Max Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 (editat) Donez diverse piese (in stare foarte buna) de la o cutie de transfer de Mitsubishi Pajero MK2, 2,5 turbodiesel, cutie automata, superselect. (pinioane, diferential central blocabil, carcasa, furci, tije, ax etc...) As prefera ridicarea direct de la mine. Mi-e cam greu cu timpul legat de impachetari. Max 0722744332 Editat Martie 9, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristyvigo Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 salut ai idee daca se portiveste cutia de transfer la mk2 2.5td de la cutie manuala la cutie automata? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 salut ai idee daca se portiveste cutia de transfer la mk2 2.5td de la cutie manuala la cutie automata? multumesc Nu se potriveste. Cel putin la partea de comenzi sunt diferite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 daca ai lantul, l-as dori eu... "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 daca ai lantul, l-as dori eu... Imi cer scuze, am vazut abia acum mesajul tau. Am lantul de transmisie. Da-mi o adresa de livrare si ti-l trimit luni sau cel tarziu marti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 multumesc Max! dar intre timp am rezolvat!! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 Anuntul este valabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 Salut Max, il vreau eu,te sun marti sa-ti dau adresa,multumesc Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 buna ziua! mai este valabil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 buna ziua! mai este valabil? Cred ca mai am ceva piese. Daca te intereseaza lantul, nu mai e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 mi s-a spart una dintre conductele de ulei dintre cutia automata si radiatorul de racire. Mai ezxact conducta cu cot de 90 de grade langa cutie. O ai cumva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Donez piese pentru cutie de transfer Mitsubishi Pakero MK2 Nu o am. Imi pare rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate