Andrei Ratiu Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 as dori sa-mi fac masina sa fie de off road sa pot sa ma duc pe unde vad cu ochii...ce indicatii imi dati?(genti, cauciucuri, inaltatoare arcuri telescoape etc) niste indicatii..... va rog Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Ratiu Postat Martie 28, 2008 Autor Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: Sfaturi tehnice deocamdata este stoc... nimic nu este modificat... Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Ratiu Postat Martie 28, 2008 Autor Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: Sfaturi tehnice astept indicatii Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: Sfaturi tehnice primul sfat: nu mai zice niva forever. al doilea: corect e janta, nu "geanta". al treilea: pune-i niste mt resapate si bucura-te de ea. atat. grija cum conduci. si pe sosea si in afara. bafta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Ratiu Postat Martie 30, 2008 Autor Partajează Postat Martie 30, 2008 Re: Sfaturi tehnice are cineva idee de unde pot sa-mi incalt jucaria cu niste mt-uri noi?....sunt din baia mare :tk Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Ratiu Postat Martie 31, 2008 Autor Partajează Postat Martie 31, 2008 Re: Sfaturi tehnice ce ulei este indicat sa bag in niva din '82?este indicat sa bag ulei fully sintetic?...motorul are set nou :tk Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 Re: Sfaturi tehnice Nerecomandat full sintetic , motorul asta mergea din fabrica cu 20w40 (20w50) , doar ca trebuie schimbat la 5000 km (in regim de sosea) offroad mai des 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Ratiu Postat Aprilie 1, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: Sfaturi tehnice atunci o sa pun un 20w40 in el...ca astazi am duc sa mi-l schimb... :tk Unimog Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Sfaturi tehnice Ptr gume si alte sfaturi legate de Niva i-a legatura cu Zoli alias Hamat5...el are o Niva.....pe unde merge cu ea....te doare capul....si e la indemana ta...sta in Baia Mare... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate