Teodor4x4 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 (edited) Ce parere aveti despre acest exemplar :grin: :x? : http://www.coches.net/mercedes-benz-clase-g-g-300-dt-stw-3p-diesel-1999-en-madrid-26438381-covo.aspx Oare ce dimensiuni au anvelopele? Cu respect, Teodor. Edited March 11, 2012 by Astral 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Re: Mercedes G DESERT Mie personal imi pare ca este o masina de show in sensul ca posesorull vrea sa atraga multe priviri cand se duce la piata.In teren mi se pare foarte instabila doarece masina este inalta si nu s-a compensat cu jante cu et negativ Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Re: Mercedes G DESERT Mie personal imi pare ca este o masina de show in sensul ca posesorull vrea sa atraga multe priviri cand se duce la piata.In teren mi se pare foarte instabila doarece masina este inalta si nu s-a compensat cu jante cu et negativ :uameni.........dar ca poate nu sunt puse pe masina, te-ai gandit ? Tu ai doar un singur rand de jante/roti la masina ta......? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Re: Mercedes G DESERT Eu m-am referit strict la cum arat masina in pozele prezentate.Eu la masina am 2 randuri de roti ca doar nu merg cu simex-uri mereu.Masina arata foarte bine. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Re: Mercedes G DESERT imi place cum arata, mai putin esapamentul ala pe spate....parca are soba cu lemne inauntru si o scos burlanul afara...:cn iar jantele par sa fie cu ET negativ...in poza a2a daca va uitati se vad cauciucurile ca sunt scoase pana in dreptul overfenderelor, deci e ceva offset acolo (macar -50mm cat au overfenderele) aaaa...si parca ii zice "Desert"....ce dreaq cauta cu MT-uri daca vrea sa se dea in desert? -> @dulceanu ionel o cam avut dreptate... masina e ca sa sperie babele la piata. Edited March 12, 2012 by l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Re: Mercedes G DESERT imi plac cum arata, mai putin esapamentul ala pe spate....parca are soba cu lemne inauntru si o scos burlanul afara...:cn :ha: Tocmai voiam sa intreb de ce are snorkel-spate si troliu fata. Edited March 12, 2012 by Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan_mb Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Re: Mercedes G DESERT Eu sunt curios ce rost au gaurile acelea de pe capota.... mai bine aplica un electro ventilator. - G 300 TD - W460 - '90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 (edited) Re: Mercedes G DESERT Eu sunt curios ce rost au gaurile acelea de pe capota.... Gaurile au rostul de a face loc la componentele pe care le-am incercuit cu rosu in poza. Treaba e ca... ma poate lamuri si pe mine cineva ce sint mai exact acele componente ? :grin: :old :tk. Cu respect, Teodor. Edited March 12, 2012 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Re: Mercedes G DESERT Cel de deasupra galeriei de admisie este intercooler-ul iar primul posibil racitor de ulei. Cu decupajele in capota nu este estetic dar e practic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 Re: Mercedes G DESERT Cel de deasupra galeriei de admisie este intercooler-ul iar primul posibil racitor de ulei. Cu decupajele in capota nu este estetic dar e practic. Aha... :tk. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Re: Mercedes G DESERT Acest sistem de racire (aer/ulei) "funcioneaza" doar la viteze mari. Ceea ce da de inteles ca masina e folosita pt. ture gen raid, treaba dezmintita totodata de cauciucuri, troliu si "amenajarea interioara", care tendeaza spre teren dificil, loc in care radiatoarele alea suplimentare isi pierd functionalitatea. Esapamentul ala e ca al unui Truck de show si nu are nici o aplicatie utila. Parerea mea e ca masina e facuta pt. ochii lumii, fara prea multe cunostinte in domeniu. Probabil ca putin stropita cu noroi, parcata in fata clubului in voga, atrage mai multe priviri decit banalele cayenne & co. Culmea e ca, luate in parte, accesoriile nu sint de doi lei, dar asa luat tot amalgamul la un loc nu ajuta cu adevarat la nimic. Masina sta de vinzare in Madrid la http://automovilesarguelles.coches.net/ (de aceea "numarul" si reclamele de pe pereti si probabil ca o v-a lua ori un manelist ori un impatimit care insa o v-a "face" pt. necesitatile lui. http://www.coches.net/mercedes-benz-clase-g-g-300-dt-stw-3p-diesel-1999-en-madrid-26438381-covo.aspx Ar fi interesant sa stim (o traducere din spaniola)ce se spune la descriere. :grin: Edited March 12, 2012 by Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 Re: Mercedes G DESERT Ar fi interesant sa stim (o traducere din spaniola)ce se spune la descriere. :grin: Maine, ca acum nu mai am timp sa stau :wink: :h5. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmiOFF-ROADRUNNER Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Re: Mercedes G DESERT Nu e chiar traducere 100 % ,darcred ca se intelege. Magnific 250 GD cu pregatire/preparare Desert, total omologat si foarte ingrijit. Sansa unica. Pret profesional. Exemplar en expozitie. Sasiu: Capete de sasiu / fata ranforsate suporti laterali ranforsati, caroserie ridicata, bar afata AFN cu suport winch, carlige de remorcare pe bara, priza de curent ,winch 9500lb fara uz. Bara spate din profil tubular/circular cu suport pentrur oata de reserva cu incuietori antifurt. Carlig de remorca 3500 kg Admitem masina la schimb, garantam in scris km reali. Nu a suferit accidente nici lovituri structurale. Pret professional cu impozite incluse, nu se include garantia. Pentru alte servicii aditionale consultati/vizitatiexpozitia de 5000 m2, cea mai vasta gama de autovehicule …bla,bla,bla…. Edited March 12, 2012 by AmiOFF-ROADRUNNER L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Re: Mercedes G DESERT Radiator de ulei aer/ulei nu se foloseste neaparat la viteze mari, G250 gd(wolf) are montat din fabrica asa ceva iar in cazul lui nici nu poate fi vorba de viteza mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Re: Mercedes G DESERT Radiator de ulei aer/ulei nu se foloseste neaparat la viteze mari, G250 gd(wolf) are montat din fabrica asa ceva iar in cazul lui nici nu poate fi vorba de viteza mare. În acel caz însa, exista un ventilator care "forteaza" trecerea aerulul necesar racirii.:wink: Nici un radiator/racitor cu aer, nu aduce mare lucru, daca nu trece aer prin el. Asta pot sa-ti confirme toti cei care au "prajit" motoare pe motiv de termocupla defecta, curea rupta, electroventilator nefunctional, etc. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan_mb Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Re: Mercedes G DESERT [ATTACH=CONFIG]133636[/ATTACH] Gaurile au rostul de a face loc la componentele pe care le-am incercuit cu rosu in poza. Treaba e ca... ma poate lamuri si pe mine cineva ce sint mai exact acele componente ? :grin: :old :tk. Cu respect, Teodor. Eram putin ironic si incercam sa demonstrez ca montarea lor pe verticala nu aduce un beneficiu, poate doar peste 50 km/h dar in teren rar ajungi la viteza asta. Era mult mai simplu amplasarea lui pe orizontala si un electro ventilator peste el. Stiu ca si eu am in plan asta, doar ca nu am gasit inca unu ventilator cu rotorul cat mai putin pronuntat, sa nu iasa prin capota excesiv. - G 300 TD - W460 - '90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Re: Mercedes G DESERT Eram putin ironic si incercam sa demonstrez ca montarea lor pe verticala nu aduce un beneficiu, poate doar peste 50 km/h dar in teren rar ajungi la viteza asta. Era mult mai simplu amplasarea lui pe orizontala si un electro ventilator peste el. Stiu ca si eu am in plan asta, doar ca nu am gasit inca unu ventilator cu rotorul cat mai putin pronuntat, sa nu iasa prin capota excesiv. off-topic: incearca sa gasesti un ventilator dedicat instalatiilor de AC, de regula alea sunt relativ plate (6-8cm grosime) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Re: Mercedes G DESERT Nu pot sa nu remarc faptul ca are scaune de Corsa B sau Astra F GSI..Editie limitata World Cup ”92. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts