bogdy_daihatsu Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Salutare,sper sa nu fie off topick,baieti am o mare nelamurire,de curand am cumparat inca un daihatsu feroza,de la SB.toate buna cat am circulat fara 4x4.cum a dat zapada si noroiul sa dus discul de ambreiaj.am crezut ca era din cauz ca a fost vechi.am schimbat tot kitul si dupa nici o saptamana,in care am facut 20km,s-a dus dinou discul.pe sosea cand nu este cuplata si fata merge ok,nu infraneaza nimic.dar cand cuplez 4x4 si mai ales''la mic'' miroase a ambreiaj si s-a dus.aveti idee sunt cumva 2 modele de grupuri sau de reductoare,astfel incat sa difere fata de spate?multumesc:pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Din cate stiu toate Ferozele au acelasi raport in grupuri. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Cumva ai cauciucuri mai mari pe spate si mai mici pe fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza NU.am 4 insa turbo special truck,195/80/15 noi noute.dupa ce le-am montat o perioada nu a trebuit sa cuplez 4x4,pentru ca nu erau asa noroaie mari.la zapada s-au comportat ok,2x4 sau 4x4, pana a inceput sa inghete zapada pe etrieri,discuri,jante....si am simtit ca trage mai greu.am zis k e din cauza zapezii.si am imprumutat masina unui amic,care a topit primul disc.am luat un sachs.pe sosea cu 2x4 era totul ok.in teren cu 4x4 in 15 km sa dus si asta.:cr3 eu tind sa cred ca s-a intamplat ceva in grup... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Sau ai uitat ca mine sa cuplezi reductorul cand ai fortat masina??Nu vad cum ai putea sa arzi un ambreiaj in 15 km. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 (editat) are cineva idee unde pot gasi o volanta si la ce pret,pentru dracia asta?am pus o rigla dreapta pe cea de pe masina si e ovalizata.un amic mi-a recomandat o trecere cu cutitul de strung dar nu ma incanta,vreau sa o inlocuiesc.va multumesc Se poate inchide.am pus kit nou si o alta volanta ce nu se vedea a fi incalzita si masina merge ok.multumesc:tk Editat Martie 6, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Se inchide si problema nu ai rezolvat-o. Pana la urma ce a avut? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza eu inteleg ca volanta era ovalizata si acum dupa ce a fost inlocuita cu tot cu kit de ambreiaj este ok iar masina functioneaza in parametrii:banana Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Martie 8, 2012 Autor Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Salutare,referitor la intrebarea''ce a avut?''nu stiu daca pot sa raspund exact,dar va pot povesti explicatia mecanicului:cand s-a prajit primul disc a fost proasta utilizare si posibil piese de o calitate mai slaba,dar acesta a decalit placa de presiune.La inlocuirea lui era necesar sa inlocuim tot kitul,dar el nu si-a dat seama de cat este placa de decalita,iar aceasta nu mai tinea discul suficient de tare apasat(era tot timpul semidebraiat)fapt ce a dus la distrugerea celui de-al doilea desc.de data asta am demontat singur cutia,am spalat bine carcasa ambreiaj,am inlocuit volanta deoarece era aproape ''indigo''si cu cateva denivelari usoare,am pus kit complet sachs,am inlocuit rulmentul ce ghideaza axul ce iese din cutie(6001 daca retin bine)siiii desi mecanicul mi-a zis ca a pus ulei peste tot,grupul era uscat,asa ca am completat cu 2 l ulei.am sa pun si niste poze cu noul kit,poate ajuta pe cineva dk se hotaraste sa desfaca cutia acasa.Si uite asa mai multa munca,dar masinuta merge ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Am incercat sa pun niste poze cu volanta si noul ambreiaj,dar din lipsa de timp si pricepere nu reusesc sa le incarc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza La masina mea pedata de ambreiaj debraiaza foarte jos (undeva in ultima 1/3 a cursei) este normal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Si trebuie apasat destul de tare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Nu este normal. Pedala ar trebui sa fie moale si sa nu prinda doar in partea finala. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza De unde ar trebui sa incep cu verificarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Daca nu iti patineaza poti sa mergi asa. Daca vrei o pedala moale poti sa-l schimbi. Cand l-am schimbat eu, ca-l prajisem in niste zapada, l-am gasit la vreo 350 de lei kit-ul complet. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Ambreiaj Daihatsu Feroza Nu am sesizat sa patineze, dar abia ce am cumparat masina si nu am facut nicio iesire offroad, decat 2-300 metri, pe o panta ca verificare inainte sa cumpar ... E drept ca nici nu am termen de comparatie decat cealalta masina - un Outlander cu ambreiaj hidraulic si nu se prea pot compara ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate