alex_man Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 (edited) Salut, imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia. Sunt interesat de acest Pajero si as vrea sa stiu daca cumva cunoasteti masina. Stiti ceva din istoria ei. Daca presupunem ca este in cat de cat in regula....merita? Edited March 11, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
nea fane Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Re: Stiti ceva despre acest Pajero ? Daca nu se vad numerele cum crezi ca se va afla ceva despre masina ????:uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 (edited) M-am gandit ca poate s-a mai interesat cineva de ea...a vazut-o, etc... O sa sun luni dupa nr...si o verific.... Oricum, multumesc. Edited March 11, 2012 by alex_man Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_man Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 M-am edificat... JMBLNV78W3J001255 NT99MAP...a fost pe autovit la 7.500 negociabil....si culmea....din Ploiesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biluta Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 (edited) Re: Stiti ceva despre acest Pajero ? NT99MAP,a fost in targu neamt si a fost vanduta din cauza la probleme cu cutia daca nu imi amintesc gresit,a fost a tatalui unui prieten bun de-al meu! o singura indoiala am ca nu imi amintesc daca era swb sau lwb ca aceaasta insa dupa culoare si numar e aceeasi masina,dat fiind faptul ca omul are la toate masinile MAP deoarece are un service care se numeste MAPI SERVICE. Daca nu ai cumparat-o inca mai verifica,in caz contrar sper sa fie cu noroc!! am postat cam tarziu Edited May 18, 2012 by Biluta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts