Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De unde cumparam LEDBAR ieftin ?

laur_v

Postări Recomandate

Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ?

Depinde ce vrei-3W sau 10W, IP68 sau IP67, ieftin sau mai scump?

Daca vrei 3W/led si pret OK incarca pe forum la House4x4.

Daca vrei 10W/led facute de americani incearca pe net-le gasesti si in EU, cu un pret fara TVA acceptabil.

Succesuuuuuuuuri.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am specificat ca ma intereseaza exclusiv vanzatori in Romania.

Aici e o sectiunea tehnica. De ce nu dai un anunt de cumparare in sectiunile dedicate? Vei vedea ce oferte apar asa.

Link spre comentariu

Depinde ce vrei-3W sau 10W, IP68 sau IP67, ieftin sau mai scump?

Daca vrei 3W/led si pret OK incarca pe forum la House4x4.

Daca vrei 10W/led facute de americani incearca pe net-le gasesti si in EU, cu un pret fara TVA acceptabil.

Succesuuuuuuuuri.

am marea rugaminte daca ai vreun link de europa sau state sau de oriunde care trimit la noi :) eu vreau 10W/led dar pana acum am doar cu 3 ca atata am putut gasi pe la noi :)

te rog daca poti da-mi un PM cu ele sa nu deranjam aici

Link spre comentariu

Incearca la zexstar. Sunt seriosi, au marfa de calitate. Eu de pe la ei am

cumparat. http://www.zexstar.com/

In ciuda domeniului, sunt romani, au sediul langa stadionul national.

-------------------------------

Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante

Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend

Volkswagen Polo 1.6 - munca

Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa!

--------------------------------

Link spre comentariu

eu vreau 10W/led dar pana acum am doar cu 3 ca atata am putut gasi pe la noi :)

Atentie mare la exprimarea eficientei luminoase (luminozitatii) L.E.D.-urilor in WATT. S-ar putea sa ai surpriza ca un proiector de 3 WATT sa fie MUUUULT mai puternic (luminos) decit unul de 10 WATT.

Totul depinde de felul led-ului folosit.

Unele "scot" mai putini LUMENI / WATT, altele mai multi.

Citeva exemple:

-LED Standard 40lm/W

-Luxeon K2 alb 60lm/W

-Seoul Semiconductor P4 91lm/W

-Luxeon Rebel 100lm/W

...s.a.m.d.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Eu sincer nu am vazut led de 10W.

Nu LED-ul insusi, ci proiectorul are un consum de 10W

Vinzatorii de proiectoare "ieftine" au obiceiul de a specifica sus si tare nr. mare de WATT ai proiectorului, dar nu si luminozitatea (LUMENI), ceea ce este de fapt important. Au multe leduri proaste in loc de putine si bune. Acolo este diferenta de pret.

Ex. de proiector bun (de 10W:wink:):

http://global-offroad.com/product-sites/led-spot-1100.html

Ex. de proiector ieftin (27W):

http://www.teilehaber.de/led-arbeitsscheinwerfer-27-watt-smd-9-30v.-1900-lumen-id18645657.html?ref=base

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare stie cineva daca becurile h3 sau h4 cu leduri sunt bune de ceva in sensul ca am vizibilitate ca si cu un halogen de sau sunt doar drl-uri

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

Eu sincer nu am vazut led de 10W.

Nici n-ai sa vezi foarte curand, inca nu este o tehnologie suficient de raspandita. Daca vrei totusi, cu titlu de documentare, intra aici:

http://www.cree.com/products/xlamp_xml.asp#xrcselector

Sunt cele mai puternice LED-uri monocip la ora actuala: 10W/1000 lumeni

sau aici:

http://www.optosupply.com/EN/Product_shape.asp?sid=4&bid=71&i=4&pdid=0S71

Unde gasesti cipuri (multicip) de pana la 200W si 14000 lumeni!

Editat de teddybear

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Ma batea gandul (si inca ma mai bate ) sa-mi fac singur led bar. Leduri de mare putere CREE sunt, lupe, surse, etc, sunt. RADIATORUL este problema. daca pund 10 leduri MP-L (care poate avea 800 lm) am nevoie de un mega radiator, si inca nu am gasit solutia.l

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Ma batea gandul (si inca ma mai bate ) sa-mi fac singur led bar. Leduri de mare putere CREE sunt, lupe, surse, etc, sunt. RADIATORUL este problema. daca pund 10 leduri MP-L (care poate avea 800 lm) am nevoie de un mega radiator, si inca nu am gasit solutia.l

Pui un cooler.:y

Link spre comentariu

De fapt , nu e chiar o mare problema . Poti folosi radiatoare industriale .Eu am incercat cu unele de pe niste tiristori de mare putere . Sint chiar mari , suficient de mari ca sa poti freza jumatate si sa obtii o fata plana cu nervuri pe spate .

De asemenea , mai poti face si un radiator custom . Pe piata de profile de Al gasesti citeva de mare sectiune si cu grosimi proportionale , folosite in mod normal la subansamble pentru masini unelte ( in cazul meu , cele pentru rigla de ghidare si mese anexe la utilaje pentru prelucrarea lemnului ).

Deci se poate .

E necesar ?Nu stiu.

Mai astept ceva timp , vor fi mai accesibile in curind .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ciudat ca pe la noi nu prea au patruns pe piata.

Inafara fac deja legea si fac uitate vechile proiectoare.

Link spre comentariu

De fapt , nu e chiar o mare problema . Poti folosi radiatoare industriale .Eu am incercat cu unele de pe niste tiristori de mare putere . Sint chiar mari , suficient de mari ca sa poti freza jumatate si sa obtii o fata plana cu nervuri pe spate .

De asemenea , mai poti face si un radiator custom . Pe piata de profile de Al gasesti citeva de mare sectiune si cu grosimi proportionale , folosite in mod normal la subansamble pentru masini unelte ( in cazul meu , cele pentru rigla de ghidare si mese anexe la utilaje pentru prelucrarea lemnului ).

Deci se poate .

E necesar ?Nu stiu.

Radiatoarele trebuie sa aiba anumite caracteristici, nu merge nici o adaptare. In momentul in care am cerut si radiatoare pentru Ledurile de mai sus, mi-au adus niste radiatoare cam cat un a5 pentru 1 led... Singura solutie viabila a fost sa gasesc o turnatorie , sa calculez randamentul radiatorului si sa-l torn. Din lipsa de timp, insa, n-am facut nimic.....

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Radiatoarele trebuie sa aiba anumite caracteristici, nu merge nici o adaptare. In momentul in care am cerut si radiatoare pentru Ledurile de mai sus, mi-au adus niste radiatoare cam cat un a5 pentru 1 led... Singura solutie viabila a fost sa gasesc o turnatorie , sa calculez randamentul radiatorului si sa-l torn. Din lipsa de timp, insa, n-am facut nimic.....

Exista si producatori de profile de Al pentru radiatoare electronice, din pacate nu la noi in tara (sau nu i-am gasit eu). Partea proasta e ca, pentru a cumpara direct de la producator, trebuie sa iei o "bara" intreaga din profilul comandat...adica 6 m! e dificil de transportat si scump in acelasi timp. si mai apare intrebarea: ce faci cu ce iti ramane?:grin:

Editat de teddybear

Link spre comentariu

Cunosc ...

In viitorul apropiat voi incerca sa torn pentru un prieten un corp de lampa stradala ...e lunga discutia ...

Prototipul trage spre 12-14 kg , doar corpul-radiator , si nu cu prea multe pe el .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ciudat ca pe la noi nu prea au patruns pe piata.

Inafara fac deja legea si fac uitate vechile proiectoare.

...unde nu au înca toti halogen si multi abia au auzit xenon si doar citiva il si au, este nerentabil sa aduci in cantitati industriale LED-uri (exceptie cele din China:grin:).

Furnizorii societatii de consum au o politica de marketing f. bine organizata si pusa la punct.

Cu toate ca exista deja pe stoc, nu v-a iesi pe piata cu tehnologia de poimîine, cînd înca nu s-a vîndut cea de azi si de mîine.

De ex. tehnologia farurilor LED este deja "coapta" pt. a intra în productia de serie în industria auto. Nu se vrea însa urgentarea aplicarii la scara larga, pe de o parte sa nu fie dezamagiti clientii marcilor premium, care pt. acest "extra" au bagat adînc mîna în buzunar, iar pe de alta parte, înca nu este "amortizata" tehnologia Xenon, pt. care înca exista un mare potential pe piata. Si în timp ce noi ne spargem care mai de care sa avem "vîrful" (de fapt, ceea ce sîntem lasati sa credem ca este la ora actuala "vîrful"), exista deja tehnologia generatiei urmatoare, care lasa, nu in umbra, ci în bezna, tehnologia LED...

Si anume LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation), net superior LED-ului ca lumina si consum de energie.

Si in timp ce industria automobilistica ceceteaza înca frenetic, pe piata apar primele lanterne cu laser.

Link spre comentariu

...unde nu au înca toti halogen si multi abia au auzit xenon si doar citiva il si au, este nerentabil sa aduci in cantitati industriale LED-uri (exceptie cele din China:grin:).

Furnizorii societatii de consum au o politica de marketing f. bine organizata si pusa la punct.

Cu toate ca exista deja pe stoc, nu v-a iesi pe piata cu tehnologia de poimîine, cînd înca nu s-a vîndut cea de azi si de mîine.

De ex. tehnologia farurilor LED este deja "coapta" pt. a intra în productia de serie în industria auto. Nu se vrea însa urgentarea aplicarii la scara larga, pe de o parte sa nu fie dezamagiti clientii marcilor premium, care pt. acest "extra" au bagat adînc mîna în buzunar, iar pe de alta parte, înca nu este "amortizata" tehnologia Xenon, pt. care înca exista un mare potential pe piata. Si în timp ce noi ne spargem care mai de care sa avem "vîrful" (de fapt, ceea ce sîntem lasati sa credem ca este la ora actuala "vîrful"), exista deja tehnologia generatiei urmatoare, care lasa, nu in umbra, ci în bezna, tehnologia LED...

Si anume LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation), net superior LED-ului ca lumina si consum de energie.

Si in timp ce industria automobilistica ceceteaza înca frenetic, pe piata apar primele lanterne cu laser.

Scuze de off topic: care sunt lanternele alea?

LE gata, le-am vazut, am vazut si preturile si putere: 4100 lm....

Editat de bogthebat

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Stiu de tehnologia cu laser, BMW deja a declarat ca o va implementa in cativa ani.

Totusi nu inteleg de ce nu importa cineva in RO produse cu led, fie ele si chinezesti. Cerinta cred ca ar fi.

Ledbar-urile mi se par mult mai actuale decat vechile proiectoare, nu e chiar un moft.

Link spre comentariu

Salut,

scuze de "off-topic" , dar importam proiectoare cu Led si avem si Led bar, te invitam sa-l probezi la magazin.

http://house4x4.ro/en/component/djcatalog2/itemstable/32-proiectoare-auto-12v

Am specificat si "cantitatea" de lumeni ptr fiecare model

Ai sa ramai incantat de rezultate.

1017199935_Led36WSpot.png.f17239f88001387f46031a9163641b1e.png

34.thumb.jpg.8446b6e3ef07558de1acb6fc6f44108b.jpg

39.jpg.3f9077588b49791415a8393fcbac699d.jpg

Editat de House4x4
Link spre comentariu

house 4x4 Sint detasat in provincie cu job-ul, nu pot trece pe la magazin.

Arata bine, as vrea sa stiu dimensiunile exacte. Cel mai mult ma intereseaza inaltimea.

Ai ceva date despre cat "bat" ? Eventual o poza reala ?

Mersi.

Link spre comentariu

Sunt pe masina, nu in buzunar, de ce nu le bransezi la sistemul de racire ?

De doi lei furtun siliconic si niste aluminiu gaurit. Daca le vrei functionale si cand stai mai pui o minipompa ca aia de parbriz. Pare "scary", da-i ridicol de simplu.

Link spre comentariu

Sunt pe masina, nu in buzunar, de ce nu le bransezi la sistemul de racire ?

De doi lei furtun siliconic si niste aluminiu gaurit. Daca le vrei functionale si cand stai mai pui o minipompa ca aia de parbriz. Pare "scary", da-i ridicol de simplu.

Sistemul de racire al masinii (dca la el te referi) are in jur de 80-90 de grade. Led-urile, ca sa functioneze normal, trebuie sa aiba o temperatura sub 40 de grade: la temperatura lichidului de racire intai isi pierd din luminozitate si apoi, in scurta vreme, se distrug (le scade timpul de utilizare de la 40.000-50.000 de ore la sub 3000, iar randamentul scade sub 35%).

Pentru un LED de 10W, in regim de curent maxim, este indicata o suprafata radianta de minim 145cm patrati. Pentru cele de 3W, tot la curent maxim, suprafata radianta scade la sub 30 cm patrati. Restul calculelor, le poti face singur.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare