata.Cu masina (modificata) si cu hirtia de la firma care a efectuat modificarea, te duci la R.A.R pentru omologare si modificarea Carti de Identitate.CAm astia sint pasii in mare parte.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare