abunea Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Salut, Am gasit o Toyota 4-Runner 2.4 diesel pe care as vrea sa ma duc sa o vad zilele astea. Din discutiile telefonice cu proprietarul am ramas cu niste dubii: 1. Masina a fost 3.0 V6 si transformata in 2.4 diesel (din ce zice puntile si cutia sunt de benzinar). Oare nu e cam "fortata"? In sensul ca e o combinatie si nu stiu cat de bine se pupa cutia cu motorul, etc. 2. Masina nu are turbina, din cate stiam eu 2.4 era TD. E normal? Se poate monta turbina dupa? Ma astept sa fie f puturoasa. Orice alte pareri si sugestii sunt binevenite. Multumesc anticipat pentru ajutor, Adrian - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel Vezi si topicurile de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57671-Sfat-achizitie-Toyota-4-runner-1989-2500cc-motorina&highlight=sfat+achizitie http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57088-Sfat-achizitie-Toyota-4runner-1995&highlight=sfat+achizitie Iar ca si parere personala, mai bine cauti alta, intreaga, fara modificari de genul asta, ca deja masina de care zici e mai mult decat o struto-camila.....schimbat motor, schimbat punti......pai cand vei avea nevoie de vreo piesa o sa inebunesti sa gasesti codul corect ! Editat Martie 5, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel M-am dat eu cu un 4 runner 2,4 2L normal aspirat.Motorul e putoare dar este indestructibil. Subscriu la parerea lui @astral. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel Si eu am cam multe semne de intrebare si parerile voastre m-au ajutat sa ma hotarasc. O sa zic pas. Multumesc pentru sfaturi! - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel Si eu am cam multe semne de intrebare si parerile voastre m-au ajutat sa ma hotarasc. O sa zic pas. Multumesc pentru sfaturi! Mai strange banuti si fa-mi o vizita la Valea Doftanei sa vezi ce inseamna un 4Runner adevarat (asta o poti face si fara bani :grin:) RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel Mai strange banuti si fa-mi o vizita la Valea Doftanei sa vezi ce inseamna un 4Runner adevarat (asta o poti face si fara bani :grin:) Data viitoare cand ajung la VD iti dau un semn :banana - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel Pe-a lui Sanduzzo ai vazut-o ? Vezi la Vanzari 4x4/Toyota....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel L-am vazut, pentru ala mai trebuie sa strang ceva bani :) - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelucry Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel Daca masina a fost benzina ar fi trebuit sa aibe si diferentialele schimbate ,in caz contrar prestatiile vor fi nesatisfacatoare . - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate