raskalla Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: demontare sasiu Tot raul spre bine. Arata impecabil noul sasiu. Cel vechi cred ca a intrat cu el in mare (lac sarat) pentru nu are cum sa ajunga in halul asta. Poate ne faci si-o poza cu recipientii inhibatorilor si grundurilor folosite. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: demontare sasiu chiar stateam acum vreo 2 saptamani si ma gandean ,ce nebun o mai face ce am facut io la mitsu ......eee uite ca s-a gasit inca unu:ha::ha::ha::ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: demontare sasiu show must go on.....mitsubusu mi-a trebuit si asta am gasit deci...am schimbata ripile fata care erau varza pe interior si am peticit orice bucata ruginita, apoi am dat totul cu kelfos, amine aplic un strat dse grund epoxilic si apoi teroson atasez cateva poze .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: demontare sasiu sa nu uit , am luat aripi noi pe fata de l;a dezmembrari...250 ron ambele, vopsite, date cu kelfos in interior si apoi cu cerara... am ajuns si la spate, am constatat ca rugina e peste tot si am decupat si aripile spate, am plecat la dezmembrari si am luat pavilioanele spate complete, alti 250 ron ambele..... si m-am pus pe curatat si sudat......nu putea ramane asa, era varza cu carne de mici...mici mari !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: demontare sasiu si apoii cutata , taie si sudeaza...... daca vroiam off road !!!!! am gasit.... am taiat cele doua pavilioane spate de la dezmembrari si contraaripile si pune-te pe sudat, am refacut aproape ambele contraaripi spate, era dezastru acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: demontare sasiu si am sudat.......pana m-am plictisit ...apoi am trecut la partea interioara din spate unde erau cateva gauri pe care le-am reparat si pe ele, atasez poze maine....apoi va urma ridicarea caroseriei de pe sasiu......tinichigeria e ok pe moment Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: demontare sasiu mee data viitoare incearca sa atasezi si u pozele drepte sa nu mai fiu nevoit sa intosc monitoru:ha::ha::ha::tk:h5 a iesit super bravos KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: demontare sasiu jale..daca e varza sa fie si murata, azi m-am apucat de demontat la motor pt ridicarea caroseriei...am scos radiatorul..... e praf, pe fata arata f bine, pe spate e terminat, e mancat de tot, exact ca in filme, dai cu degetul si cad bucati din el..si bugetul meu creste , creste si nu se mai opreste, exact ca fat frumos.......fratilor am o mare nedumerire, crede-ti ca ar trebui schimbate si amortizoarele la ea? ( inca visez ca sunt bune), sunt ca la surprize surprize !!! ma gandesc deja la 5 l de benzina si un chibrit !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: demontare sasiu Opreste-te din ingropat bani cat mai ai. O dezmembrezi p-asta si vinzi ce mai e bun pe ea sa mai scoti din paguba si iti iei alta. Parerea mea... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: demontare sasiu Opreste-te din ingropat bani cat mai ai. O dezmembrezi p-asta si vinzi ce mai e bun pe ea sa mai scoti din paguba si iti iei alta. Parerea mea... Corect:h5! Stii ce se va intampla daca continui ? O vei termina pana la urma si dupa aceea te vei plictisi de ea si-o vei vinde in hal de pret referitor la cat ai bagat! Asa se intampla de obicei ,tine cont si de parerea lui@Marse! In orice caz bafta in continuare! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 demontare sasiu acum tardiv, tocmai ce am refacut toata caroseria, nu mai are pic de rugina (kelfos, grund epoxidic, teroson si apoi ceara la greu), am un sasiu nou impecabil( kelfos, grund epoxidic, teroson) ....motorul merge ok, pleaca la sfert si diferentialul e bun, ( am schimbat tot ce era ruginit si am peticit tot orice urma de rugina ) radiatorul e ultima buba la un calcul sumar 1400 ce am dat pe masina , plus cca 1200 euro investiti in refacere, ajung la 2600, si nu cred ca la banii astia gaseam o masina fara bube, munca nu se mai pune, pe aia o uit cat de curand inca un pic si voi ridica caroseria de pe sasiul actual....apoi unul nou ( cu acte in regula ) neavand scripete , elevator..etc, am facut rost de un buldoexcavator al unui amic si am sa ridic caroseria cu el, prinsa in cateva chingi serioase ,apoi o voi pune la loc in acelasi mod, voi posta si imagini de la operatiune curand ... schimbat curele distributie baterii noi ulei si toate filtrele snorkel bfg 31.10.5.15 at ( deja luate ) proiectoare ( wessem, deja luate) portbagaj home made * copie arb* ceva muzichie in ea ( kenwood si boxe alpine 220w) bara fata copie arb...in discutie !!! troliu 5900 kg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 (editat) Re: demontare sasiu Acum deja e tardiva orice intoarcere din drum ...odata ce ai intrat in hora ...trebuie sa joci. La final ...o sa tragi linie, o sa ai un munte de bani cheltuiti si satisfactia transformarii unui tomberon intr-o masina, satisfactie care nu se poate compara nicicum...cu altceva. Daca te-ai apucat de ea si ai ajuns in stadiul asta...merita sa parcurgi drumul pana la capat. Ti-o spune unul cu experienta in inviat mortaciuni ... :ha: E bine sa stii ca in acest club al resuscitatorilor de cadavre, pe fondul unei situatii economice generale precare, inca mai sunt locuri pe scaune ... :ha::h5 Cultul fierului mort, mort dar totusi viu spune asa: "niciodata fierul nu uita ca i-ai dat o a doua sansa si cu siguranta te va rasplati inzecit" Asteptam noutati ... dai inainte ... LE ...nu mai tine socoteala la bani, mai ales "la vedere" ...ca intr-o zi o sa te trezesti dormind pe presul din fata usii si nu o sa stii motivul ... :ha: Editat Martie 26, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: demontare sasiu :ha::ha::ha::happy:happyAcum deja e tardiva orice intoarcere din drum ...odata ce ai intrat in hora ...trebuie sa joci. La final ...o sa tragi linie, o sa ai un munte de bani cheltuiti si satisfactia transformarii unui tomberon intr-o masina, satisfactie care nu se poate compara nicicum...cu altceva. Daca te-ai apucat de ea si ai ajuns in stadiul asta...merita sa parcurgi drumul pana la capat. Ti-o spune unul cu experienta in inviat mortaciuni ... :ha: E bine sa stii ca in acest club al resuscitatorilor de cadavre, pe fondul unei situatii economice generale precare, inca mai sunt locuri pe scaune ... :ha::h5 Cultul fierului mort, mort dar totusi viu spune asa: "niciodata fierul nu uita ca i-ai dat o a doua sansa si cu siguranta te va rasplati inzecit" Asteptam noutati ... dai inainte ... LE ...nu mai tine socoteala la bani, mai ales "la vedere" ...ca intr-o zi o sa te trezesti dormind pe presul din fata usii si nu o sa stii motivul ... :ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: demontare sasiu si dupa o bagi la noroi..crengi..bolovani.etc.:ha: ..sa vezi ce o sa i placa:h5 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: demontare sasiu si dupa o bagi la noroi..crengi..bolovani.etc.:ha: ..sa vezi ce o sa i placa:h5 Asta e alegerea fiecaruia .... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: demontare sasiu am reusit sa desfac tot ce tinea caroseria de sasiu ( sper !!!)... cu mii de multumiri lui liviu care m-a ajutat la proiect am constatat ca nu exista rugina sub caroserie cu toate ca partea spate de sasiu e varza.....:banana o surpriza placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 29, 2012 Autor Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: demontare sasiu azi am reusit sa scot caroseria de pe sasiu ( nu fara ceva emotii)..tinand cont ca am desfacut singur masina si nu am mai facut asa ceva in viata mea.... apoi am dus cu o rampa sasiul la spalatorie unde am spalat bine motorul ( mult degresant.....) si toate componentele in vederea tratatii corespunzatoare inainte de montarea pe noul sasiu scuze pt pozele strambe.....sunt terminat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: demontare sasiu revin cu completari am terminat complet de renovat caroseria, am ma gasit ceva niste bubite mici si am rezolvat...am scos tot din masina,am dat cu kelfos si apoi cu protecta si la final cu teroson...a iesit mai bien ca din fabrica pe punte sub masina am curatat tot s-a putut da jos omeneste ( spacul, bormasina, surubelnita lata, etc) apoi kelfos...protecta si teroson , ma pregatesc deja sa merg cu ea la mare pe post de jet ski !!!( daca rugineste in urmatorii 2 ani ii dau foc) am dat jos puntea spate..demontat totul..curatat de rugina bine bine....kelfos...protecta si arata ca noua, ma gandesc sa inlocuiesc si ceva bucsi ??? ( o fi cazul ??? ) am montat conductele pe noul sasiu!!! la motor am curatat aripile interioare si le-am tratat cu kelfos si protecta am trimis jantele la intors ( doar 3 momentan ) curand postez si ceva poze, lucrarea merge mai greu pt ca fac singur totul momentan ( sper sa termin candva) intrebare.... sa dau cu teroson si pe bratele de la puntea spate si pe grup? chiar am nevoie de un sfat vis a vis de problema asta.aceeasi intrebare pt aparatorile de sub puntea masinii cele de la galeria esapamantului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 (editat) Re: demontare sasiu Intoarce si tu pozele inainte de a le posta. Stau numai cu capul intr-o parte pe topicul tau, deja ma doare gatul si e pacat pentru ca imi place ce faci la masina. Succes in continuare. :h5 Editat Aprilie 7, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: demontare sasiu mitsubusu am vrut, mirsubusu am gasit..... am reconditionat rezervorul...am demontat puntea spate si am curatat tot, arata binisor acum .....schimb ceva bucsi brate spate si apoi incep montearea pe noul sasiu , grupul e curatat , dat cu kelfos si protecta....astept jantele de la intors.... in avant de zel am dat si cu ceara in toate gaurile posibile de pe sub puntea masinii, la contrararipi si oriunde mai era necesar.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: demontare sasiu Salut, la ce citesc si vad aici cred ca o faci mai ceva ca din fabrica. Oare necesita o masina atatea lucrari si imbunatatiri? :grin: Spor la treaba...la montat inapoi :oc Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 demontare sasiu .... am scos motorul de pe vechiul sasiu, cutia viteze si tot ce mai era pe acolo.... am comandat tot ce parea obosit..bucsi, pivoti, capete bara..etc si de marti incep montarea pe noul sasiu....sunt la jumate si cu lucrarea si cu nervii...sincer pare ceva fara final..munca zilnica de cca 5-6 ore , sper sa reusesc la final si surpriza de final, sasiul nou era de anglia si prinderile de la caseta de directie erau pe inversate .... taiat si sudat , ca la fabrica la mitsu in japan....argon la meserie :grin: zile astea adaug si poze!! curtea mea arata ca un garaj imprastiat ( ca razbunare am taiat vechiu sasiu in 2 ca sa il duc la fiare vechi sa mai scot din paguba!!!) astept maine jantele de la intors... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: demontare sasiu salutare io am vb cu tine si ti-am zis de sasiu ca trebui modificat la caseta de directie si io zic sa nu arunci sasiul vechi pana nu termini cu toata tavadura ...bafta KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Aprilie 15, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: demontare sasiu merci, uitasem in harababura asta...acum s-a rezolvat, atasez cateva poze cu masina dupa ce am terminat cu operatiunile antirugina si teroson interior si exterior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Re: demontare sasiu inte timp lucrurile au evoluat ....sasiul e gata , motorul si cutia de viteze sunt montate, instalatia electrica e ca noua, pivotii schimbati, bucsi, capete de bara, amortizoare...distributia schimbata ,etc saptamana asta cu noroc arunc si caroseria pe sasiu..... distantierele ( 4 cm pt inceput) sunt si ele in garaj, parca nu mai am rabdare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate