Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol 2.8 TD - Huruit motor

alibotean

Postări Recomandate

Salutare,

Mi se aude un huruit la motor cand este rece si la ralanti si daca merg constant (acceleratia ramane apasata in aceeasi pozitie). Puteti sa imi spuneti cam ce ar putea cauza chestia asta. Ideea e ca as vrea sa stiu cam la ce costuri ma ridic cu reparatiile - am luat masina doar in proba si urmeaza sa ma inteleg cu proprietarul la pret. Multumec.

Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin:

Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan Patrol 2.8 TD - Huruit motor

Daca calci ambreiajul dispare? Daca dispare e de la un rulment din cutie. Cel mai bine mergi la un mecanic priceput inainte sa dai cu banu. Bata la cumparat.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

nu vreau sa fiu cobe ,dar sa nu patesti ca mine , tot asa aveam un huruit in a 5-a si pana la urma s-a spart rulmentul , si f..ut pinion 1-2-a sincroane 1-2 inca un rulment s.a.m.d.

Sfat prietenesc : verifica cat nu e prea tarziu

Link spre comentariu

Am fost cu masina la Renault-Nissan Baia Mare si service Debica Baia Mare. La Nissan au spus ca asa suna motorul asta in 6 cilindri in linie si ca e normal. La Debica deja nu se mai auzea (am observat si eu ca dupa o perioada, circa 20-30km dispare, de obicei se aude cand motorul este rece).

Am platit deja masina, asa ca de acum ma descurc cu reparatiile :)

Stie careva un mecanic bun pentru Nissan in Cluj. As vrea sa intretin masina si o sa am nevoie de cineva in care sa am incredere. Multumesc.

Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin:

Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare