gabytrenuletz Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 sal,am si eu o problema la o frontera 2.3 td din 94 cind cuplez fata la mare sau mic imi trag doar trei roti ,roata din dreapta nu trage si se aude asa cum ar trosni ceva SAU AR INFRINAO.CARE AR FI CAUZA VA ROG SA MA AJUTATII Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: probleme 4x4 frontera In primul rand cred ca trebuie sa te prezinti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page310 fiindca vad ca e primu tau mesaj si sa fie totu ok... Referitor la problema ta, trebui sa desfaci MRLurile, sa le cureti+ degresezi si sa le pui un ulei gros. Dupa ce faci asta, pana sa le montezi strangi si rulmentii, dar nu foarte tare, eventual pui pe cineva care a mai strans. Daca totu e in regula ar trebui sa cupleze toate 4 rotile si sa nu mai scape/ sara MRLul, daca inca mai sare cel mai probabil MRLu e uzat... ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabytrenuletz Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: probleme 4x4 frontera MULTUMESC MULT si sc sunt nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Roata fata infranata sau s-ar putea sa nu ai siguranta la planetara,cum a patit cineva din zona.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate