mac01 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 (editat) Povestea incepe acum doi ani cand cand fetita mea era in clasa a-VIII-a si avea cursurile dupa-amiaza. Intr-o seara cand venea de la scoala a fost agresata de doi tiganusi cam de varsta ei care au vrut s-o jefuiasca. Dupa ce au batut-o au reusit sa-i smulga un cercel de la ureche si au fugit. Norocul ei a fost ca avea cercei cu clipsuri ca altfel ii rupea urechea. In seara aceasta venea de la liceu. Este clasa a-X-a si tot la fel cursurile le are dupa-amiaza. Distanta de la metrou si pana acasa o face in vreo trei minute pe un bulevard insuficient de luminat si cam pustiu la orele 20. A fost atacata si batuta iar de catre doua tigancuse care i-au cerut 1 leu si o tigara. Fii-mea nu a vrut sa le dea bani iar de tigari sa nu mai vorbim ca nu fumeaza. De la metrou si pana acasa au tinut-o numai in palme, pumni si picioare. Am reusit sa fug dupa ele, le-am prins si predat politiei. Am fost la politie am depus o plangere, politisti au chemat parintii tigancuselor ( deoarece acestea aveau sub 16 ani) si le-a dat amenda. Cum eu si sotia nu suntem intotdeauna la orele 20 acasa ca sa asteptam copilul la metrou, m-am gandit luni sa ma duc la magazinele de arme si sa-i cumpar un spray paralizant pentru autoaparare. Ce vroiam sa va intreb? Pentru achizitionarea acestui spray trebuie ceva acte facute cum ar fi cazierul sau altceva. Care spray este cel mai eficace? Imi poate vinde magazinul respectiv mie ca persoana fizica acest spray. Mentionez ca nu vreau sa-l cumpar din targ de unde pot lua teapa (adica sa nu fie bun de nimic). As dori de la cunoscatori cat mai multe detalii deoarece cred ca usor si sigur devin un adevarat rasist. Imi cer scuze ca nu am povestit mai detailat tot ce s-a intamplat dar credeti-ma ca si acum imi tremura inima de suparare si nu am chef de nimic. Va astept cu raspunsuri despre acest spray si despre ce acte sunt necesare pentru achizitionarea lui. Va multumesc. Editat Martie 9, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: Spray Paralizant Eu am cumparat pt sotia mea un spray acum 2 ani de la magazinul de articole sportive si vanatoare. Nu mi-a cerut nimeni nici un act... cred ca nici nu este considerata arma, cred... L-am luat pe cel mai scump, pe principiul "calitatea costa". Oricum nu e foarte scump.. Nu stiu daca e bun sau nu, slava Domnului ca nu a fost nevoie sa-l testeze. PS. Daca tot atrage necazurile, eu as opta pt. cursuri de autoaparare, judo etc Face bine atat fizic cat si psihic. Numai bine!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Spray Paralizant Luni ma duc si cumpar unul. Nu are timp fetita de sport, ii place sa invete si studiaza mult. Cursurile sunt intre orele 13-20. Vine de la scoala obosita si de abia are timp de teme. Noroc ca din toamna va intra la ore dimineata. Pacat ca nu e liber la vanatoare de "ciori" ca-mi cumparam si eu o arma. Trebuia sa fi ramas mai mult timp la putere Antonescu, poate asa scapam definitiv de rasa asta spurcata. Asa ura am prins pe ei.... Bine ca nu trebuie sa alerg dupa ceva acte pentru spray-ul asta ca tare urat imi este de traficul din Bucuresti. Multumesc pentru raspuns. Editat Martie 10, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Daca s-ar inventa o bomba anticocalar eu as fi primul care as planta-o la miss piranda... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Am vorbit mai demult cu fetita despre practicarea unui sport chiar si de autoaparare dar din clasa a-V-a ea a invatat numai dupa amiaza. Vine seara tarziu de la ore, mananca si se apuca sa-si faca temele. Uneori o prinde chiar unu-doua noaptea pana isi termina lectiile. A doua zi se scoala la zece si pana isi face un dus, pana mananca, etc.. s-a facut ora de plecare la scoala. Sambata iar isi face lectii ca sa-i fie mai usor saptamana care urmeaza. Duminica este si ea libera si se odihneste sau mai sta pe net cu colegele si cu papusile ( are cateva site-uri de papusi, le imbraca, le dezbraca, le cumpara casa, le da sa manance, le trimite la scoala, etc...:ha: ) iar luni o ia iar de la coada. Asa ca timp de sport nu este. Afara de faptul asta, ea este si firava rau, are cam 1,60 inaltime si nu stiu daca are 50 kg. Nici ta-su nu este vreun ditamai omul asa ca are pe cine sa mosteneasca. Deci trebuie sa-i ofer aceasta mica siguranta si sa-i cumpar un spray ca sa fie un pic mai increzatoare si sa nu-i mai fie frica sa mearga seara pe strada cand vine de la liceu ca o ataca nu stiu cine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur_v Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Spray Paralizant Un sfat : cumpara spray cu JET nu cu dispersie, neaparat cu piper, nu cu gaz lacrimogen. Jetul inseamna ca "pisha" ca un pistol cu apa, poti da in fata atacatorului la tinta. Cel cu dispersie e ca si deodorantul , face un nor din care poti inhala apoi si tu. Cu ala jet dai si la distanta mai mare. Ca si substanta sint cu piper si cu gaz lacrimogen. Cele cu piper sint mult mai bune/usturatoare. Editat Martie 10, 2012 de laur_v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Multumesc pentru sfat. Este binevenit ca oricum nu stiam nimic despre aceste spray-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Spray-ul lacrimogen cu "piper" este pe baza de ardei iute, nu de piper. Este recomandat si impotriva animalelor. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Eu si sotia mea avem la indemana de mai bine de 6 ani astfel de produse. Nu le-am folosit niciodata, desi eu am fost aproape de vreo doua ori in incaierari in trafic. Sotia il tine in poseta, in cel mai la indemana buzunar, eu in usa soferului de la masina. Este bun si pentru animale, nu doar pentru oameni, si avem cu noi mereu cand urcam pe munte. Cel cu jet, desi aparent mai sigur, necesita aptitudinea de a tinti eficient in conditii de stres. Nu as cumpara pentru sotie asa ceva, pentru ca se panicheaza usor. Cel cu imprastiere. creaza un "norisor" dar il impinge spre atacator, crescand sansele de a il nimeri si fara o tinta eficienta. Este safe, nu inhalezi si tu. Se cumpara din magazine de pescuit si vanatoare, fara acte. Pret de la 10 ron la 25. Eu am luat mici, pentru a nu ocupa loc mult, le poti tine usor si in buzunar, stai cu mana pe el in conditii "de stres". Din acelea "nato" de 40 ml, cu defenol. Bate pana la 1,5 metri. Pe youtube sunt filmulete ... Merita de studiat si armele cu socuri electrice, eu ma uit dupa ele de ceva timp, dar nu am vazut decat cu comanda pe net, nu am gasit in magazine, sa pun mana pe ele inainte. Trebuie sa iti instruiesti fata sa il tina departe de privirea colegilor curiosi, sa nu cumva sa se joace careva la ore cu el. La varsta aia sunt teribilisti prin natura.... Bafta! vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant eu prefer scula cu electrosocuri......la 50 000 V pe tine nu mai faci scandal cateva minute bune... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Spray Paralizant Fetita este prea cumintica, cateodata exagerat. Nu este moale de felul ei dar cred ca se pierde in astfel de situatii iar atacatorii ii simt punctul slab. Nu are anturaje proaste nici in clasa si se fereste de asa ceva. Are cateva colege cu care discuta despre teme si nu cred ca o sa vorbeasca niciodata cu ele ca are asa ceva asupra ei. Cred ca asta este si motivul de are asa "atractie" la necazuri. Am incercat sa o conving sa aiba mai mult curaj, sa fie mai "baietzoaica" dar cred ca ma lupt cu morile de vant. Despre armele cu socuri electrice; mi-am cumparat asa ceva pentru mine (un baston extensibil care genereaza inalta tensiune) dar il tin numai in caz de forta majora si asta numai pe teritoriul domiciliului meu ( stau la curte ). Am inteles ca nu este tocmai indicat sa te gasesca politia cu asa ceva in masina, cu toate ca stiu ca in trafic sunt multi obraznici si oricand poti sa ai nevoie de asemenea aparare. Ma bucura faptul ca pot sa achizitionez spray-ul fara sa am bataie de cap. Am sa-i explic cum sa-l folosesca si poate daca-l are in buzunar se simte mai in siguranta. Un weekend placut la toti. Editat Martie 10, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant este adevarat ca e mai a dracului scula cu electrosocuri, dar riscul letal este mult mai mare decat in cazul sprayului. In caz letal, un procuror bengos te poate baga chiar la omor premeditat (achizitia sculei denota premeditare...) asa ca e mai bine cu spray. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant mac :grin: vino sa cumperi Dacia si iti povestesc mai multe si despre spray-uri paralizante-gazante :ha:, autoaparare http://www.ninbukan.org/continut/children_class/soricei.html si alte alea... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Spray Paralizant nu vin ca-i gazata :ha: l-ai tras de urechi pe vopsitor? LE; Sau vopsitorul era maria-voastra? :ha: Foarte interesant si cred ca as veni cu fetita, dar din pacate nu ar mai fi timp pentru carte. Stii cum se spune "ori imbratisezi una ori cealalta". Merci mult. Editat Martie 10, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 (editat) Re: Spray Paralizant Cred ca s-ar putea face un scurt tutorial despre spray-urile de aparare. Pentru aparare stradala recomandate sunt sprayurile de mici dimensiuni care se pot tine in poseta, buzunar sau in palma. Ele trebuiesc tinute neaparat la indemana in zonele cu risc, de preferat de mers cu el in mana pentru a avea timp sa reactionati! In masina cel mai bine merg spray-urile de dimensiuni mici sau medii. Eu am in fiecare masina cate unu si trebuie sa recunosc ca nu o singura data am traversat granita cu ele :grin: La offroad port intr-o vesta un spray de dimensiuni medii al carui jet bate vreo 3m astfel incat sa-l am permanent la indemana. S-a intamplat de multe ori sa cobor in cautarea unor variante de drum si sa ma trezesc in locuri izolate unde exista risc de intalnire a animalelor salbatice sau a cainilor de la stane. Ca sa fac o completare aici, vesta mea de offroad care este defapt o vesta de pescuit cu multe buzunare mai contine briceag, lanterna frontala, bricheta si bani. Spray-uri impotriva ursilor... da, mi-am cumparat si asa ceva :ha: Pentru ca sunt un impatimit al drumetiilor montane si nu o data am parcurs trasee izolate inclusiv noaptea doar eu cu prietena mea in locuri in care calcai in cacati de urs mi-am comandat un spray special de pe Amazon. Este un spray de dimensiuni relativ mari, are o concentratie foarte mare de capsaicina, bate la 10m iar intreg continutul se goleste in mai putin de 10 secundecreind o perdea groasa intre tine si animal. Il port la indemana prins de rucsac iar langa el mai am o petarda mare, dinaia de zguduie blocurile la revelion. Spray-ul jandarmilor... ati vazut cat de mare e ala? Cat un instinctor. Editat Martie 10, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant ...urat....arza-i-ar pe matze...ma opresc aici:grin: iti simt supararea, si e indreptatita. cel mai bun lucru ar fi un insotitor. o riposta cu spray sau cu orice altceva ar genera cu siguranta dorinta de razbunare. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur_v Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Spray-ul lacrimogen cu "piper" este pe baza de ardei iute, nu de piper. Este recomandat si impotriva animalelor. Depinde de producator, pe ale mele scrie clar ca au extract de piper (Pfeffer KO). Cel cu jet, desi aparent mai sigur, necesita aptitudinea de a tinti eficient in conditii de stres.Cel cu imprastiere. creaza un "norisor" dar il impinge spre atacator, crescand sansele de a il nimeri si fara o tinta eficienta. Este safe, nu inhalezi si tu. Cand esti fata in fata cu atacatorul nu e greu sa-l nimeresti, dar e foarte probabil sa inhalezi din "norisor" cand trag 1-2 tigani de tine si nu te poti indeparta. eu prefer scula cu electrosocuri......la 50 000 V pe tine nu mai faci scandal cateva minute bune... Intr-o busculada ai foarte mari sanse sa ti-o iei cu propria scula, fie ea electrosoc sau bata de baseball. Daca atacatorul are o geaca groasa pe el e ineficient electrosocul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Salut , Te rog sa te gandesti bine , un spray va duce numai la escaladare , de asemenea posesia unei " arme " intreaga zi poate aduce numai necazuri , se enerveaza pe o colega (coleg ) si apeleaza la spray . Cel mai bine este sa gasesti un insotitor pentru zonele " periculoase " Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Depinde de producator, pe ale mele scrie clar ca au extract de piper (Pfeffer KO). Cand esti fata in fata cu atacatorul nu e greu sa-l nimeresti, dar e foarte probabil sa inhalezi din "norisor" cand trag 1-2 tigani de tine si nu te poti indeparta. Intr-o busculada ai foarte mari sanse sa ti-o iei cu propria scula, fie ea electrosoc sau bata de baseball. Daca atacatorul are o geaca groasa pe el e ineficient electrosocul. Ei da, dar macar tu ca aparator ai avantajul surprizei. Atacatorul nu se asteapta sa primeasca doza in timp ce tu cel care o administrezi stii macar sa-ti tii respiratia cand o faci apoi o tai repede la fuga. Sunt exemple pe youtube de cum trebuie procedat. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Recomand produsul NATO, paralizant. este extrem de eficient. Am fost servit din greseala cu un jet de catre un prieten si pot spun ca 10 minute esti total scos din uz ...:wink: Poti sa-l cumperi pe baza buletinului, costa cam 15 roni Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant electrosocul se foloseste la picioare......in zona capului si a toracelui poate fi letal....personal ptr mine cel mai eficient ar fi in IMI Desert Eagle....:grin: dar din pacate in tara asta nu te poti apara....ca peste ocean 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant laur_v, ai aici o mica explicatie Capsicum annuum, Spanischer Pfeffer oder Paprika, ist eine Pflanzenart aus der Familie der Nachtschattengewächse (Solanaceae). Der Ursprung der Pflanzensorten liegt in Süd- und Mittelamerika, natürliche Vorkommen reichen jedoch bis in den Süden Nordamerikas. Die Art ist der am weitesten verbreitete Vertreter der Gattung Paprika (Capsicum), bis auf wenige Ausnahmen zählen alle in Europa und ein Großteil der weltweit angebauten Paprika und Chili zu Capsicum annuum. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Abandoneaza ideea cu sprayul si pur si simplu fa-ti timp pentru copilul tau.Daca acum merge dupa amiaza la scoala,la prinz poate pleca singura dar lasa orice treaba si mergi dupa ea sa o aduci acasa.Asta o spun dupa 11 ani de experienta.Ideea sa-i pui unui adolescent o arma de autoaparare in mana este cit se poate de proasta,chiar daca e un spray. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant Poate par putin deplasat ,dar cand fata mea a iesit in lume ,la gradinita,i-am spus o vorba pe care chiar daca la multa lume nu i se pare OK,eu am invatat-o ca decat sa plangem noi mai bine sa planga altii.Asa ca din prima clasa de scoala ,la sedintele cu parintii,ne abordau pe aleea scolii alti parinti care aveau de obiectat la adresa fetei mele.Anii au trecut ,vreo zece ,si pot sa spun ca atunci cand aud de probleme intre fete,stau linistit .Raspunsul fetei mele la aceasta problema este ca parintii sa stea cat mai aproape de fiica pana cand agresorii vor uita de ea . Acestia au facut o pasiune pentru ea,sfatul meu fiind sa va faceti timp sa o asteptati de la scoala ,si nu sa cautati alte mijloace de aparare bune, pentru ca increderea copilului este in parinte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Spray Paralizant In privinta suportului fata de copil ai dreptate.Odata ce anturajul stie ca copilul este protejat nu mai este agresat. Am doi copii de varsta scolara si stiu perfect care este situatia. Problema cea mai mare sunt copii agresori pentru care ,ca parinte , te vezi putin cam dezarmat. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate