thx Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Maine am sa va dau toate detaliile despre , tricouri , stikere si stegulete. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Doresc si eu 2 tricouri XXL , un stegulet si sticker.... asa cum or fi, eu nu am pretentii, atata timp cat se vede Land Rover pe ele pt mine e OK NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Pune-ne si noua neste poze cu promotionalele-steaguri,etc. Sau adu-le vineri cu tine. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Cam tarziu si ca ora si ca data, dar ce nu am inteles, o explicatie mai mult ca sigur exista, buna sau cu volanul pe dreapta, de ce acest topic este atat de indepartat si poate chiar nu introdus in intalnirea anuala . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Tricourile sunt postate anterior deja am transmis modificarile ref la dimensiunile siglei fata spate si pozitionarea ei. Steguiletele asa cum sunt pe masina costa 13 lei bucata. Problema este ca imprimarea se vede si pe spatele materialului ,in oglinda. Avem doua solutii : una - se face alt material mai gros ( care deja s-a schimbat si am o mostra imprimata ) insa va trebui sa se faca print la stegulete de stanga si de dreapta ceea ce este mai dificil ca tabele , comenzi .... sau - doi - se face print pe 2 materiale care se vor coase impreuna si vom avea print ( mult mai bun calitativ )pe ambele fate ale steguletului - nu mai este nevoie de stg sau dreapta ele se pot pune si pe orice parte ale masinii fara probleme ce citire a textului. Pretul era de 18 lei dublat insa am mai negociat o data si a lasat la 16 lei insa trebuie sa se stranga peste 50 de bucati. Incerc sa pun poze cu ele pe masina. Asa arata primele modele cu materialul mai rar care insa nu mi-am placut. Le-am pus ca sa vedeti cum se prind pe masina LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. poza steag primul model acelasi dar vedere din spate material mai dens material mai dens ( vedere spate ) sistemul de prindere Deci steguletele vor arata ca si in poza 3 vor fi imprimate pe doua materiale care se vor coase unul peste altul. Nu stiu pana la ce viteza rezista, deci sa avem grija cu pedala de gaz. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Dar varianta 2 nu prea are culoarea verde...e spre albastru... Sa inteleg ca raman pe albastru? Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Dar varianta 2 nu prea are culoarea verde...e spre albastru... Sa inteleg ca raman pe albastru? Nop , sunt poze facute cu telefonul mobil. Este verde inchis . Nu s-a schimbat nimic. Printul respectiv s-a facut doar pt a vedea transparenta materialului si nu s-a pus accentul pe acuratetea culorilor. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. sigla LandRover e pe masini, hai sa fie aia a clubului pe stegulete vreau si io doua stegulete si doua tricouri, unu de baiat care bea bere:2dr, si unul de fata :wink: Dacule , zi ce marimi poftesti,de unde sa stiu cata bere bei? Marime si la tine si la fata vreau.:tk LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Deci lista arata asa pana acum: Nick 1xl 1xs 1 stikere 2 steag Mariusg 1xl 1l 1 stikere 2 steag Bogthebat 1xl 1s 1 stikere 1 steag cristeaandm 1m 1s 1 stikere 2 steag godwishu 1l 1s 2(3-4 ani ) 1 set stikere 2 steag Max 1 xxxl MariusM 1m 1s 1 stikere 2 steag Tavy 79 1xl 1l 1 stikere 2 steag Dkw 1m 2s 1 stikere 2 steag Thx 1 xl 2s 1 stikere 2 steag Blacklord 1s 1 stikere MihaiB 2 m 1 stikere 2 steag Ferry 2 xxl 1 stikere 1 steag Teddy 2 xxxxl 1 stikere 4 steag oryx 1l 1s 1 stikere 1 steag dacub 1m 1xxl 1 stikere 1 steag Tricou = 20 lei stikere 2 mari pt usi si unu mic pt luneta -set = 10 lei stegulet - 1 buc = 16 lei Lista se va inchide pe 20 Aprilie . Editat Aprilie 5, 2012 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Ma inscriu si eu cu 2 tricouri XXXL, un set de stickere si 4(patru) stegulete din acelea duble (am de gand sa le utilizez si in alte ocazii, nu doar atunci). Multumesc. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Am editat primul post si am facut discutia sticky. Sper ca este bine. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Vreau si eu un tricou XL si unul S, un stegulet si un set stickere. Editat Aprilie 6, 2012 de oryx Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. 1 stegulet 1 set stiker 1 tricou M 1 tricou XXL :tk http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. 1 steag 2x tricou L 1 set stickere multumiri DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Servus Cosmin. Trece-ma si pe mine pe lista cu: 1 tricou XXXXL 2 tricouri M 2 stegulete 1 set stikere LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. 1 steag 2x tricou L 1 set stickere multumiri m-am uitat pe tricourile de anul trecut, as vrea 2 XL in loc de L va rog ! multumex DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Bagam un reminder, ha ha ha fac ca vanzari ...UP!:grin: Pe 20 Aprilie trebe sa dau comanda . Sa nu va aud dupa aia ca n-aveti ce imbraca. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. La mine e change: 1 XL 1 XS (daca e marime de barbati, daca e de gagici un S) 2 seturi stickere 2 steaguri. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Def110 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Salut Cosmin, Mai adauga te rog: 1 set sticker-e 2 steaguri Merci mult. Cristi Defender 110, 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 (editat) Re: Promotionale pentru Intalnirea din 2012 Paltinis. Salut Cosmin, Mai adauga te rog: 1 set sticker-e 2 steaguri Merci mult. Cristi Vorbeste cu el la telefon, ca din cate stiu, azi trimite comanda. S-auzim de bine Editat Aprilie 24, 2012 de Astral :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate