moartea Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Am intrat in posesia unei bari fata arb pe care scria ca se potriveste atât pe modelul pana in 2003 cât si la modelul nou ceea ce mi sa părut ciudat, in fine m am apucat de montat si am avut o surpriza după ce am fixat suportii pe lonjeroane am pus bara care iesa cam cu 10 cm mai in fata decat normal! Arata oribil, așa ca in stilul românesc am trecut la adaptarii ! Doar ca chiar si după adaptari parca tot nu este ok, a rămas un spațiu de apx 3 cm in dreptul farurilor si pe jumătatea masini bara iese cam 35 cm ceea ce mi se pare cam mult, de asemenea a rămas si se vede destul de urat ramforsarea si plasticele de protectie de la bara originala in dreptul rotilor in rest sa potrivit cam la toate detaliile! A mai montat cineva asa ceva pe v60? tind sa cred ca bara este doar pentru v80. am sa revin cu poze mai detaliate! Editat Martie 9, 2012 de moartea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi V60 pana in 2003 e cel cu proiectoare de ceata ovale, ca al tau, dupa 3003 cand s-a facut facelift singura modificare la spoiler e ca s-au pus proiectoare rotunde. V80 se face din 2007. Deci probabil la asta se refera "modelul nou" de care zici tu, la cel din 2003 pana in 2007, si chiar si pe site-ul arb apare aceeasi bara, in schimb pentru V80 e sigur diferita. Uitandu-ma la pozele pe care le am eu prin calculator cu V60 si V80 cu bara, mie mi se pare ca ce ai tu e de V80. Editat Martie 10, 2012 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi am promis ca revin cu poze asa ca m am tinut de cuvant, din ce in ce mai tare tand sa cred ca bara nu a fost facuta pentru v60 desi pe ea scrie clar pentru pajero NM/NP/NS, Desi nu inteleg cum ar putea sa se potriveasca si pe v60 si pe v80? Este posibil ca pentru v60 sa fie dotata cu alti suporti de prindere si cu ceva accesorii care sa astupe gaurile, chiar si asa nu cred ca este normal sa ramana bazinul de la spalatorul de parbriz jumatate afara din bara! Editat Martie 11, 2012 de moartea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi ati vazut exact modelul asta de bara undeva la arb? eu nu il gasesesc nicaieri! seama dar... Oare o fi o copie nereusita? si cu eticheta si cu detoate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Pana la urma am găsit câteva poze si cu bara mea! Dar numai pe v80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur_v Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Se vede de la o posta ca bara aia nu e pt masina ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Pe site-ul ARB apar doua modele de bara pt. Pajero v60 fabricatie 2000-2003: deluxe si sahara. A ta nu e nici una, nici cealalta, e o combinatie intre ele, iar decupajele alea din dreptul farurilor sunt cel putin ciudate... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 (editat) Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Așa apare scris pe bara! http://www.youtube.com/watch?v=BU5lxRC3_w4 Referitor la ce apare pe site ai dreptate nu seamănă cu nici una ci cu o combinatie a lor! Sa fie oare un fals bine făcut? Se potriveste f bine ca si prinderi pe lonjeroane si arată ca in descrierea de la ARB doar ca nu se leagă f multe chesti! Eu am luat o de la cel din Ploiesti care are banner si pe forum si care susține ca a demontato de pe o mașina identica cu a mea! Mâine sper sa îl găsesc sa merg cu mașina la el poate mă lamureste! Editat Martie 11, 2012 de moartea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Salut, noi am montat cateva bari copie dupa ARB, dar care se potrivesct pe Mitsubishi Pajero, L200, L200 Triton dupa 2005, Pajero Sport, rezervorul ptr parbriz l-am relocat. Avem model ptr masina ta si nu numai, daca te interesaza poate ne faci o vizita. Cu stima, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Multumesc mult dar deja am blocat banii in bara asta! Mâine aflu daca îmi iau banii înapoi sau vad ce pot face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 (editat) Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Tot ce am aflat este ca bara a fost montata pe v60 (nu știu cum) si ca vine bine așa cum am montato eu :) si ca este posibil sa fie pentru modelul de faruri cu xenon care au 3 lupe! :) deci nu îmi rămâne decat ori sa aflu pe ce se potriveste si sa o vând ori sa o modific! Din ceea ce am văzut pe siteul ARB ea seamănă cu cea pentru jeep Grand modelul nou http://www.arb.com.au/products/ oare o avea aceeași distanță între lonjeroane ca si pajero? Editat Martie 16, 2012 de moartea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Bara ta e de Grand Cherokee WH/Wk 2005-2009.Nu stiu cum drak a aparut actzibildul ala acolo.:uameni Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Dar sa sti ca sa potrivit la marele fix pe lonjeroane ! Ai idee daca distanță între lonjeroane este aceeași? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Asta nu o stiu dar am un amic care are una identica montata pe un Grand din 2008. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Codul 3934020 este pentru Mtsubishi Pajero ( Montero) NM an 2000-2003. Daca intri pe ARB.com product te lamuresti Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Dar bara mea nu prea seamănă cu ce au ei pe site! In final am reușit sa o montez pe mașina si i am facut niște capace sa acopar gaurile de sub faruri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Eu raman la parerea mea ca e de V80, de-aia se si potriveste la lonjeroane, Stanley ar trebui sa-ti confirme pentru ca el are si asa e, cu decupajele alea la faruri. Pune niste poze sa vedem cum arata. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 (editat) Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi am pus bara sus , eu am pus decupata tabla de 2mm la golul de la faruri si urmeaza sablat vopsit ! bafta cu masina Editat Februarie 13, 2013 de moza victor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi cam astea sunt modificarile ce trebuie aduse la o astfel de bara deci bara de V80 merge pe V60 ca prindere pe lonjeroane doar ca iasa ceva mai inafara cu 3 cm si atunci trebuie modificate prinderile de pe bara , adica scurtate cu 3 cm iar suporti de vin in kitul de montare eu iam sudat pe lonjeroane deoarece acele suruburi cu care vin in dotare sunt de duritate 4,8 adica mai slabe ca ele nu exista ...si am preferat farianta lipituri cu sudura raman doar suruburi intre bare si suporti de pe lonjeroane pt o demontare in cazul in care se doreste aceasta . nu trebuie dat jos sau mutat bidonul de apa parbriz doar putin incalzit cu pistolul cu aer cald si deformat spre caroserie cu 1 cm si 2 cm de jos in sus si totul este perfect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Parerea mea de necunoscator in materie de marfa "de calitate" gen ARB. Daca tot se dau o caruta de bani pe o bara ARB (cat costa una pentru o toyota, nissan, mitsu, mai cumpar o vitara :grin:), de ce nu vin macar plug and play, daca tot au un renume in materie de accesorii de off-road, sau sa fie bine definit, bara asta merge la masina x si y, cealalta merge la z si nu mere la x si y. Nu mi se pare OK sa te apuci de taiat, sudat, adaptat o astfel de bara. Daca era sa fie asa, mai degraba o faci de la 0 cu mana ta, si stii sigur ca o sa pupe cu a ta masina. Acu vin criticele, dar nu e ARB, nu e omologata, nu e nu mai stiu cum. Si din pila daca ar fi sa o fac, ma chinui 2-3-4 luni, si tot nu dau 1000 de euro pe o bara ca dupa aia sa tai/sudez/etc. Editat Februarie 14, 2013 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Nu e asta problema, bineinteles ca sunt dedicate modelului de masina si se monteaza fara probleme, aici problema era ca a fost luata o bara de V80 pentru un V60. Punct. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moartea Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi Desigur daca ar fi fost de v60 s ar fi potrivit fără probleme! /SUB] Editat Februarie 14, 2013 de moartea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Bara ARB pe v60 3,5 gdi exact Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate