calinvas Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 Salutari , Are cineva idee pentru Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de Cauciucuri bf-goodrich mud-terrain merg ??? Am vazut pe site http://nico-tyres.ro/#q=4x4 o lista impresionanta .... Ma gindesc sa-mi cumpar 4 buc bf-goodrich mud-terrain cu jantele adiacente , preferabil de tabla , sa le montez daca o sa ies in teren cu ea ... Salutari, Calinvas P.s. Mea culpa geanta :cr http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? aceleasi dimensiuni care exista pe masina de obicei... (si, offtopic, dar corect e "janta" "jante" nu geanta, genti jenti) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Martie 28, 2008 Autor Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Salut, Eu am din fabrica 265/65 R17 poti sa-mi spui tu un site care are BF-Goodrich MT cu aceasta dimensiune ?? eu nu am gasit ... Oare pot fi montate jante pe 16 " sau nu permit etrierele de frana. Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? salut calin. n-am vrut sa fiu ironic. 265/65/17 inseamna 30.5" asadar, cred ca intra fara greturi 31". partea proasta e ca janta de 17" te limiteaza drastic in ceea ce priveste oferta de anvelope offroad, insa nu e imposibil sa gasesti.... :grin: .s-au gasit si pe 20 pentru unimog... :grin: intreaba-l pe koala ce si cum... el are nise bfg-uri aduse de oresti. pe 17". pe care vroia sa le vanda. cu tot cu jante. tot in 6 gauri. re: daca intre jante pe 16": trebuie verificat. ce stiu e ca la hdj 80, janta pe 15 freca in port-etrier. avand hdj-ul jante pe 16 din fabrica. acum, chiar ar fi o treaba sa faci o proba cu o janta pe 16. salutari, andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Martie 29, 2008 Autor Partajează Postat Martie 29, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Multumesc pt informatii Svejk. Am cautat si se pare ca pot taia cu flexul din etriere putin si intra si janta de 16". http://www.lcool.org/technical/120_seri ... 6inch.html Daca o sa finalizez proiectul o sa postez detalii . Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? inainte sa vad link-ul am facut ochii mari, cum adica sa tai din etrier? :shock: dupa ce-am citit, se pare ca nu-i o idee asa rea. caveat: 2-3mm e putin totusi.... ce faci daca ti se-nfige acolo ceva? un surub, o piulita, o moneda - pe strada, o aschie de piatra mai a dracului in teren... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Martie 29, 2008 Autor Partajează Postat Martie 29, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Scrie in postul lor ca nu este indicat .... Dar este o varianta tehnica realizabila, eu cred ca etrierele sunt Special facute sa nu incapa 16". Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Dar este o varianta tehnica realizabila, eu cred ca etrierele sunt Special facute sa nu incapa 16". Tind sa iti dau dreptate! Nu sunt sigur insa ce castiga ei... vand jentzi in dealershipuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? exact! :grin: si, cum 90% din proprietari nu se vor interesa/sinchisi/avea curajul sa baga masina in teren si sa aiba nevoie de janta de 16, de ce n-ar cumpara anvelope de 17"? care sunt mai scumpe cu vreo 30% parca.... way to go mister marketing manager! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 29, 2008 Partajează Postat Martie 29, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? cauta si aici !!!poate te ajuta !! http://web11.p15169045.pureserver.info/ ... 05430d74b6 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Toyota mea e din 2004 si au incaput fara probleme 295x75x16. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Martie 30, 2008 Autor Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Mare Sef Miron, matale parca ai Amazon sau 100 , eu am un biet Prado / 120 . Ceva scuturi se pot face rost mai acceptabil ca si pret ?? Cu stima, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Mai 14, 2008 Autor Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Am gasit ceva interesant, http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-LT-255 ... 0018310690 http://www.bfgoodrichtires.com/specs/mu ... /1152.html Exista asa ceva importate la noi in Romania ??? Are idee cineva ?? Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Exista sigur in Romania 245/75 R17. E adevarat ca jantele pe 17 limiteaza mult oferta. Am vorbit cu un distribuitor chiar sambata. Cred ca raza in sarcina este cu maxim 1cm mai mare decat ai acum. Eu inca ezit pentru ca am doua randuri de jante+pneuri. Sper ca nu ai taiat din etrier ca sa incapa janta de 16..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Ma chinui sa-mi mai cumpar inca un rind de jante pe 17" Si urmeaza sa le echipez cu cauciucuri mai de teren. Sa-mi spui si mie ce cauciucuri aoi gasit pe 17 si la ce pret . Oricum o sa le folosesc pe Toyota veche deoarece cu cea noua am fost un pic pe un drum forestier si am 3 zgirieturi deranjante. Deci pe cea noua nu o mai bag in teren decit fara copaci . Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Nu stiu daca e relevant. Eu, la preturile de la noi, prefer sa astept. Am Luat Goodyear Wrangler HP, M+S, All Weather exact pneurile care sunt pe Pathfinder din fabrica cu 300 RON inclusiv TVA. 255/65R17. Noi, garantie, importator. Erau ultimele fabricate cu un an inainte.....deci super ocazie. Cea mai buna oferta inainte asta Dunlop la 450 RON. dar erau mult mai proaste, bine ca nu le-am luat. Acum repede, sub 500 nu cred ca se poate gasi ceva. Cei mai mici Lassa, Matador.. nu prea fac pe 17. BFGoodrich 245/75 R17 all terrain KO vreo 570 RON (scump domne scump....). Am impresia ca la noi oamenii mai ales cu 4x4 sunt foarte boieri si platesc intr-o veselie dublu fata de preturile din America. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 9, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Nu inteleg cum le-ai gasit la 300 ron tva inclus. http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Suna la 0744148576 la esrom, langa centrul comercial baneasa, 265 x 70 R17 bfg at (31") = 680 ron tva si montaj echilibrat incluse. Eu mi-am luat 5 buc si sunt excelente pe asfalt, macadam noroi soft. Mt -uri mai ieftin: parca 550 ron /buc 265 x 75 R16 Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? 300 RON cu tot cu TVA. De montat le-am montat echilibrat dupa ce am luat jantele, pret neglijabil... vreo 100 RON toate 4. Nu e pacaleala desi multi mi-au spus ca sunt defecte, vechi.... Am deja vreo 6000 km am mers la 1800m pe munte, cu 170km/h pe autostrada. Nu au nici o treaba. Atat ca nu sunt de offroad. Merg cu mare grija. As vrea niste BFG modelul T/A KO 245/75R17 dar 570 RON mi se pare foarte mult acum.... Cele originala Michelin Cross Terrain. Foarte bune in orice imprejurare, dar la fel, cu grija in offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Hai baieti, ca de mult vreau eu sa trec pe roti de 16 inch ... am 5 jante aliaj 17" [ 6 gauri - de japoneze ] + 5 bucati cauciucuri BFG profil M/T : 285/70/R17 [ 33"-uri ] ... 4 din gume au uzura cam 30-35 %, iar rezerva este nou-nouta ... oferiti un pret decent si hai sa facem treaba, ca nu vreau sa ma imbogatesc ! ... Ricardo 0744 330 440 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Koala, e bine dar noi suntem mai mititei. Peste vreo 10 ani cand o sa le inaltam si noi, mai vorbim. Acum sunt noi, in garantie, nu incap 33"-urile. By the way, e vreo logica sa fie mai late pneurile de offroad? Poate prin desert, altfel in muntii patriei.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? 33"-urile incap perfect daca pui suspensii OME de 5 cm ... atat ! ... si la mine au incaput tot asa, fara sa tai din masina sau fara sa fac bodylift ... ma rog ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Deocamdata e in garantie si pe soselele noastre este "king of the road". Confort suprem, liniste, viteza, eficienta. Cat costa suspensiile OME, cu tot cu montaj ? Si ridici numai caroseria fata de sasiu cu 5 cm, nu-i asa? Deci garda la sol nu se modifica decat putin datorita 33'-urilor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Cand le-am montat, acum un an si ceva, costau ceva la genul doua sute si ceva setul [ arc + amortizor ] ... iti trebuie 4 seturi din astea ... eu am pus si amortizor de directie [ tot OME ] ... si flanse de 30 mm pe roata [ ca sa le scot mai in afara -> am castigat la stabilitate ] ... la mine, a mai fost nevoie de un kit pentru bara stabilizatoare decuplabila ... si parca am pus si niste inaltatoare de 10 mm sub arcuri ... ... intr-adevar, castigul de garda la sol este dat NUMAI de cresterea in diametru a cauciucurilor [ la mine a fost cam de 50 mm = diferenta intre rotile "standard" si 33-urile astea ] ... PS : "Ridicarea caroseriei deasupra sasiului" = bodylift [ si e alta macare de peste ! ] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Nu stiu ce pneuri aveai initial dar fata de 265/65, 33''-ul ridica masina cu numai vreo 27mm. Diametrul e intradevar cu 50 mm mai mare. Ai dreptate cu bodylift-ul, am mai studiat intre timp. Scuze ca inca merg cu masina de serie. Vreo idee unde se gasesc pneuri pe 17" A/T sau M/T mai rezonabil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate