cosmir Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Are cineva anvelope de la ei ? Ceva pareri ale utilizatorilor as dori . Multumesc Later edit by Astral : E suficient ca ai spus marca, cine vrea mai multe informatii ii poate gasi cu Google, dar link-ul catre site-ul lor, nu poate ramane aici ! Editat Martie 5, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Anvelope resapate Kimera Am eu de 3 ani , modelul sahara si de la 18 mm cat aveau crampoanele , dupa 3 ani au 15 mm. 6 luni pe an stau pe masina , vara am cauciucuri de vara. s-au echilibrat perfect , binenteles cu plumb aferent pt o guma resapata. Nu s-a dezlipit , nu a facut bolfa. Dezavantaj , huruie mai tare decat o anvelopa MT noua. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: Anvelope resapate Kimera Scuze pentru reclama mascata facuta , incerc sa aflu care este comportamentul in timp al acestei marci sa stiu daca imi iau sau nu !:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate