workaholic_ro Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Sistemul de racire al masinii (dca la el te referi) are in jur de 80-90 de grade. Led-urile, ca sa functioneze normal, trebuie sa aiba o temperatura sub 40 de grade: la temperatura lichidului de racire intai isi pierd din luminozitate si apoi, in scurta vreme, se distrug (le scade timpul de utilizare de la 40.000-50.000 de ore la sub 3000, iar randamentul scade sub 35%). Pentru un LED de 10W, in regim de curent maxim, este indicata o suprafata radianta de minim 145cm patrati. Pentru cele de 3W, tot la curent maxim, suprafata radianta scade la sub 30 cm patrati. Restul calculelor, le poti face singur. 10W si 40 de grade pe jonctiune ? HA! Pui pariu ? BTW, nu se recomanda suprafete, ci rezistente termice ale racitorului. Transferul termic intre aluminiu si aer e prost, din cauza caldurii specifice scazute a aerului. Apa are 4189 joule pe kil ori kelvin, nu-mi amintesc valoarea pentru aer, da-i mai mica si gandeste-te ca un kil de aer duci in vreo suta de galeti. Suprafetele resultate sunt pentru aer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 (editat) Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? :ha: Proiectoare racite cu apa...:ha: spargi radiatorul si ramîi în bezna...:ha: Sau mai bine; nu spargi radiatorul, dar agata creanga furtunul de la proiector, pierzi apa si prajesti motorul. ...si dupa aia ramîi în bezna.:ha: Asta si-a cîstigat un loc în Enciclopedia Inventiilor Inutile. TIP: este atît de mult aer împrejur:wink: NO OFFENCE dar m-am amuzat teribil. :h5 Editat Martie 18, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 (editat) Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Salut, Proiectoare Led Bar 36W, 2000 lumeni SPOT - 590 Lei/bucata ( TVA inclus) Proiectoarele cu Led Bar SPOT , 2000 lumeni, doar 36W consum de energie Carcasa robusta din Aluminiu turnat, vopsita negru, rezistenta la socuri si la apa. Viata foarte lung > 30.000 ore de functionare , aprox. 3 ani si jumatate de functionare continua. Temperatura de functionare: de la -40 Celsius la +55 Celsius. Radiator de racire supra-dimensionat Dimensiuni: 27,5 x 9 x 9 cm adincime, 13 cm inlatimea pana la surubul de prindere. Robuste, rezistente, carcasa metalica, ca si suratele ei de 27W(cele patrate) care si-au demonstrat fiabilitatea in etape de campionat, padure . Distanta la care bat " Beam Spot distance 187 m" - din datele tehnice Numai bine, Marcel house 4x4 Sint detasat in provincie cu job-ul, nu pot trece pe la magazin. Arata bine, as vrea sa stiu dimensiunile exacte. Cel mai mult ma intereseaza inaltimea. Ai ceva date despre cat "bat" ? Eventual o poza reala ? Mersi. Editat Martie 19, 2012 de House4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? :ha: Proiectoare racite cu apa...:ha: spargi radiatorul si ramîi în bezna...:ha: Sau mai bine; nu spargi radiatorul, dar agata creanga furtunul de la proiector, pierzi apa si prajesti motorul. ...si dupa aia ramîi în bezna.:ha: Asta si-a cîstigat un loc în Enciclopedia Inventiilor Inutile. TIP: este atît de mult aer împrejur:wink: NO OFFENCE dar m-am amuzat teribil. :h5 No offence taken, nu fur bomboane de la copii. :h5 Citeste si asta pentru stimularea in continuare a bunei dispozitii: http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/0709/0709.1878.pdf Iar Google iti poate asigura literatura comica inca pe cativa ani. Tip: ma bucur ca aerul din Noua Zeelanda contribuie si el la racirea LED-urilor tale, ca si ala e tot undeva imprejur :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Cu toate ca nu stiu engleza, documentul respectiv da impresia unei teorii f. bine documentata si argumentata, serios dezbatuta de multe minti luminate, si e probabil rezultatul multor ore de studii, cercetari si experimente. Numai respect pt. oamenii care se dedica pt. asa ceva si fara de care, omenirea nu ar fi ajuns ce-a ajuns. Probabil ca exista si aplicatii practice in anumite domenii pt. rezultatele muncii lor. Dar toate astea sint, ca sa zic asa, dintr-un alt film. Nu cred ca au vreo legatura cu discutia de aici, despre "înteparea", sistemului de racire al motorului, furtunase de silicon trase pe acoperis si pompitze "extra" pt. pomparea fluidului cînd motorul este oprit la niste proiectoare confectionate artizanal. Si toate astea la "cazanele" noastre de tavaleala. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Pt cei interesati aruncati o privire pe linkul de mai jos, led si arii de leduri de putere de la 3w la... 200 w ...se gasesc si radiatoare : http://www.tme.eu/ro/katalog/#cleanParameters%3D1%26id_category%3D112916 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Chiar si cu engleza ( interesant , dar nimic nou sub soare ...), ar fi cam prea mult , poate doar pentru ca e posibil tehnic .... Daca trebuie , OK , s-a mai aplicat si cu alte ocazii , dar totusi e o complicatie majora pentru rezultatul obtinut la ce le-am folosi noi ....nu e iluminat stationar de stadion . Nu-i mai simplu sa maresti radiatorul , inglobindu-l in suport ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? De la HPLIGHT, am eu. Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Interesant ce prezinta pe site... dar preturi? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Interesant ce prezinta pe site... dar preturi? Exista anunt la rubrica Mica Publicitate. Ai pm. Editat Aprilie 13, 2012 de BALAUR Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Led-bar de la CREE Industries: 35 cm / 72 W / 4800 lumeni: 220 euro 55 cm / 120 W / 7500 lumeni: 370 euro 85 cm / 180 W / 12000 lumeni: 560 euro Preturile sunt in Euro, TVA inclus. Livrare in tara gratuita. Livrabile din stoc, in cantitate limitata. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Si ale mele: 10 led x 10w = 660 usd 8 led x 10 w = 560 usd bonus: Kitul de relee http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70720-Led-bar-proiector-liniar-cu-led laurentiu.privat@gmail.com Editat Aprilie 13, 2012 de Astral Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? @RazvanGTC - ai pe undeva o poza cu ele cum lumineaza noaptea. Cred ca pentru majoritatea din cei care dorim sa cumparam asa ceva e destul de greu sa alegem fara a avea posibilitatea sa vedem macar niste imagini cu ele in functiune. Nick67 si Patrolator facusera niste poze super cu cele pe care le are el, puteai sa iti dai seama cam cat "bat". Si pozele de prezentare puse de @Balaur sunt ok, dar practica bate intotdeauna teoria :grin: @Balaur sa inteleg ca ai de vanzare produsele prezentate? multumesc Editat Aprilie 13, 2012 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? @opinion Da, mai am disponibile 1 ledbar de 10x10w si 1 de 8x10w ambele spot. Mi-am luat si eu unul dar cum masina este inca in lucru nu pot sa il montez deocamdata. L-am probat in garaj si intr-adevar e puternic. E foarte bine finisat, pare solid si zdravan. Pentru cei interesati, putem face "proba de garaj". Salutari, Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Salutare Pentru mine care in viitorul apropiat vrea sa imi iau ceva lumini destepte, ar fi foarte folositoare o exemplificare a "posibilitatilor" luminilor aflate la vanzare. Teoria ca teoria, da practica ne omoara. Ceva de genul prezentarii facute de nick67 aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50990-proiectoare-cu-suport-compact&p=745531&viewfull=1#post745531 Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Traiti am inteles, ma ocup week-endul asta. :wink: Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Ca si comparatie, ca sa inteleg si eu cum e cu lumenii astia, un bec halogen H1 de 55w cati lumeni are ? Atentie mare la exprimarea eficientei luminoase (luminozitatii) L.E.D.-urilor in WATT. S-ar putea sa ai surpriza ca un proiector de 3 WATT sa fie MUUUULT mai puternic (luminos) decit unul de 10 WATT. Totul depinde de felul led-ului folosit. Unele "scot" mai putini LUMENI / WATT, altele mai multi. Citeva exemple: -LED Standard 40lm/W -Luxeon K2 alb 60lm/W -Seoul Semiconductor P4 91lm/W -Luxeon Rebel 100lm/W ...s.a.m.d. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Fratilor, vineri seara am facut testul. Acesta sunt, de departe, cele mai tari proiectoare pe care le-am vazut. Pozele nu sunt suficient de sugestive. Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Spre comparatie, prima poza arata lumina de la faza lunga (Toyota). A doua surprinde lumina de la led-bar. Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? La soare te puteai uita... Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Nu le vinde ca o sa iti para rau.Mai bine pune ala de 10 leduri central si cele 2 de 8 sa bata lateral cam la 45 grade , ca am vazut ca is spot-astfel o sa ai un camp luminat de 160 grade. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: De unde cumparam LEDBAR ieftin ? Ca si comparatie, ca sa inteleg si eu cum e cu lumenii astia, un bec halogen H1 de 55w cati lumeni are ? Vezi daca te ajuta asta: http://www.rayovac.com/Products/Lights/Lights-Education.aspx Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate