Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Incercam sa alegem un troliu?

teo pes

Postări Recomandate

Re: Incercam sa alegem un troliu?

hai sa alegem un troliu :calitate , pret, greutate...! pareri , cine are?

eu :) am si troliu am si pareri :)

eu am woger sau cum se zice e o chinezarie are 46 de kg din memorie cu telecomanda pe cablu sau wireles :) cu sufa metalica adica din cablu deala clasic de otel si este de 13000Lbs. pret...1500 ron parca.

personal il recomand raportat la perormante/pret

ca un minus ar fi ca e lent avand raportul de demultiplicare mare si faptul ca e greu iar daca e sa ne luam dupa celebrele calcule cu 1,8-2-2,5 din greutatea masinii trebuie sa fie troliul atunci asta e mult prea mare.

asta daca vorbim de Lada Niva :) daca vorbim de alte masini...e altceva :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu :) am si troliu am si pareri :)

eu am woger sau cum se zice e o chinezarie are 46 de kg din memorie cu telecomanda pe cablu sau wireles :) cu sufa metalica adica din cablu deala clasic de otel si este de 13000Lbs. pret...1500 ron parca.

personal il recomand raportat la perormante/pret

ca un minus ar fi ca e lent avand raportul de demultiplicare mare si faptul ca e greu iar daca e sa ne luam dupa celebrele calcule cu 1,8-2-2,5 din greutatea masinii trebuie sa fie troliul atunci asta e mult prea mare.

asta daca vorbim de Lada Niva :) daca vorbim de alte masini...e altceva :)

da , asta e o hiba la modelul asta ,greutate nejustificata pe fata pentru okazionale....si fara kit de inaltare...:old

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Un T-MAX PEW 9500 e potrivit pentru Niva,are cam 28 de kg dar pretul e de 2500 de lei.Ia legatura cu @calinvas el le vinde si i-ti poate da mai multe detalii.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Ok, discutiile si parerile despre alegerea unui troliu pentru alte masini decat LADA NIVA au fost mutate pe topicul de mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49340-De-ce-troliu-am-nevoie

Link spre comentariu

da , asta e o hiba la modelul asta ,greutate nejustificata pe fata pentru okazionale....si fara kit de inaltare...:old

eu am kitul de inaltare dar la montaj sincer nu am sesizat vreo modificare in "garda la sol" ce am sesizat este ca parca e mai "moale" la denivelari in rest e bine

dar intradevar un plus de 15 kg in medie pe care sa le cari inutil se traduce prin consum mai mare per global

Link spre comentariu

Troliul meu este un Horn (marca austriaca, dar fabricat in tara cu ochi oblici) de 46 de kg care trage teoretic vreo 4,5 tone. Dupa ce a fost montat am pierdut vreo 2 cm intre anvelopa si aripa. Au urmat in ordine

-inaltare cu kit

-decupare aripi

-schimbare arcuri fata

-schimbare capete planetare (din cauza arcurilor noi care aveau cu o spira si jumatate mai mult ca cele vechi - daca nu ma inseala memoria)

Chiar daca pare ca nu se lasa mult masina, cu un astfel de troliu comportamentul in teren denivelat se inrautateste. Mi s-a intamplat de doua ori sa sar cu masina peste niste praguri. La aterizare se simte enorm greutatea troliului si daca aripile nu sunt decupate rotile fata lovesc in aripi . In plus, arcurile originale se comprima in timp.

Dupa parerea mea un troliu care sa traga 2-2,5 tone este suficient pentru Niva.

1641571014_dracularallyraid2010.thumb.jpg.b678229f2bdcbec2c5e5c8e404617cb1.jpg[ATTACH=CONFIG]134081[/ATTACH]

Prima imagine este de la Dracula Rally raid 2010, a doua de la Dracula Rally Raid 2009. Intre timp aripile au fost decupate si mai mult, bull-barul schimbat (cel din imagine este varianta ruseasca originala, pe care il puteai indoi cu mana daca iti puneai mintea cu el).

In imaginea din stanga masina era echipata cu cauciucuri de 15 cu profil Simex, de noroi - dupa parerea mea prea grele pentru Niva, taiau enorm din elanul si asa limitat al masinii. In imaginea din dreapta masina era echipata cu cauciucuri Voltyre de 16, foarte slabe la noroi dar care ajutau ceva la fuga.

Troliul era in luna de miere in imaginea din dreapta, intre timp a manacat ceva jar. Ati (Niva) a avut maini de aur cand l-a montat, nu am avut niciodata probleme cu el. Fara intariturile puse de el sigur smulgeam bara din fata cand m-am troliat.

152212164_dracularallyraid2009.JPG.9824e2922693a3db1652baa629c6cdb5.JPG

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare