cfantana Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Trolii hidraulice Eu am un Come-Up hidraulic nou nout in raft de aproape doi ani :) L-am cumparat cand am vazut ce specificatii are,dar nu am apucat pana acum sa-l montez pe masina. Abia astept sa am timpul necesar si banutii sa termin proiectul. Oricum sunt fan hidraulica,consider ca e mult mai usor de lucrat cu el in comparatie cu unul mecanic si mult mai fiabil decat unul electric. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
culeamarius Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Trolii hidraulice Deci am luat degeaba CV cu priza(poate montez un circular :grin: daca tot il am),in alta ordine de idei am servodirectie pe M asa ca as avea unde sa ma "intep". Cat ajunge unul de tipul asta? daca ai motor de brasov ii poti monta o pompa hidraulica de tractor u445 si ai rezolvat problema presiunii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate