Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Burduf planetara

danxnv

Postări Recomandate

Am mereu probleme cu burdufii de la planetare. Se tot rup, Parca sunt facuti din carton. De cand cu recesiunea nu am mai parasit asfaltul si cu toatea astea ei se rup intr-o veselie.Stie cineva de unde mai pot cumpara? Este un SsangYong Korando 2847cmc D.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Burduf planetara

Ce dimensiune are burduful de planetara? In marea lor majoritate burdufurile de la planetare ca sa iesi mai ieftin isi gasesc coresponete la brandurile autohtone. Smecheria este sa le prinzi bine la capete cu coliere metalice profi sa te tina.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cel mai ieftin iesi daca cumperi burduf universal, se potriveste pe mai toate planetarele.

Poate iti agata pe undeva de se rupe, asa din senin nu cred ca se rup usor!

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ce dimensiune are burduful de planetara? In marea lor majoritate burdufurile de la planetare ca sa iesi mai ieftin isi gasesc coresponete la brandurile autohtone. Smecheria este sa le prinzi bine la capete cu coliere metalice profi sa te tina.

Multumesc pentru sfatul tau, Trebuie sa ma ocup de aceasta problema, ca a trecut ceva timp de cand merg cu ele rupte.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare