Land_Rover_BG Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Alo Numele meu Velin. Eu nu cunosc limba română. Eu folosesc Google Translator. Sunt bulgar Land Rover Club. Numele nostru este "Land Rover prieteni - Bulgaria". Mă bucur să văd clubul nostru ca un vecin în România. Clubul nostru este de un an. Facebook - Land Rover prieteni - Bulgaria. Avem forumul nostru. Dacă va da link-ul. Salutări de la noi pentru tine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Salut Velin. Bine ai venit pe forumul club4x4. Site-ul clubului Land Rover Owners Club Romania inca este in constructie www.lroc.ro . Noi de abia ne-am infiintat. Ne bucuram ca ne-ai gasit si poate ne si vedem cu o ocazie viitoare. Tinem legatura. Marius Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Salut Velin. Bine ai venit pe forumul club4x4. Site-ul clubului Land Rover Owners Club Romania inca este in constructie www.lroc.ro . Noi de abia ne-am infiintat. Ne bucuram ca ne-ai gasit si poate ne si vedem cu o ocazie viitoare. Tinem legatura. Marius Marius, nu esti tu. Nu-l trimiti la originea regulamentului cu prezentarea ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Nu sunt multi straini pe acest forum. Face si traducere cu Google din romana in bulgara. Ce vrei sa-i mai cer? Oricum s-a prezentat aici. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Nu sunt multi straini pe acest forum. Face si traducere cu Google din romana in bulgara. Ce vrei sa-i mai cer? Oricum s-a prezentat aici. O locatie ptr intalnirea anuala ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Alo Numele meu Velin. Eu nu cunosc limba română. Eu folosesc Google Translator. Sunt bulgar Land Rover Club. Numele nostru este "Land Rover prieteni - Bulgaria". Mă bucur să văd clubul nostru ca un vecin în România. Clubul nostru este de un an. Facebook - Land Rover prieteni - Bulgaria. Avem forumul nostru. Dacă va da link-ul. Salutări de la noi pentru tine! Salut si bine ai venit pe forumul nostru , asa cum a spus si marius poate ne si vedem cu o ocazie viitoare:h5 discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 (editat) Re: Land Rover Club din Bulgaria LR Clubul nostru este de 10 de persoane. Fondat acum un an. Pitonul, ceea ce PTR? Editat Martie 3, 2012 de Land_Rover_BG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria PTR = pentru Ca sa inteleaga omul ce-i traduce Google, incercati sa scrieti cat mai complet si corect. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Probabil în luna mai va veni şi apoi Decathlon sau Castelul Peleş sau Castelul lui Dracula. Puteţi bea o bere.:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Probabil în luna mai va veni şi apoi Decathlon sau Castelul Peleş sau Castelul lui Dracula. Puteţi bea o bere.:x bem si bere priateli dar in engleza n-ar fi mai usoara conversatia ? DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Martie 8, 2012 Autor Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria bem si bere priateli dar in engleza n-ar fi mai usoara conversatia ? engleza mea nu este destul de bun. Îmi cer scuze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 (editat) Re: Land Rover Club din Bulgaria Colegii din luna iunie va veni în România. Noi vrem să rămână peste noapte în munţii din jurul Brasovului. Am mai multe întrebări: 1. Este permis să doarmă în afara cort de camping? 2. Preţurile de orientare în camping? 3. Preţurile de orientare în colibă? 4. Temperaturi noaptea de orientare. Cu noi va avea copii. 5. Alte detalii care-mi spui. Vă mulţumim pentru răspunsurile dumneavoastră. Eu voi fi fericit să bea o bere. Editat Mai 15, 2012 de Land_Rover_BG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Colegii din luna iunie va veni în România. Noi vrem să rămână peste noapte în munţii din jurul Brasovului. Am mai multe întrebări: 1. Este permis să doarmă în afara cort de camping? 2. Preţurile de orientare în camping? 3. Preţurile de orientare în colibă? 4. Temperaturi noaptea de orientare. Cu noi va avea copii. 5. Alte detalii care-mi spui. Vă mulţumim pentru răspunsurile dumneavoastră. Eu voi fi fericit să bea o bere. salut Velin, 1. Da, in spatiu amenajat pt camping sau chiar in natura daca nu e rezervatie naturala 2. costurile de acces la camping sint foarte mici ~ 3-5 € 3. Cabane sau pensiuni in zona ofera preturi de la 15-30€ pe persoana 4. la munte in aceasta perioada temperaturile pot fi noaptea si de 7-10 grade 5.daca v-ati gandit la un traseu deja, comunicati-l poate va putem indruma cu sugestii de cazare/campare. in ce perioada a lunii Iunie vreti sa veniti ? cu bine cristi DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria salut Velin, 1. Da, in spatiu amenajat pt camping sau chiar in natura daca nu e rezervatie naturala 2. costurile de acces la camping sint foarte mici ~ 3-5 € 3. Cabane sau pensiuni in zona ofera preturi de la 15-30€ pe persoana 4. la munte in aceasta perioada temperaturile pot fi noaptea si de 7-10 grade 5.daca v-ati gandit la un traseu deja, comunicati-l poate va putem indruma cu sugestii de cazare/campare. in ce perioada a lunii Iunie vreti sa veniti ? cu bine cristi Si poate mergem si noi cu ei pt o cazre la cort. S-ar baga cineva? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Si poate mergem si noi cu ei pt o cazre la cort. S-ar baga cineva? pai stai sa zica cind vin. daca ei nu vorbesc eng si nici noi bg o sa fie fun. creca o sa ne doara mainile de atita conversatie :ha: DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Va multumesc pentru raspunsuri Cel mai probabil acesta va fi de trei Land Rover şi vor veni 15-17 iunie, dar este încă prea devreme pentru a fi sigur. Am să vă întreb şi alte lucruri. Vă mulţumim pentru ajutor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Si poate mergem si noi cu ei pt o cazre la cort. S-ar baga cineva? Da da da :cort discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Sunt un cort, dar trebuie să respecte cu copiii şi prietenii lor. La poalele munţilor, care sunt temperaturile pe timp de noapte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 (editat) Re: Land Rover Club din Bulgaria Sunt un cort, dar trebuie să respecte cu copiii şi prietenii lor. La poalele munţilor, care sunt temperaturile pe timp de noapte? Uita-te pe acest link : http://vremea.ido.ro/ Pe harta albastra poti identifica zona in care te afli. Click pe zona unde te afli. Citeste unde scrie : Minima noptii". Google translator : Вижте на този линк: http://vremea.ido.ro/~~V Синята карта може да се идентифицират областите, къде се намирате. Щракнете върху областта, в която се намирате. Прочетете, където се казва: Ниска нощ ". Editat Mai 18, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Iunie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2012 (editat) Re: Land Rover Club din Bulgaria Multumesc, Astral! Vă rugăm să - spune-mi preţul combustibilului în România. Vă mulţumim! Dacă ştiţi - preţul de autocolant pentru o săptămână. Vă mulţumim! Editat Iunie 4, 2012 de Land_Rover_BG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Multumesc, Astral! Vă rugăm să - spune-mi preţul combustibilului în România. Vă mulţumim! Aproximativ 6 RON/LITRU. Sa ne spui cand treci prin Bucuresti sa ne intalnim. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Aprox. 1.50 euro/l, either gas or diesel Check here, though the price it`s in RO lei.........In the bottom of page you will find the prices for diesel, "pret motorina". http://www.pretbenzina.ro/ And also you must check here : http://www.bnr.ro/Cursul-de-schimb-524.aspx REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Mulţumesc. La data de vineri (15 iunie), în jurul prânzului, va fi de la Decathlon. Dacă oricare dintre voi este liber va fi bucuros să bea o bere. Vom fi Land Rover a doua şi o maşină. Carte de cazare în pensiune. Pentru Bulgaria, vom trece prin Transfagarasan. Sunt acolo toate caracteristicile de care avem nevoie să ştim? Vă mulţumim pentru ajutor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Sunt 3 magazine Decathlon in Bucuresti. La care magazin veti fi voi ? Vezi poze cu magazinele. Има 3 десетобоя магазини в Букурещ.В магазина ли са? Вижте снимки на магазини. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land_Rover_BG Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Land Rover Club din Bulgaria Second picture. The shop near to highway A1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate