morientes Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 sal baieti am un suzuki jimny din 2000 si as dori sa-mi schimb puntea fata de la jimny cu punte fata samurai,unde as putea face aceasta modificare? va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: modificare jimny Nu stiu unde poti sa faci aceasta operatiune, dar intii verifica ca Sami si Jimny sa aiba acelasi raport in punti, altfel rotile se vor invirti cu viteze diferite, cu consecintele de rigoare. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai Iar unii din cei care au Samurai, vor sa schimbe cu punti de LJ70........ Tu de ce vrei sa faci schimbarea asta ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morientes Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: modificare jimny Nu stiu unde poti sa faci aceasta operatiune, dar intii verifica ca Sami si Jimny sa aiba acelasi raport in punti, altfel rotile se vor invirti cu viteze diferite, cu consecintele de rigoare. la sami daca vrei sa stii raportul de pe fata este acelasi cu cel de la puntea spate jimny ,mai studiaza.se pot schimba raporturile in grupuri,dar si pisele sant mai ieftine de cat la jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai sal baieti am un suzuki jimny din 2000 si as dori sa-mi schimb puntea fata de la jimny cu punte fata samurai,unde as putea face aceasta modificare? va multumesc tot la vorbele mele ai ajuns...dar ideal ar fi sa faci cum a zis @Astral. scapi si de planetare rupte si pui si cauciucuri mai mari. si te ajunge si mai ieftin decat sa cumperi e doreai tu.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morientes Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai Iar unii din cei care au Samurai, vor sa schimbe cu punti de LJ70........ Tu de ce vrei sa faci schimbarea asta ? vreau sa-mi pun planetare heavy duty pe fata si sa schimb raportu in grupuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai Se poate. Puntea de Samurai e mai rezistenta mai ales daca-i pui planetare heavy duty. Am vazut un Samurai cu modificarea asta la Blavenstein. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morientes Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai tot la vorbele mele ai ajuns...dar ideal ar fi sa faci cum a zis @Astral. scapi si de planetare rupte si pui si cauciucuri mai mari. si te ajunge si mai ieftin decat sa cumperi e doreai tu.:wink: cine esti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai Se poate. Puntea de Samurai e mai rezistenta mai ales daca-i pui planetare heavy duty. Am vazut un Samurai cu modificarea asta la Blavenstein. Cum adica e mai rezistenta puntea de samurai cu planetare HD ??:wink: Fara planetare HD e scobitoare?????:ha: Arata-mi tu punti fata de jimny rupte sau indoite ........ Nu poze si exmple din afara....:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: modificare jimny la sami daca vrei sa stii raportul de pe fata este acelasi cu cel de la puntea spate jimny ,mai studiaza.se pot schimba raporturile in grupuri,dar si pisele sant mai ieftine de cat la jimny Nu e nevoie sa fi ironic, incercam doar sa te ajut, pentru ca ai zis ca vrei sa schimbi doar puntea fata. Eu nu vreau sa schimb nimic la Jimny-ul meu, deci nu am ce studia. Pina acum solutia cea mai buna a dat-o Astral: puntile de Toyota LJ 70 au rapoarte mai mari (deci poti sa pui gume mai mari), sint mai late (deci scapi de flanse, jante cu ET negativ, etc.) si provin de pe o masina mai mare (deci se presupun mai solide decit ce are stock Jimny sau Sami). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai uite, colegul a incercat ceva in sensul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49779-Montare-dif-spate-Samurai-in-punte-fata-Jimny Daca incerci, pune mai multe informatii pe forum, chiar daca nu merge, mersi Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai Cum adica e mai rezistenta puntea de samurai cu planetare HD ??:wink: Fara planetare HD e scobitoare?????:ha: Arata-mi tu punti fata de jimny rupte sau indoite ........ Nu poze si exmple din afara....:tk Cred ca glumesti :ha: Ori faci misto ori nu sti ce vorbesti,ori poate nu te dai in teren cu masina :grin::grin::grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandesz Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: modificare jimny - schimbare punte fata cu una de Samurai salut parerea mea este sa-l intaresti puntea de Jimny asa cum este e foarte slaba. daca vrei sa-l schimb cu unul de Samurai nu conteaza raportul pt poti sa schimbi diferentialul,daca pui HD oricum e bine sa pui cu 26 de caneluri(diff.de spate) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate