iacob andrei Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Salut,am si eu o problema in sensul ca dupa ce decuplez din 4x4 in 4x2 se aude un sunet ciudat.Mentoinez ca am mrl-uri automate,iar dupa ce decuplez dau cam 2 metri cu spatele.Problema e ca acest zgomot se aude imediat ce plec de pe loc,dispare dupa cativa metri si mai reapare din cand in cand.Daca cuplez 4x4 nu se aude nimic.Aveti idee ce ar putea fi?Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Sunet ciudat la trecerea din 4x4 in 4x2 si cam de unde se aude, de la roti, de sub masina? sunet ciudat ce inseamna ? caraie, scartaie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Sunet ciudat la trecerea din 4x4 in 4x2 MRL rile sunt de vina,mai exact sistemul din el care da sensul de cuplare(fata/spate) metode de rezolvare,dat jos curatat,spalat cu diluant de vaselina si lubrifiat cu ulei sau montat MRL manual suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob andrei Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Sunet ciudat la trecerea din 4x4 in 4x2 Sincer sa fiu nu stiu de unde se aude,da se aude un fel de carait.Am sa incerc varianta sa curat mrl-urile da sa imi spui ce fel de ulei sa pun.Cel de la grupuri e bun?Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob andrei Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Sunet ciudat la trecerea din 4x4 in 4x2 O parte de problema e rezolvata in sensul ca, cand m-am dus sa dau jos mrl-ul am observat ca vre-o 3 suruburi cu care era fixat erau desfacute pe jumate si mrl-ul era un pic desfacut.Am strans cele 3 suruburi si vad ca pe 4x2 nu se mai aude nimic,dar acum se aude pe 4x4.E posibil sa se fi stricat mrl-ul?Daca da aveti idee cat costa unul automat?Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob andrei Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 De ce cand nu cupleaza 4x4? Atunci cand am trecut din 4x2 in 4x4 am avut surpriza sa constat ca de fapt rotile din fata nu s-au cuplat.E posibil sa se fi stricat mrl-urile automate sau e altceva?Aveti idee cat costa mrl-urile aste, fie ele noi sau sh?Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: De ce cand nu cupleaza 4x4? Atunci cand am trecut din 4x2 in 4x4 am avut surpriza sa constat ca de fapt rotile din fata nu s-au cuplat.E posibil sa se fi stricat mrl-urile automate sau e altceva?Aveti idee cat costa mrl-urile aste, fie ele noi sau sh?Va multumesc problema e sigur de la MRL-uri. ori sunt imbacsite de mizerie ori au ajuns la sfarsitul vietii. despre preturi la rubrica vanzari. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Sunet ciudat la trecerea din 4x4 in 4x2 ai postat de doua ori cu aceeasi problema. eu ti-am raspuns la celalat. MRL-urile tale sunt defecte. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Sunet ciudat la trecerea din 4x4 in 4x2 ai postat de doua ori cu aceeasi problema. eu ti-am raspuns la celalat. MRL-urile tale sunt defecte. Le-am unit pe amandoua in cel de aici, multam de sesizare ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Sunet ciudat la trecerea din 4x4 in 4x2 Salut Andrei, Cand ai timp, dami un telefon si vorbim ce si cum despre cazanele noastre, eventual poate rezolvam si probleme care le ai. Numerele mele le ai in semnatura. Spor! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob andrei Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Sunet ciudat la trecerea din 4x4 in 4x2 Se pare ca problema era de la un mrl care avea rupt dintele ala din interior si de asta nu mai cupla,pe langa faptul ca erau si pline de vaselina pe interior.Acum am renuntat la vaselina,le-am curatat si am pus ulei de transmisie,iar prolema e rezolvata deocamdata.Va multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate