toeds Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 salut! m-am hotarat ( eram eu de ceva vreme....) sa montez o instalatie gpl pe al meu isuzu trooper 2,6i . cum despre ele nu prea stiu mare lucru, decat ca pe modelul asta cu injectie e nevoie de o instalatie secventiala, rog colegii care au montat pe masinile lor sa ma sfatuiasca ce model ar fi cel mai bun, preturi, de unde a cumparat-o si unde a montat-o, consum, ce probleme au avut cu ele ( daca au fost) si ce ar mai trebui sa stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: instalatie gpl se poate sterge, ocupa loc aiurea, am gasit un topic intreg la 'suzuki'. m-am lamurit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: instalatie gpl se poate sterge, ocupa loc aiurea, am gasit un topic intreg la 'suzuki'. m-am lamurit. Lasa aici un link ca poate mai cauta si altii..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Martie 29, 2012 Autor Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: instalatie gpl isuzu trooper 2,6i este un topic la colegii nostri cu suzuki, aici pe forum...:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: instalatie gpl isuzu trooper 2,6i este un topic la colegii nostri cu suzuki, aici pe forum...:br Da, imagineaza-ti ca intelesesem ca AICI pe forumul nostru este acel topic, dar eu te rugasem sa pui pe acest topic link-ul catre acel topic care te-a ajutat si pe tine, in ideea in care daca vreun alt coleg cu Isuzu este interesat de GPL sa vada direct unde sa citeasca ce ai citit si tu ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate