Alinf Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 (editat) Ma poate ajuta cineva, sa-mi zica exact unde sunt pozitionate cutiile de sigurante, am inteles ca sunt mai multe.Pe mine ma intereseaza mai mult cea care ar fi cu sigurantele pt lampile spate ( pozitii si nr inmatriculare) Si inca ceva, pozitiile fata sunt separat de cele de pe spate, adica sunt pe sigurante separate? am observat ca cele de pe fata imi merg, iar cele de pe spate nu(becurile sunt bune) Editat Martie 16, 2012 de Alinf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rotaru Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Localizare fuse box Nissan Navara banuiesc ca este vorba de un Nissan Navara D40. deschizi torpedoul iar in partea stanga este in capac din plastic. Nu in compartiment, ci chiar in fata. dai jos capacul, iar pe el ai harta cu sigurante unde sunt pozitionate fiecare in parte. Nissan Navara D40 Aro M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 (editat) Re: Localizare fuse box Nissan Navara merci de rasp, pana la urma am gasit cutia..si mai e una in compartimentu motor... pana la urma m-am dumerit si cu sigurantele pe pozitii..sunt separat cele de pe spate cu cele de pe fata...cele de pe spate sunt "tail lamp" si sunt pozitionate in fuse box de la motor ...pe fata nu stiu care sunt ca nu m-a interesat :). Editat Martie 23, 2012 de Alinf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Localizare fuse box Nissan Navara merci de rasp, pana la urma am gasit cutia..si mai e una in compartimentu motor... pana la urma m-am dumerit si cu sigurantele pe pozitii..sunt separat cele de pe spate cu cele de pe fata...cele de pe spate sunt "tail lamp" si sunt pozitionate in fuse box de la motor ...pe fata nu stiu care sunt ca nu m-a interesat :). verifica conexiunile la cass(daca nu mai e cel original) si firele de la carlig sau remorca .....siguranta aia nu sare singura ....(atentie ca bulesti IPDM ul daca insisti e senzibil la glume din astea ....ipdm= cutia de sigurante de sub caopta ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate