Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizite hilux 2003, 2005

geo samurai

Postări Recomandate

va salut! am citit foarte multe postari legate de hilux, dar am si intrebat in stanga si n dreapta cateva sfaturi: vreau sa mi achizitionez o toyota hilux cu an de fabricatie 2003 max 2005 (financiar doar atat este posibil, si asta cu ceva ajutor). 1 ce puncte slabe are? 2 ce plusuri are? 3 ce trebuie verificat la motor sau cutie cv sau ct pt a sti ca este in stare buna? inca ceva: ce stiti de ambreiaj? am inteles ca cedeaza foarte usor fiind foarte mic de avensis! orice sfat este bine venit, multumesc anticipat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat pt hilux

Nu te criza, este un fel de tractor cu plafon.Daca motorul trage (de regula nu sunt probleme) si transmisia nu are jocuri mari, stai linistit.Ar fi bine sa aiba AC.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Re: sfat achizite hilux 2003, 2005

Pe an.Acum nu stiu daca 400 fix,ca am platit vreo 500 si ceva, pentru Toyota,o Dacia ,o motocicleta si o remorca auto.

Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010

VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003

Suzuki GSR 600,98 cp-2007

Link spre comentariu

aveti ceva cunostinte de unde as putea sa cumpar o asemenea masina? bineinteles, (ieftina si buna). astept orice sfat (targuri bune ,prieteni care au asa ceva, sait-uri, etc). multumesc anticipat

Editat de geo samurai
Link spre comentariu

sunt relativ ok ..

dar ..atentie au multe cruci cardan ..are articulatie dubla la cardanul de fata si spate .. trebuie vf foarte bine...

vf jocuri directie ..au semicaseta deci multe articulatii....

vf cuplaj planetare fata ..sunt modele cu add.. vezi daca cupleaza fata si daca aprinde becul..daca nu poate fi scumpa reparatia ..cuplare fata a planetarelor este vacumatica ..furtune vsv-uri ..

motorul rezistent ... fara probleme ...

destul de rare cele cu clima...

vf planetare fata .. si flanse planetare .. apare un joc ...pe nuturile de la planetare si flanse ..

in rst ok ..merita ..zic eu ...

:wink:

asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare