cipilika Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 (editat) eu ma ocup cu dezmembrari auto (doar volvo) si am nevoie sa agat dupa ea o platforma care cantareste 1000kg si modelele volvo cantaresc intre 1500kg si 2300kg. La mine drumul de acces este destul de accidentat pe timp de iarna si primavara. as dori sa ma sfatuiti ce masina sa imi iau....ca si idee am nevoie de o masina care sa faca fata iarna la zapezi de 30cm-40cm inaltime si in rest mult noroi. drumul meu este plin de cratere si gropi si sunt genul de om care nu prea reduce....deci am nevoie de ceva robust, in afara de asta as vrea sa mai fac si putin off-road. mi-ar placea un l200 dar am auzit probleme la chiuloasa si garnitura si arcuri spate dar si un pajero mi se pare bun pentru ceea ce am eu nevoie... vreau sfaturi de la posesori de l200 2.5D poate respectiv si pajero 2.5D. si un consum real in toate conditiile. va multumesc si sper ca nu v-am cerut prea mult sa ma ajutati in dilema asta. Editat Martie 17, 2012 de cipilika Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) sau Pajero (`93-`96) Vezi ca atat aici la L200, cat si la MK2 sunt ceva topicuri intitulate "sfat achizitie".....pe care le poti gasi rapid cu functia "Cautare avansata". REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilika Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) sau Pajero (`93-`96) ma gandeam ca daca voi face un topic cu problema mea...oamenii vor intelege si stii exact ce imi trebuie....de rasfoit am tot rasfoit forum-ul acesta si am invatat multe....dar am nevoie de un sfat direct daca se poate :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) sau Pajero (`93-`96) Ok, a fost doar o recomandare, dar bine ar fi ca aici sa ramana doar pentru L200, iar pentru MK2 sa faci topic la Mitsubishi. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilika Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) sau Pajero (`93-`96) masina pe care eu o doresc este un L200 dar daca posesorii de L200 cred ca nu este ceea ce am nevoie va trebuie sa renunt si sa ma indrept spre pajero :( Editat Martie 17, 2012 de cipilika Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilika Postat Martie 18, 2012 Autor Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) nu ma ajuta nimeni cu nici un sfat? :-s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) nu ma ajuta nimeni cu nici un sfat? :-s In profilul "masinii cautate" poti bifa un loc si acolosea la Nissan Patrol. :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilika Postat Martie 18, 2012 Autor Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) ionut da astea ce motoare au? la ce consum se ridica? ce nota ii dai la nissan patrol? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) ionut da astea ce motoare au? la ce consum se ridica? ce nota ii dai la nissan patrol? Discutia e foarte complexa: -2.8 TD, 3.0 TD si 4.2D -normal 10-12% (consum normal ptr o matahala de 2.5to), consumuri de pana la 20 in functie de cat ii rupi ficatul -foarte bune de tras platforma (in special modele lungi) -spatiose in interior (ai portbagajul aproape cat bena la L200, in plus e si acoperita) si confortabile la condus -cost rezonabil de achizitie -fiabilitate in timp (piese si intretinere) -punti rigide fata-spate -nota pe care io dau la Patrol ...e nota bene (ptr cunoscatori) Intra in sectiune si vezi ce se vorbeste despre tipul asta de masina. Cu siguranta vei gasi lucruri mult mai interesante decat despre L200 ... Asta este parerea mea chiar daca poate ti se va pare ca este mult prea subiectiva. Sfatul zilei: Salveaza-ti banii, ia-ti Patrol! :wink: Editat Martie 18, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilika Postat Martie 18, 2012 Autor Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) merci fain ionutz....chiar am sa petrec cateva ore la rubrica nissan patrol sa ma documentez.... eu am nevoie de o masina care sa reziste la munca. pt ca nu vreau so iau sa ma duc cu ea la mall. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) Salut Am avut 3 L200 dar nu stiu daca l-as recomanda ca si o masina de tractari. Spatele fiind usor balanseaza cu o platforma. Am vazut personal 2 pick-up-uri rasturnate pe autostrada cu platforma dupa ele. Avantaj clar e bena care dupa mine nu se compara cu nici un portbagaj al vreunui Patrol, LC, Pajero. Consumul e mai redus, pleaca de la 7 % si desigur impozitul mai mic. Dezav: intr-adevar nu e cea mai fiabila masina (eu am schimbat la a mea chiuloasa si nu am fortat masina chiar deloc), pretul totusi cam ridicat, ampatamentul de aprox. 3m nu o ajuta prea mult in offroad. Modelul pana in 2005 e spartan la interior si neplacut pe distante lungi. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilika Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) cipri778 eu vreau sa aduc care cate 3-4 masini pe luna si in rest sa o folosesc oe zone greu accesibile si sa mai car ceva piese (motoare si cutii de viteze din dezmembrari) . daca tu ai avut 3 bucati spunem la ce anume sa ma uit cand ma duc sa cumpar asa ceva...ce anume sa verific ca sa fie totul ok.... ps: multumesc de detalii date de tine mai sus :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) Salut.Si eu am avut un l200 destul de recent.Nu cred ca este masina potrivita pentru ce iti trebuie tie.In primul rand fiind usoara pe spate balanseaza foarte tare cu platforma dupa ea.In al doilea rand,nu cred ca o sa te satisfaca prea mult cei 116 cp cand o sa aiba vreo 2-2,5 t in spatele ei :) Iar consumul nu este sub 10 nici cand este goala.Si nu mai vorbesc de drumuri lungi care nu sunt deloc o placere fiind foarte rigida. Eu m-as orienta la o masina mai compacta si cu ceva mai multi caluti.Pentru a transporta diverse piese pe distante mai scurte poti agata fara probleme o remorcuta micuta,nu-ti trebuie neaparat o bena in spate . Mult spor la cautari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilika Postat Martie 20, 2012 Autor Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) marius_br multumesc mult... atunci cred ca o sa ma indrept spre un pajero mai vechi de prin 1996. va multumesc tuturor pentru sfarturile date :) de asta am vrut sa vin aici si sa va intreb pe voi sa nu dau banii pe ceva care sa nu ma ajute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilika Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) deci m-am hotarat ce o sa iau...o sa imi iau un mitshubishi pajero an 1993 2.5d automat din anglia direct. dupa pasti ma duc sa-l aduc acasa:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) Bafta si drum bun! p.s. Eu am primit amenda in Austria 20 euro ca nu aveam pe spatele masinii abtibildul cu UK. inca un p.s. si gata La cate Pajero de UK sunt de vanzare inclusiv pe acest site, chiar nu cred ca merita batut atat drum. Editat Martie 25, 2012 de cipri778 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) Salut.Si eu am avut un l200 destul de recent.Nu cred ca este masina potrivita pentru ce iti trebuie tie.In primul rand fiind usoara pe spate balanseaza foarte tare cu platforma dupa ea.In al doilea rand,nu cred ca o sa te satisfaca prea mult cei 116 cp cand o sa aiba vreo 2-2,5 t in spatele ei :) Iar consumul nu este sub 10 nici cand este goala.Si nu mai vorbesc de drumuri lungi care nu sunt deloc o placere fiind foarte rigida. Eu m-as orienta la o masina mai compacta si cu ceva mai multi caluti.Pentru a transporta diverse piese pe distante mai scurte poti agata fara probleme o remorcuta micuta,nu-ti trebuie neaparat o bena in spate . Mult spor la cautari Nu neg faptul ca e usoara pe spate si iti poate creea probleme daca nu esti atent, insa bena face toti banii mai ales ca omul are sau va avea dezmembrari. In regim de offroad clar ca nu se compara cu pajero scurt insa face fata cu brio chiar si cu ampatamentul mare. Eu unul la ce offroad fac eu , adica maxim nivel mediu sunt foarte foarte multumit. Am mai auzit ca fierb motoarele..insa aici sunt multe de discutat..dar... ca aici vroiam sa ajung , consumult este cred cel mai bun din clasa offroad. Londra - Suceava 8 % , iar colegul de drum, cu tempomat a scos sub 8 %. Trebuie precizat ca nu am trecut de 100 km /h. Iar in oras, nefiind un trafic atat de mare in Suceava , faptul ca am un stil economic de condus ajung si la 10 % , insa REPET ...pe distante relativ lungi si nu in zone cu trafic intens. Una peste alta eu recomand camioneta cuiva care are treaba cu asa ceva, cari una alta sau iesi la o mazgaleala. Insa pentru drumuri lungi si un pic mai mult confort trebuie modelul dupa 2006. Stima Editat Aprilie 16, 2012 de noroc24 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) Daca aveai masina incaltata cu c-uri, adica 205/80/16 consumai mai putin de atat. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: Sfat achizitie L200 (`00-`04) Daca aveai masina incaltata cu c-uri, adica 205/80/16 consumai mai putin de atat. da , cu siguranta , insa arata urat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate