thx Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 (editat) Deci anul asta vom face la fel ca si anul trecut insa as mai veni cu o idee noua. Stegulete de pus in geamuri cu o sigla simpla ' LAND ROVER''. Ar costa in jurul a 13 - 15 lei de bucata. Am vorbit deja cu doua firme si trebuie sa le trimit fisierele pt a ne pregati un set de mostre. In principiu preturile vreau sa fie mai mici ca anul trecut. Voi ganditi-va la nr si marimile tricourilor si depuneti actele pt C.A.R.:ha: Deci lista arata asa pana acum: Nick 1xl 1xs 1 stikere 2 steag Mariusg 1xl 1l 1 stikere 2 steag Bogthebat 1xl 1s 1 stikere 1 steag cristeaandm 1m 1s 1 stikere 2 steag godwishu 1l 1s 2(3-4 ani ) 1 set stikere 2 steag Max 1 xxxl MariusM 1m 1s 1 stikere 2 steag Tavy 79 1xl 1l 1 stikere 2 steag Dkw 1m 2s 1 stikere 2 steag Thx 1 xl 2s 1 stikere 2 steag Blacklord 1s 1 stikere MihaiB 2 m 1 stikere 2 steag Ferry 2 xxl 1 stikere 1 steag Teddy 2 xxxxl 1 stikere 4 steag Tricou = 20 lei stikere 2 mari pt usi si unu mic pt luneta -set = 10 lei stegulet - 1 buc = 16 lei Lista se va inchide pe 20 Aprilie . Editat Aprilie 4, 2012 de mariusg LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Daca aveti o grafica interesanta pt steguletele Land Rover nu va sfiiti .Bagati propuneri aici.:ft LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. OK cu steguletele. Un tricou XL si unu S. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. 2 stegulete + 2 tricouri mas XL si L. Daca ai de centralizat si nu poti edita vreun post da-mi de veste. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. 1 Tricou XL si unul S (sau pentru copii) + 1 stegulet, pentru antena statiei:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. 2 stegulete si 2 tricouri (un M si un S). S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Banuiesc ca stikerele sunt ca si uniforma , adica obligatorii. In principiu o sa le centralizez in excel in functie de postari. Mai aveti rabdare pana maine cand probabil ca o sa ma intalnesc cu cele2 firme sa iau macar o mostra de tricou si un echivalent al marimilor. Astept in continuare propuneri de grafica pt stegulete . Eu nu prea ma descurc cu grafica si n-am rabdare si chef sa mai invat acum. Daca nu ma descurc , Marius te clacsonez.:tk LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. 1 Tricou XL si unul S (sau pentru copii) + 1 stegulet, pentru antena statiei:grin: Bogdane , tu chiar n-ai nevoie de rahaturile astea de tricouri pe care le facem noi . Iar o sa te urasc cand o sa te vad gatit :grin:. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Un tricou L, unul S. 2 buc de 3-4 ani ? Stegulete 2 Stickere http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. De ce nu am folosi acele stegulete si cu alta ocazie? Si daca sigla clubului cuprinde si pe cea cu LR, ce ar fi sa le facem cu sigla clubului? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Bogdane , tu chiar n-ai nevoie de rahaturile astea de tricouri pe care le facem noi . Iar o sa te urasc cand o sa te vad gatit :grin:. Cosmine, iti promit ca nu mai vin gatit! Da` tricourile alea le vreau, ca sunt si io din familie:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 (editat) Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Daca tot vreti cate 2 buc de ce nu facem unu cu Land Rover si unu cu sigla clubului? Tre sa recunosc ca ideea ii apartine lui Teddybear.:h5 Bogdane , daca anu trecut nu ai castigat premiu pt cea mai stock masina ( ai fost genial ) o sa castigi anul asta pt cel mai bine imbracat domn Land Rover.:ha: Editat Martie 14, 2012 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Domnu, domnu se face parada modei sau ce? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Normal.... Vezi ce poze s-au facut anul trecut....:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Fratilor, si eu vreau un tricou. Am mai zis si data trecuta dar nu m-a bagat nimeni in seama. :grin: Chiar trebuie sa imi cumpar un Landrover pentru asta? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Fratilor, si eu vreau un tricou. Am mai zis si data trecuta dar nu m-a bagat nimeni in seama. :grin: Chiar trebuie sa imi cumpar un Landrover pentru asta? :grin: Nu fdoar unul: trebuie sa-ti schimbi toata flota si sa declari public ca nu-ti place Toyota:ha::ha::ha::ha::ha::ha: Lasand gluma la o parte, iti promit eu unul... ca doar suntem pe aceeasi dimensiune:grin: In cel mai rau caz, ti-l aduc la vara la MMT :h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Fratilor, si eu vreau un tricou. Am mai zis si data trecuta dar nu m-a bagat nimeni in seama. :grin: Chiar trebuie sa imi cumpar un Landrover pentru asta? :grin: Max , un Land Rover nu strica la casa omului :h5. Pt tricoul de anul trecut vezi mai joi in postul #27 si #28. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62947-Tricouri-pentru-Intilnirea-anuala-a-pasionatilor-de-Land-Rover-2011/page3 :sr LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Cosmin ti-am trimis siglele pe adresa de gmail. Am facut si de sticker si de tricou si o sigla mare lr pt steaguri sau ce idei mai aveti sa fie acolo de folosinta. Da-ti si voi un suc la baiatu aici :grin: Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. sigla LandRover e pe masini, hai sa fie aia a clubului pe stegulete vreau si io doua stegulete si doua tricouri, unu de baiat care bea bere:2dr, si unul de fata :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Salutare! Daca tot s-a inceput strigarea,luati-ma si pe mine in calcul cu pachetul full(2 tricouri M si S,stickere si stegulete.Personal,militez tot pentru ideea ca steguletele sa fie cu sigla clubului.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 (editat) Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Eu vreau : - 3 tricouri 1 buc M, 1 buc L si o buc XXS (pentru copii 3-4 ani daca au marimea asta) - 2 stegulete daca se fac si cu sigla clubului si cu Land Rover, daca nu doar unul singur - 2 stickere (adica un set dupa ce am vazut ce inseamna un set 2 mari plus 1 mic) Pana una alta mai asteptam preturi la fiecare si imagini cum o sa arate:ft.Poate comandam mai multe tricouri:)! Editat Martie 16, 2012 de tavy79 Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 (editat) Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Steguletele vor fi cu sigla clubului atunci . Am macheta de la Andrei si am transmis-o deja. Poate reusesc sa vin diseara cu o mostra de stegulet si un sticker. Tricou inca nu stiu daca pot azi fiindca o firma este in Militari si cealalta pe la Policolor si inca nu stiu daca vor reusi sa le faca pentru azi. Ne auzim. Stikerele - sunt set : doua bucati mari pt usi si unul mai mic pt luneta , deci 2+1 Editat Martie 15, 2012 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Ca sa intram in randul lumii, un tricou M si 2 XS (sau S, daca nu este XS), 2 seturi de stickere si 2 stegulete. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Deci.. in ce stadiu sunt stickerele, tricourile, steguletele? Exista marimile cerute , in special cele pentru copii XS (3-4 ani), e necesar avans? Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Muncesc la ele , negociez , primesc mostre etc. AM primit un tricou insa materialul era pre subtire si nu mi-a placut. Daca tot dam banii pe ceva , macar sa fie ceva mai bun. Mostra care am primit-o era cam transparenta.Cum am ceva concret finalizat va anunt numaidecat. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate