cipriani Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Salutare! Am montat pe un w460 cu 2,5d un motor de 2,9 td de pe un E,am modificat pompa de injectie adica i s-a scos electronica, turbina este de cdi...sper cu toate astea sa mai obtin cam 30cp in plus.. Daca ma puteti ajuta cu sfaturi si idei va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriani Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: pe un motor de 2,9td de 122cp merita sa montez un intercooler.. Cred ca ar merge un itercooler de pe 2,7cdi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: pe un motor de 2,9td de 122cp merita sa montez un intercooler.. Orice iti ajuta motorul sa fie mai puternic merita sa-i faci dar totul e sa i-l poti pune cum trebuie...cu debitmetre...etc. Daca pui doar radiatorul pe admisie, nu faci mare lucru. Trebuie sa ii pui intercoolerul motorului cu tot cu instalatie. Si turbina pe care zici ca ai pus-o daca nu este cu tot cu electrovalvele de vacuum si toare vacuumurile lui, nu merge in parametrii si e lesinat motorul. Poti chiar sa spargi pistoanele daca ramane deschisa supapa la turbina... (asta am facut eu acum 2 saptamani :ih la un VW) Editat Martie 5, 2012 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: pe un motor de 2,9td de 122cp merita sa montez un intercooler.. salutare , se simte ceva putere in plus cu noul motor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriani Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: pe un motor de 2,9td de 122cp merita sa montez un intercooler.. salutare , se simte ceva putere in plus cu noul motor? Salut. Inca nu e terminat dar fata de 80 de caii din 1988. Te tin la curent.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: pe un motor de 2,9td de 122cp merita sa montez un intercooler.. chiar merita sa montezi un intercooler si mai eficient ar fi cu un electroventilator care sa te ajute la viteze mici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: pe un motor de 2,9td de 122cp merita sa montez un intercooler.. Asa ar fi ideal, cu electroventilator ,altfel, vara in sarcina randamentul nu poate fi mare. Eu am luat masina cu unul montat pe motor dar nu mai incape sa ii montez elice. Cand vor creste temperaturile incerc sa ii montez o sonda la admisie si retur sa vad eficienta. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate