pitonul Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: Probleme ambreiaj/volanta Wrangler bob, reiterez si aici sugestia de a lua masina cap-coada la verificat si schimbat tot ce e necesar...acum este desfacuta si ai posibilitatea sa salvezi niste stresuri ulterioare... Aici intervin priceperea si flerul mecanicului. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boby Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Probleme ambreiaj/volanta Wrangler Latest update: astazi mi-au venit piesele, la niste preturi fara concurenta. Multumesc prietenilor de la Autototal, a meritat asteptarea de 2 saptamini pentru diferenta de pret. :x Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boby Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Probleme ambreiaj/volanta Wrangler and.... back in business :) Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Probleme ambreiaj/volanta Wrangler and.... back in business :) felicitari! Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudujjj Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Probleme ambreiaj/volanta Wrangler exact la fel am patit si eu. explicatia service_ului :volanta racita brusc in zapada, s_a decalit, si_a pierdut proprietatile etc etc . ideea era ca am schimbat 3 discuri noi noute in doua saptamani pana a venit volanta, iar dupa nu am mai avut probleme. my life ... my way ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate