alibotean Postat Martie 27, 2008 Partajează Postat Martie 27, 2008 Salutare, Mi se aude un huruit la motor cand este rece si la ralanti si daca merg constant (acceleratia ramane apasata in aceeasi pozitie). Puteti sa imi spuneti cam ce ar putea cauza chestia asta. Ideea e ca as vrea sa stiu cam la ce costuri ma ridic cu reparatiile - am luat masina doar in proba si urmeaza sa ma inteleg cu proprietarul la pret. Multumec. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: Nissan Patrol 2.8 TD - Huruit motor Daca calci ambreiajul dispare? Daca dispare e de la un rulment din cutie. Cel mai bine mergi la un mecanic priceput inainte sa dai cu banu. Bata la cumparat. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Re: Nissan Patrol 2.8 TD - Huruit motor ce se poate intampla mai rau daca nu e schimbat rulmentu asta? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Nissan Patrol 2.8 TD - Huruit motor nu vreau sa fiu cobe ,dar sa nu patesti ca mine , tot asa aveam un huruit in a 5-a si pana la urma s-a spart rulmentul , si f..ut pinion 1-2-a sincroane 1-2 inca un rulment s.a.m.d. Sfat prietenesc : verifica cat nu e prea tarziu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Nissan Patrol 2.8 TD - Huruit motor am inteles...nu la masina mea se intampla asta...ci la a unui prieten.....am sa ii transmit ca nu e de gluma. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Martie 30, 2008 Autor Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Nissan Patrol 2.8 TD - Huruit motor Am fost cu masina la Renault-Nissan Baia Mare si service Debica Baia Mare. La Nissan au spus ca asa suna motorul asta in 6 cilindri in linie si ca e normal. La Debica deja nu se mai auzea (am observat si eu ca dupa o perioada, circa 20-30km dispare, de obicei se aude cand motorul este rece). Am platit deja masina, asa ca de acum ma descurc cu reparatiile :) Stie careva un mecanic bun pentru Nissan in Cluj. As vrea sa intretin masina si o sa am nevoie de cineva in care sa am incredere. Multumesc. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Nissan Patrol 2.8 TD - Huruit motor S-o noroiesti sanatos. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate