CSGauto.ro Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Buna ziua Atasez o exemplificare de montaj . Din pacate nu este tradus dar sete usor de inteles . Multumim de apreciere3447.pdf ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? am luat si eu un patrol scurt si acum toata lumea ma bate la cap cu ridicatul lui, suspensii ,arcuri ,etc. si cum ardeleanu le cugeta din plin , si ajutat si de touaregu pe perne de aer mi-a venit ideea sa montez pe patrol suspensii suplimentare pe aer. asa la prima discutie cu o firma ,suspensii aer pe 4 roti, comanda separata pe fiecare roata ....ajungi cam la 4000 lei CE ZICETI? MERITA? ma gindesc la avantaje- pe drum intins mergi normal, pe offroad cind ai nevoie ridici din buton- si ginditi-va - ramii suspendat ce elegant ridici sau lasi masina pe ce roti trebuie si vine aderenta la tine lasati pareri si pe privat, le citesc mai usor multu:br Ca si vanzator de perne cu siguranta recomand . Dupa ce am transformat cateva masini stim cu siguranta ca este ok . Un singur lucru nu este clar la mine , ce include set-ul de 4000.00 lei ? ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? ...utilizabila doar la masini extrem de usoare ... Pernele in functie de design si dimensiune pot suporta multe tone . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Sistemul de suspensie pneumatica e cel putin interesant ... daca reusesti sa adaptezi niste perne de pe alte tipuri de masini. Eu ma gandesc de ceva timp cum sa adaptez unul la HDJ-eu ptr puntea spate. Spre exemplu la Sprinter exista un kit de perne interesant care cred eu ca se poate adapta la Patrol. Partea proasta este ca partea de crestere/scadere a presiunii din pernele de aer se face printr-o supapa care se ataseaza barii spate (similar orificiului prin care se umple butelia de GPL). Dar, trebuie sa te dai jos din masina ...sa pui compresorul sa supapa si sa cresti presiunea in perne sau sa o scazi. Ma gandesc ca operatiunile astea se pot automatiza "la buton" aplicand un compresor, cateva butoane de comanda si niste electrovalve la o mini-instalatie de aer, de altfel foarte utila pe masina. Kitul include perna + sistemul de prindere + supapa respectiva si costa in jur de 400e. (ptr o axa) Din pacate acel kit contine 2 perne tip Gogosar . Pentru un travel mare sunt necesare perne aer tip maneca. ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Buna ziua Atasez o exemplificare de montaj . Din pacate nu este tradus dar sete usor de inteles . Multumim de apreciere Tocmai ce am montat pernele de aer.... Comportamentul masinii s-a schimbat vizibil: a disparut balansul complet. Ce nu stiu eu acum: la ce presiune sa tin pernele cand e goala duba si la cat cand e incarcata. Multumesc anticipat pt raspuns. Dupa ce o testez si incarcata revin cu pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Salut .presiune minima 0,3-0,5 bar iar cam este incarcata atat cat este necesar ca masina sa stea in pozitie orizontala. presiune maxima recomandata 6 bar , iar testata de noi pe.drum 10 bar. astrpt parere de mpd incarcat. Toate bune ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? O intrebare de incepator..... Pernele le umflu inainte de a incarca masina sau dupa ce e incarcata? Ceasul meu imi indica in PSI, deci trebuie sa fac conversia, insa 0,2-0,3 bar inseamna doar vreo 4 psi. Asa desumflate trebuie sa merg cu masina goala? Eu acum o am umflata la 30 PSI, deci nu e bine, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? E cam mult sefu'....Nici macar in pernele manseta care se montaza ca si helpere in amortizoare nu se baga 30 psi , poate doar in caz de sarcini mari ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Buna dimineata Fara sarcina pe masina arcurile sunt si asa prea tari . Trebuie sa fie o presiune de control pentru a nu deforma perna la destinderea puntii fata de masina . Deci aproape de 0-2 cand este goala . Pernele nu se strica daca raman umflate dar nu mai ai suspensie spate iar comfortul in mers dispare total. De aici optiunea de cantar axa spate este ok . Pentru orice intrebare va stau la dispozitie . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircea4x4 Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Ca si vanzator de perne cu siguranta recomand . Dupa ce am transformat cateva masini stim cu siguranta ca este ok . Un singur lucru nu este clar la mine , ce include set-ul de 4000.00 lei ? Sunt interesat sa achizitionez un chit de suspensie pe perne de aer pt, autov land Rover Defender 130 fabr 2008 Orice informatii despre furnizori,instalare si alltele imi sunt de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircea4x4 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? am luat si eu un patrol scurt si acum toata lumea ma bate la cap cu ridicatul lui, suspensii ,arcuri ,etc. si cum ardeleanu le cugeta din plin , si ajutat si de touaregu pe perne de aer mi-a venit ideea sa montez pe patrol suspensii suplimentare pe aer. asa la prima discutie cu o firma ,suspensii aer pe 4 roti, comanda separata pe fiecare roata ....ajungi cam la 4000 lei CE ZICETI? MERITA? ma gindesc la avantaje- pe drum intins mergi normal, pe offroad cind ai nevoie ridici din buton- si ginditi-va - ramii suspendat ce elegant ridici sau lasi masina pe ce roti trebuie si vine aderenta la tine lasati pareri si pe privat, le citesc mai usor multu:br Buna, caut si citesc orice informatii despre un astfel de Kit de suspensii pe perne de aer si ma ajuta orice informatie. Ati reusit sa montati pe masina ? Pe mine ma intereseaza o astfel de suspensie cred eu numai pe puntea din spate pt.un Land Rover Defender 130 atunci cand pun pe el o cutie ca o rulota cu o consola ce se intinde si peste cabina din fata. Cutia este ca o rulota, are 2m inaltime, 2m latime si lungime totala de 6,1m cu o greutate proprie de 650 kg cu incarcatura ajunge la 800 kg in total. Sarcina utila a masinii este de 1510 kg. Motivul pt.care vrea sa montez aceasta suspensie este faptul ca acea cutie care este demontabila prinsa in 4 puncte chiar daca este la putin peste jumatate din sarcina utila a masinii ridica mult centrul de greutate si masina pare usor instabila la manevre imprevizibile de schimbare a directie, sa nu mai zic de o pana sau explozie de cauciuc. In acest sens multumesc oricui imi va impartasi orice experienta sau informatie legata de furnizor, montaj sau altele. Editat Martie 4, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Buna dimineata . Va rog dati-mi o serie de sasiu pentru a identifica exact suspensia . Mai departe voi incerca sa dau un sfat pentru a lua cea mai buna decizie . In functie de necesar si disponibilitate se poate monta un sistem de aer full spate sau semi , adica inlocuire totala a arcurilor cu perne sau montarea de perne suplimentare. Dupa serie voi mai scrie . Mircea ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircea4x4 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Buna dimineata . Va rog dati-mi o serie de sasiu pentru a identifica exact suspensia . Mai departe voi incerca sa dau un sfat pentru a lua cea mai buna decizie . In functie de necesar si disponibilitate se poate monta un sistem de aer full spate sau semi , adica inlocuire totala a arcurilor cu perne sau montarea de perne suplimentare. Dupa serie voi mai scrie . Mircea Serie Sasiu : SALLDKHS87AT48754 Sunt utilizatorul acestei masini intr-un regim destul de usor cu iesri offroad fara extreme, fara concursuri nevoia cu suspensia pe perne o am doar ocazional mai precis in concedii o data pe an cand masina se transforma practic in autorulota iar ca disponibilitate as alege o varianta incepand cu cea economica care cred eu sa suplimenteze suspensia actuala care este pe arcuri elicoidale deci perne suplimentare in arcuri, ar ajuta optiunea de a regla independent stg. si dr. Ma intereseaza si alte variante pe care nu le cunosc. Mersi de raspuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircea4x4 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Multumesc pt.raspuns, Un astfel de produs se adreseaza exclusiv pt.acest model de autov? Poti sa-mi trimiti o oferta completa, marca, poze, caracteristici, termen de livrare,garantii produs, instructiuni de montaj si orice alte informatii suplimentare despre un astfel de chit ? O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircea4x4 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Kit-ul Se face pe masina la noi in atelier. Asa poate iesi un cost bun pentru astfel de suspensie. Multumesc si de aceasta informatie eu vreau sa montez acaest chit la noi in atelier si sunt interesat doar sa achizitionezi kitul de suspensii. Te rog sa-mi dai raspuns legat de informatiile ce leam cerut in corespondenta anterioara. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Sunt interesat sa achizitionez un chit de suspensie pe perne de aer pt, autov land Rover Defender 130 fabr 2008 Orice informatii despre furnizori,instalare si alltele imi sunt de ajutor. Pentru LR 130 sunt kituri dedicate in UK, usor de instalat: http://www.devon4x4.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=12294&category_id=1013075&option=com_virtuemart&Itemid=14 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 (editat) Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Exista si la noi dar nu recomand . Acelea sunt un compromis . Fara sa dau nume dar ingenios , lipsa si necesarul au facut ca mingiile de tenis sa faca acelasi lucru . O suspensie full air face toti banii la propriu dar si la figurat . Sera buna Editat Martie 21, 2013 de atar Postare comerciala ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 (editat) Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Tinand cont ca suntem intr-o sectiune tehnica, va rog sa ramaneti strict la informatii tehnice. Pentru mesajele comerciale si oferte exista o alta sectiune. Deja acest topic devine unul comercial Editat Martie 21, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eradut Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? Salut, am un hilux 2011 si as dori sa stiu ce tip de perne mi s-ar potrivi ca sa obtin un plus de incarcare de 5-600 kg? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Re: Suspensii pe perne de aer - merita ? intreaba aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83020-Perne-aer-suplimentare-utilitare-si-camioane-pana-in-7-5-t Editat Octombrie 19, 2014 de Astral Link catre site concurent cu unul din Partenerii forumului.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate