Bogdan_mb Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Din arieseni / vartop saptamana trecuta nu se putea trece in Glavoi / Padis. In schimb pe galbena se poate merge bine pana la pietroasa. Din Garda pana in Padis pe la Casa de piatra se poate trece muntele . Pe langa Horea nu am reusit sa ajung, mai dau niste semne cum aflu ceva nou. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Daca ramane valabil sfarsitul de saptamana 18-20 mai ar trebui sa ne mobilizam, adica cazare si alte amanunte.Cipri da un semn de viata.:old Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Helllloooo, semn de viata:banana:banana , ramane cum am stabilit, evident. Sa ne intalnim joi seara pt a stabili toate detaliile, ora 18 pt a ajunge toata lumea pe ora 19:grin::grin::grin:. la vandana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! prezent :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Buna seara Daca este permis, eu as veni cu o propunere pentru cei care doresc sa mearga ,dar sunt pe cealalta parte a muntelui CLUJ,HUEDIN ,ZALAU... Ar putea face cineva ,care cunoaste zona,un traseu pentru o eventuala intalnire cu ,,tovarasii' din Bihor ? Bineinteles cu acordul lor ? Mie personal imi surade ideea de a merge cu ei - MA PRIMITI SI PE MINE ??? Promit ca o sa fiu cuminte. ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Buna seara Daca este permis, eu as veni cu o propunere pentru cei care doresc sa mearga ,dar sunt pe cealalta parte a muntelui CLUJ,HUEDIN ,ZALAU... Ar putea face cineva ,care cunoaste zona,un traseu pentru o eventuala intalnire cu ,,tovarasii' din Bihor ? Bineinteles cu acordul lor ? Mie personal imi surade ideea de a merge cu ei - MA PRIMITI SI PE MINE ??? Promit ca o sa fiu cuminte. ALIN :h5 Daca o sa fii cuminte NU TE PRIMIM :al tre sa fii rau :2dr:jp1 Sper ca stii de gluma:h5. Oricine este binevenit Stimabilul Ciprian va face public tot programul, cu cazare, si traseu 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 (editat) Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Deci in mare s-a stabilit sa ne cazam in prima noapte la Albac accesibil si pentru cei din Zalau-Cluj pe la Huedin - Fantanele si a doua noapte undeva prin Padis ,dar uitandu-ma pe harta am vazut ca avem cabana in Poiana Horea, locatie care este mai aproape de monument :http://www.turistinfo.ro/belis/cazare-belis/cabana_poiana_horea/poze-cabana_poiana_horea-c64218.html sau cabana Florin ,deci in loc de Albac am putea alege Poiana Horea. Ramane sa sunam si mai ne auzim-scriem.:banana Editat Mai 10, 2012 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! salutare tuturor, in urma discutiilor avute aseara la sedinta, au confirmat participarea la acesta iesire urmatorii : 1. coco - patrol 2. bogdan G 300 3. cipri pajero 4. dacian patrol 5. radu F L. rover 6. milian patrol 7. luci L. rover 8. gabi pajero 9. corneliu toyota 10. calin copilot 11. florin patrol 12. radu L. rover 13. calin patrol asteptam confirmari din partea : 1. Ovi Copil - toyota 2. Eugen - L. rover 3. Razvan - patrol s-au mai hotarat urmatoarele: plecarea sa fie Vineri 18.05.2012 - ora : 15:00, - cu cazare in Albac ( inca nu este confirmata cazarea , azi se suna la cabana ), sambata se va merge la monument ( dorim sa luam si cateva cutii cu vopsea sa reinoim culoarea de la gardul expterior, ) dupa care se merge off-road pana spre seara ( trebuie sa alegem traseul catre Padis) cazarea de sambata seara va fi pe platoul Padis, dupa care Duminica la intoarcerea spre casa am hotarat sa alegem traseul propus de Bogdan ( padis - Ariseni - cu coborare spre Pietroasa) in principiu am pus in medie 2 persoane/ masina, am rugamintea ca sa-mi confirmati mai exact nr de persoane/ masina, avem nevoie pentru cazare. :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! am facut rezervarea pe vineri, pensiunea andra, unde am stat si la precedenta actiune. pretul este de 60 roni camera cu doua paturi, fara mic dejun. cei care au fost stiu despre ce este vorba, mancarea o facem noi. asteptam ca romanticul coco posesor patrol de expozitie sa rezolve cazarea pe sambata seara. cu restul detaliilor revin in scurt timp. ne-am bucura sa vina si atii decat cei din gasca noastra.:h5:br:2dr Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Stimabile domn Ciprian ( ''papusaru'' nume de cod) domnu' care da like-uri la papuci de femei, cine stie ce viziuni are :))) , vin si eu cu noutati imbucuratoare : am rezolvat cazarea in Padis la pensiunea de mai jos: http://www.turistinfo.ro/padis/cazare-padis/cabana_bradet/poze-cabana_bradet-c54098.html am discutat cu proprietarul ( nea' Cornel ), suntem prieteni asa ca am obtinut un discount pe masura ;) iar preturile stau cam in felul urmator: - camera pat matrimonial - 100 ron - camera 2 paturi - 100 ron - camera in masarda 5 paturi duble - 150 ron - camera in masarda 8 paturi single - 200 ron - camera la BUTOI :)) 2 paturi - 50 ron preturile nu includ micul dejun am rugamintea ca sa-mi comunicati care ce preferinte aveti pentru camere !!!! ca sa-i pot transmite si lu' nea' Cornel :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Ma bucur sa aud ca s-a ajuns la un acord comun privind cazarea. La Pensiunea Bradet din Padis am avut niste clienti de 1 Mai si au fost multumiti de servicii. Pentru Sambata eu m-am gandit la un traseu de genul : Plecare Poiana Horea Continuare catre Poarta lui Ionele sau Scarisoara - Continuare catre Casa de Piatra cu vizitare Coiba Mare , Coiba Mica Traversare catre Padis prin Poiana Sesul Garzii Sosirea in Padis. Portiuni ceva mai dificile sunt la Casa de Piatra dar eu zic ca pot fii accesibile mai ales in grup. Am incercat sa simulez si traseul pentru o vizualizare mai buna. Se dezarhiveaza dupa care se poate deschide cu Google Earth Propunere Traseu Sambata.zip Pentru Duminica se poate incerca trecere din Padis prin Glavoi in Vartop / Arieseni dupa care coborarea aceea mai dificila catre Pietroasa. O sa incerc sa simulez o ruta si pe directia asta. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Eu prefer o camera roz:banana:ha: o sa conteze la maxim dupa o seara intensa de tras concluzii:x:grin: Traseul propus de respectabilul Bogdan este ok, asadar costurile maxime de cazare se ridica la 160 roni+mancarea+combustibilul din rezervor+flacoane+bautura+tigaratele rezulta ieftineala curata:old Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Ma bucur sa aud ca s-a ajuns la un acord comun privind cazarea. La Pensiunea Bradet din Padis am avut niste clienti de 1 Mai si au fost multumiti de servicii. Pentru Sambata eu m-am gandit la un traseu de genul : Plecare Poiana Horea Continuare catre Poarta lui Ionele sau Scarisoara - Continuare catre Casa de Piatra cu vizitare Coiba Mare , Coiba Mica Traversare catre Padis prin Poiana Sesul Garzii Sosirea in Padis. Portiuni ceva mai dificile sunt la Casa de Piatra dar eu zic ca pot fii accesibile mai ales in grup. Am incercat sa simulez si traseul pentru o vizualizare mai buna. Se dezarhiveaza dupa care se poate deschide cu Google Earth [ATTACH]139780[/ATTACH] Pentru Duminica se poate incerca trecere din Padis prin Glavoi in Vartop / Arieseni dupa care coborarea aceea mai dificila catre Pietroasa. O sa incerc sa simulez o ruta si pe directia asta. Fain traseul, daca nu ma insel, o parte e betonat....:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Asa e, 4 / 5 km cat e coborarea catre poarta lui Ionele, dar cum ziceam, se poate evita portiunea respectiva pe la Ghetarul Scarisoara. Prin acel traseu eu am schitat linile generale, puctand cateva obiective de unde se pot face improvizatii mai dificile :) - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! @COCO eu cu pit stam langa butoi Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin22 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 (editat) Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Ce bine i-ar sta unei Toyo PeCoclauri !!! Si ce ziceti de Varianta Prescurtata.zip Editat Mai 12, 2012 de Dorin22 Mitshubishi Pajero 3000 V6 turbo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Ce bine i-ar sta unei Toyo PeCoclauri !!! Inteleg eu apropo-ul fin.. doar ca Toyota mea nu stiu cand va fi gata:cr Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Inteleg eu apropo-ul fin.. doar ca Toyota mea nu stiu cand va fi gata:cr Eu sunt vinovatul pt asta si imi pare rau dar lucrurile au fost mai complicate decat se vedea initial plus ca s-au mai suprapus si alte evenimente. Trag tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Inteleg eu apropo-ul fin.. doar ca Toyota mea nu stiu cand va fi gata:cr Hmm, nu prea cred ca scutecele, suzeta, biberonul incapeau in minunata toyota:banana:banana:banana pai un tatic responsabil baga banii copilului in motorina, mancare si bautara tocmai in varful muntelui???:ha: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Deci aleg matrimonial-ul :bannana sperand ca vom incapea trei persoane. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Avand in vedere ca am invitat si prieteni care sunt fara masini 4x4, in ideea de ai duce eu pina la monument si imprejurimi, eu voi ramane si a doua noapte in Albac, oferind sansa si celor fara 4x4 sau cu ATV-uri sa participe. I-mi pare rau ca nu ma supun majoritatii, dar nu mi se pare deloc o idee buna de a folosi 2 locuri de cazare pentru 2 nopti. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! prin mutarea din o pensiune in alta limitam participarea strict celor care au 4x4, efectiv cei care si-ar lasa masina mica la pensiunea din albac nu au cum sa o mai recupereze pentru ca noi ne mutam cu totii in padis.... Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Exista si varianta de a pastra cazarea pentru doua nopti si ca traseu se poate opta pentru "varianta prescurtata" + reintoarcere prin Glavoi - Arieseni - Albac. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Exista si varianta de a pastra cazarea pentru doua nopti si ca traseu se poate opta pentru "varianta prescurtata" + reintoarcere prin Glavoi - Arieseni - Albac. Nu vreau sa fiu eu Gigi Contra, dar voi fi incantat daca se va modifica in acest sens. Eu oricum voi ramane 2 nopti in Albac 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Am inteles doleantele tale Florine, dar se vor folosi doua locatii deoarece traseul prevazut pentru acest sfarsit de saptamana presupune prea multi km de parcurs ca sa te intorci inapoi la aceiasi cazare... ca sa respecti traseul propus ar fi absurd ca din Padis sa te intorci inapoi in Albac pt cazare, ca apoi sa o iei din nou spre Padis - Arieseni- Pietroasa - Oradea, practic ar fi o nebunie curata sa faci tot traseul Albac -Padis - Arieseni - Pietroasa intr-o singura zi. hai sa discutam si sa vedem cum putem sa-i aducem si pe cei fara 4x4 in Padis, drumul Padis - Petroasa din cate am inteles este ok, se poate circula cu masina mica fara probleme, practic problema ii drumul din Albac - Padis.... I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate