Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel

abunea

Postări Recomandate

Salut,

Am gasit o Toyota 4-Runner 2.4 diesel pe care as vrea sa ma duc sa o vad zilele astea. Din discutiile telefonice cu proprietarul am ramas cu niste dubii:

1. Masina a fost 3.0 V6 si transformata in 2.4 diesel (din ce zice puntile si cutia sunt de benzinar). Oare nu e cam "fortata"? In sensul ca e o combinatie si nu stiu cat de bine se pupa cutia cu motorul, etc.

2. Masina nu are turbina, din cate stiam eu 2.4 era TD. E normal? Se poate monta turbina dupa? Ma astept sa fie f puturoasa.

Orice alte pareri si sugestii sunt binevenite.

Multumesc anticipat pentru ajutor,

Adrian

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie 4 runner, 2.4 diesel

Vezi si topicurile de mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57671-Sfat-achizitie-Toyota-4-runner-1989-2500cc-motorina&highlight=sfat+achizitie

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57088-Sfat-achizitie-Toyota-4runner-1995&highlight=sfat+achizitie

Iar ca si parere personala, mai bine cauti alta, intreaga, fara modificari de genul asta, ca deja masina de care zici e mai mult decat o struto-camila.....schimbat motor, schimbat punti......pai cand vei avea nevoie de vreo piesa o sa inebunesti sa gasesti codul corect !

Editat de Astral
Link spre comentariu

M-am dat eu cu un 4 runner 2,4 2L normal aspirat.Motorul e putoare dar este indestructibil. Subscriu la parerea lui @astral.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Si eu am cam multe semne de intrebare si parerile voastre m-au ajutat sa ma hotarasc. O sa zic pas.

Multumesc pentru sfaturi!

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Si eu am cam multe semne de intrebare si parerile voastre m-au ajutat sa ma hotarasc. O sa zic pas.

Multumesc pentru sfaturi!

Mai strange banuti si fa-mi o vizita la Valea Doftanei sa vezi ce inseamna un 4Runner adevarat (asta o poti face si fara bani :grin:)

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Mai strange banuti si fa-mi o vizita la Valea Doftanei sa vezi ce inseamna un 4Runner adevarat (asta o poti face si fara bani :grin:)

Data viitoare cand ajung la VD iti dau un semn :banana

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Daca masina a fost benzina ar fi trebuit sa aibe si diferentialele schimbate ,in caz contrar prestatiile vor fi nesatisfacatoare .

-
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare