Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire 2-4 Mar 2012

luckgil

Postări Recomandate

Sunt nou posesor al unei Vitara, din Urziceni(60km langa Buc spre Buzau) si vroiam sa vedem daca se poate initia vreo iesire in weekend-ul viitor. Asa ca va rog postati daca doriti si ceva idei pe unde s-ar putea merge.

Cu repesct,

Lucian

Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata,

Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea

Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesire 2-4 Mar 2012

sincer orice fel de iesire e buna si de cateva ore sambata sau duminica dar si una de sambata pana duminica ar fi iarasi buna. Masina mea fiind destul de stock (are decat un SL de 5cm si niste scuturi pe dedesubt si am 2 perechi de lanturi) nu prea ma pot baga la chestii prea grele. Deci ideea este ca o iesire nu cred ca ar strica din mai multe motive, de relaxare, de aer curat, de putina miscare si nu in ultimul rand sa vad de ce este in stare noua mea jucarie si ce mai trebuie sa ii fac(pe principiul vazut si facut).

Link spre comentariu

La o ieșire de câteva ore m-as combina si eu. Mai mult nu se poate ca am ceva probleme de rezolvat. Nici eu u mă gândesc la ceva hard, mai degrabă o plimbare de relaxare.

Ai un plan? O zona?

Mircea,
Link spre comentariu

eu sunt foarte incepator in acest domeniu de offroad dar prind repede si sunt dornic de invat. Din cate vad eu de la poza avatarului tau tu esti mai avansat nitel, masina mai echipata deci propune tu un traseu ca eu vin oriunde. Un traseu cu cat mai putina sosea este de preferat ca peste 2 zile raman fara permis si vreau sa ma bucur de plimbare cat mai mult. Pe sosea o sa mearga sotia.:)

Link spre comentariu

da da aia e jucatia mea :D

vizavi de Penny

auzi prin zona ta pe acolo rost de ieseala pe vremea asta este?

Editat de luckgil

Link spre comentariu

deci pana la urma se va intampla ceva? Maine duc masina la service pentru niste mici chestii sa fiu sigur ca la iesire totul merge brici.

Hai care mai doreste care mai pofteste, e soare, cald si frumos afara.

Link spre comentariu

Mergeti ori pe la Cheia si apoi urcati la Muntele Rosu si de acolo pe coclauri...Sau mergeti spre Fundata - Bran si la un moment dat aveti indicator spre Valea cu Struti sau catre Pestera ... si acolo e o zona combinata sosea si drum de tara ... merge si cu masina mai soft...macar una din voi sa fie mai pregatita...Am fost eu in 2010 cu Loganu si nu am patit nimic...toate bune va doresc...:h5si bafta la drum...

0744.374.122.
Link spre comentariu

pai sincer ma gandeam la o iesire de 1 zi pe drumuri forestiere ceva in apropierea Bucuresti sau si mai departe. In principiu orice se poate face in 1 zi plimbare e perfect. Aici cei mai experimentati pot sa vina cu propuneri de traseu care sa fie bun de soft-mediu.

Link spre comentariu

Daca pleci de dimineata la 8 din Urziceni ,mergi pe Ploiesti faci la dreapta pe DN1A ,mergi Valenii de Munte - Cheia ,treci de Cheia si cum ai iesit catre Brasov ,faci dreapta in scurt (ai indicator...Muntele Rosu) ...ajungi la Mt.Rosu in jur de ora 11...stai pana pe la 16 si pleci inapoi spre DN1A...pe la 19 -20 esti la Urz...ai avea si pe unde sa incerci masinuta...asa mai soft...

Cu respect

Bogdan:h5

0744.374.122.
Link spre comentariu

Avem 2 trasee propuse, amndoua sunt soft din cate am inteles. Deci ramane decat sa vedem cine se baga si pe care dintre ele il alegem.

Link spre comentariu

Pe Cheia e frumos...dar mare atentie la radare intre Ploiesti(Blejoi) si Valenii de Munte...sunt de obicei pe putin 4-5 "bucati" si fixe si mobile si cascada...

respect ... bogdan:h5

0744.374.122.
Link spre comentariu

suntem cu 4x4 nu cu masinile de sosea. Asa ca o sa mergem incet :old, frumos sa avem timp sa admiram peisajul si sa scoatem si consum bun :)

Link spre comentariu

suntem cu 4x4 nu cu masinile de sosea. Asa ca o sa mergem incet :old, frumos sa avem timp sa admiram peisajul si sa scoatem si consum bun :)

OK am priceput...am zis sa stiti...ca stau nenicii la panda...atunci bafta si timp frumos...

respect

0744.374.122.
Link spre comentariu

deci hai sa facem o lista cu cine ne inscriem si un loc de intalnire in Buc sa mai bine loc de intalnire in Ploiesti.

Deci eu o sa fie cu a mea scumpa sotie care o sa fie si soferul de sosea, de azi 1 luna sunt pasager (politistii mama lor)

Link spre comentariu

salut! daca vreti spre cheia,mai bine mergeti pina la poiana stinii. inainte de cheia cam cu 5km se face la dreapta un forestier acceptabil ce merge prin pasul boncuta pina in vama buzaului. pina la poiana stinii sint cam 12km. peisajul e de vis vara,cred ca si iarna e fain. din dn pina la muntele rosu e cam banal,scurt si usor. si e si mai departe. drumul spre cheia in general e cam aglomerat. o varianta ar mai fi valea doftanei,cu multiple forestiere spre dreapta-muntii grohotis sau stinga-muntii baiului.

Link spre comentariu

Nu e rea ideea....m-as arată interesat de așa ceva...

frumos "utilaju"...aveti drum prin Grohotis ...e un drum cu bariera ...forestier ...da'merge prin ripa si balta ...iarna e marfa...

fac drumul asta e cel putin 20 de ori pe an din'95 incoace...e beton ...va descurcati cu ce aveti la voi...

respect si astept poze...cu ce nu stiu...

respect bogdan:x

0744.374.122.
Link spre comentariu

Nu stiu unde doriti sa ajungeti exact dar zapada are peste 50cm in zona...

@bobbyzyp multumim pentru sfaturile tale utile dar majoritatea de aici au cateva iesiri la activ si se descurca, basca masinile pregatite!

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Podul Dambovitei - Cheile Cheitei - Padina Ursului - Fundatica - Fundata

O portiunea mai dificila din cauza zapezii in zona Cheilor Cheitei dupa intrarea in chei si pana la urcarea inspre Padina Ursului. Mai sunt portiuni cu ghetusuri.

Localnicii folosesc drumul asa ca s-ar putea sa fie sanse sa fie degajata zapada insa dupa ultimele zapezi nu stiu. E un traseu pe care-l fac vara cu bicla si e superba zona in orice anotimp!

Poze de anul asta aici:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.370177439665120.104026.100000186015157&type=1

:-)

Ionut

Editat de ipampu

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

zapada e mare si tare... maine sunt la cristiblondu pentru revizie la consumabile; inca nu stiu daca sunt liber in weekend dar daca sunt , am putea face un gratar pe la Muntele Rosu ( oricum trebuie sa ajung la un coleg in Cerasu)...

pana la urma cand e iesirea, sambata sau duminica ???:clb

hyundai galloper 2,5 d de plimbare

wolkswagen amarok de munca

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare