cristiank Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Domnilor numele meu este Cristian si daca sunteti de acord am sa ma alatur si eu voua bineinteles daca vine si colegul alin din zona(salaj).Ca si nr de persoane presupun 2 sau 3 .ca si masina patrol cred Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Domnilor numele meu este Cristian si daca sunteti de acord am sa ma alatur si eu voua bineinteles daca vine si colegul alin din zona(salaj).Ca si nr de persoane presupun 2 sau 3 .ca si masina patrol cred salutare Cristian si bun venit :h5 sigur ca poti sa vii, doar sa vb si cu Alin si pana maine 15.05 sa-mi confirmati exact nr de persoane ,nu de alta dar nu vreau sa fim mai multi decat capacitatea de cazare... sa ma sune Alin merci coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! vine si nasul meu Ovi cu un patrol y 61, 2 persoane . Pentru pensiunea din Arieseni vrea camera dubla sau matrimoniala. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Domnilor numele meu este Cristian si daca sunteti de acord am sa ma alatur si eu voua bineinteles daca vine si colegul alin din zona(salaj).Ca si nr de persoane presupun 2 sau 3 .ca si masina patrol cred Bine ai venit intre noi:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Am rezolvat cu cazarea pe vineri seara, 20 locuri la pensiunea Andra iar 10-15 locuri la pensiunea Tovipan (distanta intre pensiuni este de 25 metri) Pretul la Andra este de 60 roni iar la Tovipan este 80 roni, pt vineri seara, sambata dimineata fiecare isi aduce mancare, sambata o sa se gateasca pt toata lumea la ceaun. de cumparaturile comune o sa se ocupe Coco iar de ceaun ilustra mea persoana:old Cine nu a comfirmat cazarea pt vineri seara si totusi se hotareste sa vina o sa-si caute singur cazare( daca ambele pensiuni rezervate de mine sunt pline). Sambata se pare ca vom fi in padis peste 45 persoane care vom fi cazati acolo la care adaugam si gasca lui Heput, in total peste 50 persoane, ne trebuie un ceaun urias.... Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Buna ziua Noi o sa venim Sambata dimineata in Poiana lui Horea cu doua masini si inca nu stim cate persoane .In principiu avem nevoie de doua camere la Padis . Ne auzim ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! vine si nasul meu Ovi cu un patrol y 61, 2 persoane . Pentru pensiunea din Arieseni vrea camera dubla sau matrimoniala. Nu mai vine deci minus doua persoane.:old Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Buna dimineata Se modifica ceva in cazul in care vremea continua sa fie tot aiurea ? ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Nu se modifica nimic, vremea se indreapta incepand de azi dupa masa, o sa fie distractie dupa atata ploaie:banana Dar ce ne facem cu cu masinile de expozitie???? offfff, o sa se murdareasca:cr::grin:. Cand am ridicat monumentul in aceasi zi a plouat, nins, a batut vantul si a iesit si soarele. Acum vorbind serios dupa toate prognozele vremea se indreapta de joi seara, salutare:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 (editat) Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Buna dimineata :h5 Se modifica ceva in cazul in care vremea continua sa fie tot aiurea ? ALIN:h5 programul ramane acelasi asa cum s-a stabilit:wink: se zice ca o sa fie vreme buna pe weekend o sa fie interesanta iesirea dupa ploile astea :h5 Editat Mai 17, 2012 de cocoMPower I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Cu siguranta va fii interesant. Momentan nu ploua aici, doar e umiditate foarte mare si foarte multa ceata. In speranta ca trece pana maine, sa ne auzim cu bine. Va tin la curent cum aflu detalii noi. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Vrea un jimny cu cauciucuri de iarna bune sa se alature se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Am uitat sa specific ca soferul de jimny e mai curajos decat pare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 (editat) Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Am uitat sa specific ca soferul de jimny e mai curajos decat pare cu mare placere, este binevenit:wink: Editat Mai 17, 2012 de cocoMPower I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Salutare! Am vorbit cu Cipri pe la 18,45 trecea muntii dinspre Muntele Gaina spre Albac si erau 9 grade si soare si uscat,deci curaj fratilor.:banana Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Salutare tuturor, suntem pe ultima 100 m inainte de plecare :banana intalnirea va fi in capat Nufaru, mai precis in parcarea Selgros ora 13 30 va astept!:wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Gata de drum Ne vedem dimineata ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiank Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Am ajuns acasa de la padis :grin: mama SHOW a fost Am avut parte de toate masini,munte,offroad,ploaie si nu in ultimul rand prieteni Va salut Cristian de la jibou(nissan 4.2) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Abia am ajuns acasa de pe varfurile muntilor apuseni!Inca sunt ,sufleteste sub vraja cu care muntii nostri te invaluie din momentul in care patrunzi in lumea lor! In primul rand multumesc camarazilor care au hotarat sa participe la acest mars auto in amintirea si la implinirea unui an de la reinaltarea monumentului lui Horea si Crisan! Pentru noi ardelenii acel loc are o semnificatie aparte si de fiecare data cand il vizitam ne simtim plini de recunostinta ptr cei care au stiut sa ne iubeasca ,pe noi cei de acum,mai mult decat propria lor viata! da! acestea au fost faptele lor! Sper ca in fiecare an de acum inainte sa mergem in numar cat mai mare la monument. A fost o iesire care a demonstrat ca impreuna putem trece peste orice. Asteptam cu nerabdare filmarile si fotografiile facute cu ocazia acestui eveniment. Multumesc inca o data celor prezenti,cat si celor care ne-au insotit cu candul si cu dragostea ce ne-o poarta!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! :bravo Felicitari tuturor celor care au participat la acest eveniment! Imi pare rau ca nu am putut sa vin cu voi, inca sunt in strainatate, dar cum spunea Radu mai sus, cu gandul am fost alaturi de voi.Poate la anul, cine stie!? Frumoase pozele de pe Facebook, asteptam sa puneti si aici cateva, sa ne clatim si noi ochii cu peisajele din Apuseni :wink: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Salutare tuturor, intr-un tarziu am ajuns in Oradea dupa trei zile pline de adrenalina si bunastare :wink:, eu zic ca a fost o iesire pe cinste cu un traseu bestial, chiar am simtit cu adevarat sentimentul de echipa, sper ca si voua va placut si va promit ca data viitoare o sa fie apa calda si seara nu numai dimineata:grin:, vreau sa le multumesc si baietilor de la Jibou ( Cristian si Alin & copilotii lor ) care ne-au fost alaturi o zi intreaga, sper ca va placut cu noi :h5 si va mai asteptam de acum incolo si la iesirile viitoare. :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Prima iesire serioasa cu Asociata Descopera Romania si mi-a placut enorm. Felicitari tuturor pentru organizare si implicare. Atasez si eu traseele pentru sambata si duminica. Imi pare rau daca lipsesc mici portiuni din traseu (recomand deschiderea GPX-urilor in loc de KML sau KMZ) dar per ansamblu se poate deslusii aventura noastra. trasee sambata.zip trasee duminica.zip Astept si eu cu nerabdare materialul foto si video. :br - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 (editat) Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Buna seara Am avut deosebita placere sa particip cu ,,gasca" : Descopera Romania 4x4 la un eveniment de mare clasa . Dupa mine a fost un amalgam foarte bine reusit .A avut de toate : drumetie,prieteni noi si de calitate,Off-road,locuri minunate,soare,ploaie,nori,ceata ,ceva zapada mai departe,noroi,bolovani si nu in ultimul rand ISTORIE. In lumea agitata in care traim este foarte greu sa crezi ca mai sunt OAMENI care se gandesc la trecutul nostru si care se implica in lupta contra uitarii istoriei .Sincer sa fiu, spre rusinea mea,in ultimii 22 de ani nici macar nu m-am gandit la cantece patriotice dar sa le si cant Bravo baieti ati trezit la viata ROMANUL din mine ! Despre Off road,numai cuvinte de lauda .Am reusit sa cunosc si FRICA.Am avut portiuni in care ,,morcovul" a fost destul de nevazut:ha:(sper ca nu sunt singurul care recunoaste).In cuvinte imi este mai greu sa spun cum a fost asa ca las pozele sa vorbeasca . Cateva imagini de la Monumentul lui Horea (din satul Horea) pe care l-am vizitat doar eu (din greseala) Rasaritul la Horea Pana la urma am reusit sa ma intalnesc cu grupul : Dupa care da-i la deal ...si acolo vorbesc filmarile (care nu pot sa le pun azi) Multumesc :cl pentru ca datorita voua am cunoscut si cunosc oameni minunati :hi ,,DESCOPERA ROMANIA 4X4" ALIN:h5 ...to be continued... Editat Mai 20, 2012 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 (editat) Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! A fost un weekend superb, multumesc si eu celor care au participat la acest eveniment :h5 :br:tk Ma bucur ca la numai un an au venit colegi si din alte judete, ma refer la cei din Jibou.:tk:bravo:h5 Pana apar pozele si filmele profi pun si eu cateva din ultima parte a iesiri noastre. Editat Mai 20, 2012 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: 1 an de la RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA - invitatie !!! Salutare, primele fotografii vin azi iar spre seara si filmuletele, pot spune ca or sa fie super tari:h5 In concluzie a fost o actiune reusita, monumentul l-am gasit asa cum l-am lasat, traseul bine ales. Ma bucur ca cei care au iesit prima oara cu noi au fost multumiti si sper ca urmatoarea actiune sa stea mai mult:h5:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate