morsanul Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 in capul schimbatorului de viteze am un buton care daca-lk apas imi apare in bord ,de culoare galbena,nu D taiat ! dumiriti-ma ce face acest buton ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: nu stiu la ce foloseste ! Cred ca este butonul de overdrive, este automata, nu ? Asta inseamna ca nu mai schimba ultima treapta de viteza. Cu mai multe te poate lamuri colegul Heavy. D. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: nu stiu la ce foloseste ! Buna ziua ! Butonul respectiv permite/nu permite cutiei sa schimbe ultima treaptă, de obicei subunitară ca valoare de raport. Deasemenea, cand este apăsat, de obicei nici functia de converter lock nu mai este disponibilă. Apăsat, se foloseste de obicei la urcări abrupte, tractări de sarcini grele, lăsand cutia să impartă cuplul motor doar la treptele mai joase. Ford a avut mari probleme cu transmisiile automate legate de O/D, cauzele fiind de la switch O/D defect, TPS defect, banda de franare O/D uzata sau chiar convertor de cuplu care patina exagerat. Si toate aveau ca si consecintă aprinderea in bord a martorului de care zici tu. Deci, dacă martorul se aprinde fără sa apesi butonul, in curand vei avea de făcut investitii. Dacă se aprinde doar la apăsarea butonului, e perfect. Stimă, Dragoș Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morsanul Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: nu stiu la ce foloseste ! multumesc pentru lamuriri! nu se aprinde singur,doar am dorit sa stiu ce pot face cu acel buton ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate