danxnv Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Am mereu probleme cu burdufii de la planetare. Se tot rup, Parca sunt facuti din carton. De cand cu recesiunea nu am mai parasit asfaltul si cu toatea astea ei se rup intr-o veselie.Stie cineva de unde mai pot cumpara? Este un SsangYong Korando 2847cmc D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gigi Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Burduf planetara Ce dimensiune are burduful de planetara? In marea lor majoritate burdufurile de la planetare ca sa iesi mai ieftin isi gasesc coresponete la brandurile autohtone. Smecheria este sa le prinzi bine la capete cu coliere metalice profi sa te tina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Burduf planetara Cel mai ieftin iesi daca cumperi burduf universal, se potriveste pe mai toate planetarele. Poate iti agata pe undeva de se rupe, asa din senin nu cred ca se rup usor! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danxnv Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Burduf planetara Ce dimensiune are burduful de planetara? In marea lor majoritate burdufurile de la planetare ca sa iesi mai ieftin isi gasesc coresponete la brandurile autohtone. Smecheria este sa le prinzi bine la capete cu coliere metalice profi sa te tina. Multumesc pentru sfatul tau, Trebuie sa ma ocup de aceasta problema, ca a trecut ceva timp de cand merg cu ele rupte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Burduf planetara De 2 ani nu am mai schimbat burdufe! pune burdufe originale nu alte chesti pentru ca nu o sa tina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate