Guest Giobica Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Am vazut doua LC120 fara nici o modificare cu BFG A/T 265/70 R17. Sau poate era aceeasi la sute de km distanta... Are cineva idee daca e OK? In fata si in spate raman numai cativa milimetri la bracare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Scrie in postul lor ca nu este indicat .... Dar este o varianta tehnica realizabila, eu cred ca etrierele sunt Special facute sa nu incapa 16". Salutari, Calinvas Pun si eu o intrebare de profan: ce inseamna Toyota Prado? Este vorba de LC 120 actuala aparuta in 2003? Sau de o varianta mai veche? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Prado este numele pe alte piete, de exemplu Australia, Asia, America de Sud, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Exista sigur in Romania 245/75 R17. E adevarat ca jantele pe 17 limiteaza mult oferta. Am vorbit cu un distribuitor chiar sambata. Cred ca raza in sarcina este cu maxim 1cm mai mare decat ai acum. Eu inca ezit pentru ca am doua randuri de jante+pneuri. Sper ca nu ai taiat din etrier ca sa incapa janta de 16..... Din gama MT-urilor poti gasi pe 245/70R17 (care are acelasi diametru cu 265/65R17: 775mm fata de 776mm ): BFGoodrich MT: LT 245/70R17 Cooper (sunt bune!): 245/70R17 Discoverer LSTT MT Tire Sau MT pe 265/70R17 (au D=31,6" sau 804mm fata de 775mm la 265/65R17) GoodYear MT 265/70R17 Cooper MT 265/70 Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Am vazut doua LC120 fara nici o modificare cu BFG A/T 265/70 R17. Sau poate era aceeasi la sute de km distanta... Are cineva idee daca e OK? In fata si in spate raman numai cativa milimetri la bracare. Am intrat pe mobile.de la cap. LC1203usi, sunt firmele astea din Germania care aduc LC noi, la comanda, mai ieftin cu cca 5000euro decat de la reprezentanta (plus ca recuperezi TVA-ul daca iei pe firma) si era ratacit un anunt de vanzare pentru o T LC 120 3 usi a unei persoane, masina din 01.2008 alba, varianta simpla (in G. sunt doar 2 tipuri la 3 usi: 5 sitzer si Luna 5 sitzer), asta era cea simpla care se cumpara cu bare negre,roti inguste de 225/70 si jante de tabla, cu bandouri inguste si fara trepte, dar neamtul schimbase rotile cu altele cu jante sport si cauciucuri MT de 265/70R17, masina arata nemaipomenit, alba cu geamuri fumurii, contrastul intre negrul (de la bare, de la gumele MT si de la geamurile fumurii) cu albul mat al caroseriei era de un efect deosebit. Parca nici nu se mai cerea sa-i puna bare longitudinale pe acoperis (nu avea) si nici trepte sau bare sub praguri ca la varianta Luna. Dar cred ca tot efectul la masina asta era asigurat de rotile cu jante sport si gume MT de 265/70R17 (scria despre cauciucuri in prezentare ), se sesiza si din poze ca era putin mai ridicata decat normal. Este clar ca la categoria inferioara (similara cu confort din Romania), cea mai reusita caroserie este pe alb si roti de 265/70R17 MT, chiar fara bare pe acoperis si scari ! Deci rotile merg fara probleme iar pentru teren sunt mai bune! Cine vrea sa o vada sa intre pe mobile.ro (sau .de) categoria 2/3 usi. Gumele MT 265/70 sigur nu erau BFG, cred ca erau sau Cooper sau GoodYear, era cam neclara inscriptionarea laterala Se confirma inca o data principiul vechi ca: ROTILE FAC MASINA! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Am vazut doua LC120 fara nici o modificare cu BFG A/T 265/70 R17. Sau poate era aceeasi la sute de km distanta... Are cineva idee daca e OK? In fata si in spate raman numai cativa milimetri la bracare. Am intrat pe mobile.de la cap. LC1203usi, sunt firmele astea din Germania care aduc LC noi, la comanda, mai ieftin cu cca 5000euro decat de la reprezentanta (plus ca recuperezi TVA-ul daca iei pe firma) si era ratacit un anunt de vanzare pentru o T LC 120 3 usi a unei persoane, masina din 01.2008 alba, varianta simpla (in G. sunt doar 2 tipuri la 3 usi: 5 sitzer si Luna 5 sitzer), asta era cea simpla care se cumpara cu bare negre,roti inguste de 225/70 si jante de tabla, cu bandouri inguste si fara trepte, dar neamtul schimbase rotile cu altele cu jante sport si cauciucuri MT de 265/70R17, masina arata nemaipomenit, alba cu geamuri fumurii, contrastul intre negrul (de la bare, de la gumele MT si de la geamurile fumurii) cu albul mat al caroseriei era de un efect deosebit. Parca nici nu se mai cerea sa-i puna bare longitudinale pe acoperis (nu avea) si nici trepte sau bare sub praguri ca la varianta Luna. Dar cred ca tot efectul la masina asta era asigurat de rotile cu jante sport si gume MT de 265/70R17 (scria despre cauciucuri in prezentare ), se sesiza si din poze ca era putin mai ridicata decat normal. Este clar ca la categoria inferioara (similara cu confort din Romania), cea mai reusita caroserie este pe alb si roti de 265/70R17 MT, chiar fara bare pe acoperis si scari ! Deci rotile merg fara probleme iar pentru teren sunt mai bune! Cine vrea sa o vada sa intre pe mobile.ro (sau .de) categoria 2/3 usi. Gumele MT 265/70 sigur nu erau BFG, cred ca erau sau Cooper sau GoodYear, era cam neclara inscriptionarea laterala Se confirma inca o data principiul vechi ca: ROTILE FAC MASINA! Scuze pentru eroare, din poza de prezentare a masinii care era mica nu se percepea clar geometria cauciucurilor, pareau sa fie MT-uri, dar marind poza la maxim s-a vazut clar ca sunt AT-uri BF Goodrich de 265/70R17 (in nota de prezentare facea referire doar la dimensiune) Tot ce am mai spus sus ramane valabil, masina este minunata! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Re: Toyota Land Cruiser 2004 ce Dimensiuni de BF-Goodrich MT ??? Nu stiu daca e relevant. Eu, la preturile de la noi, prefer sa astept. Am Luat Goodyear Wrangler HP, M+S, All Weather exact pneurile care sunt pe Pathfinder din fabrica cu 300 RON inclusiv TVA. 255/65R17. Noi, garantie, importator. Erau ultimele fabricate cu un an inainte.....deci super ocazie. Cea mai buna oferta inainte asta Dunlop la 450 RON. dar erau mult mai proaste, bine ca nu le-am luat. Acum repede, sub 500 nu cred ca se poate gasi ceva. Cei mai mici Lassa, Matador.. nu prea fac pe 17. BFGoodrich 245/75 R17 all terrain KO vreo 570 RON (scump domne scump....). Am impresia ca la noi oamenii mai ales cu 4x4 sunt foarte boieri si platesc intr-o veselie dublu fata de preturile din America. Ti-am trimis un pm acum vreo 4 zile cu niste intrebari legate de 120 confort. L-ai primit?Te salut Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts