kkkristi Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: demontare sasiu ...ceva timp a trecut de la ultima postare ..... reconditionarea a evoluat ...masina e acum gata in proportie de 97 %, mai am de schimbat un simering la caseta de directie , montat pragurile si bandourile pe spate, bara fata si bara spate..atasez cateva poze cum au evoluat lucrurile ..... masina momentan e la vopistorie, maine o iau si termin ce mai e de asamblat( stopuri spate, bata spate), interiorul e gata , complet functional...boxe alpine 4 x 50w, cd player cu mp3 pioneer.....urmeaza snorkel, roof rack, troliu, proiectoare 2 frontale, 4 sus si 1 in spate am urmatoarele nedumeriri, daca ma poate ajuta cineva am inlocuit simeringul de la caseta de directie si am pus unul corteco cu teflon si arc...acum il arunca afara daca iau cateva viraje chiar si pe loc, simeringul original era cu rama din metal...asta e metal imbracat in cauciuc, aceeasi dimensiune si ca o curiozitate va spun ca dupa 5 zile a devenit atat de ciudat incat il pot impinge cu mana la loc, daca stationez nu curge nimic....sper ca noul simering sa fie si ultimul, daca a patit cineva ceva asemanator sau o sugesyie e binevenita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: demontare sasiu Orice lucru bun iese la noua luni ...sa stii asa ca nu te stresa ... mai ai o tzara. :grin: Ia intreba-l mataluta pe Liviu ce si cum ...parca problema asta a avuto si el ... din cate imi amintesc eu! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Saveug Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Buna ziua,am intrat mai tirziu,eu am un Mitzu scurt din '93.undet sa ma uit dupa rugina?plasticele le-am dat jos anul trecut si. Este in regula Buna ziua,am intrat mai tirziu,eu am un Mitzu scurt din '93.undet sa ma uit dupa rugina?plasticele le-am dat jos anul trecut si. Este in regula Imi plac pozele cu Mitzu din '94 ,sunt tot din Bucuresti cum pot sa ne intilnim tel.meu 0722410418 Editat Octombrie 2, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: demontare sasiu Masina e gata, am schimbat si caseta de directie, s-a monrat si un bull bar inox....toace ca un motan, urmeaza proictoare in fata si va face un drum in bulgarica sa fie inscrisa....Poze diseara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: demontare sasiu si finalul.....masina e gata pt bulgaria ( astept sfaturi pe ce filiera sa o inmatriculez)...mai am de pus snorkel-ul si portbagajul impreuna cu cele 4 proiectoare aferente si unul in spate...sunt la inceput de drum si apoi voi face adaptarile de rigoare ...sunt in cautare de un amortizor de directie ( daca stie cineva de unde pot procura asa ceva)..ce pot spune dupa 6 luni de munca.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: demontare sasiu masina a fost inscrisa pe bugaria, multumiri lui gepetto, 1 zi....si totul a fost perfect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: demontare sasiu Felicitari pt ce ai facut...deci tre sa deschidem bine ochii cand cumparam cotete si mai bine dai 1000 in plus ca sa ai o masina gata de iesire.Nu toti din Cluj vand gunoaie si masinile de Anglia par a fi mai sanatoase..cand o sa vreau sa imi vand "batrana" o sa stiu cat sa cer:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: demontare sasiu merci, asta asa e, acum stiu si data viitoare voi fi super atent, cele de anglia sunt belea, dar nu ma impac cu volanul pe dreapta, altfel luam de mult o englezoaica fara pic de rugina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: demontare sasiu ...sunt in cautare de un amortizor de directie ( daca stie cineva de unde pot procura asa ceva)..ce pot spune dupa 6 luni de munca.... nu cred ca ai nevoie de amortizor de directie,acesta este util la masinile cu punte rigida Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: demontare sasiu asa e , dar ma gandeam ca ar fi util sa nu imi sara volanul din mana pe pietre....am vazut pe un pajero adaptat si era ok......astept pareri.....merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: demontare sasiu Eu am pe al meu din fabrica si e mult mai confortabil..ma uit sa vad daca mai am pe vreunul de anglia..:h5 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: demontare sasiu E util in ambele cazuri ( punte rigida sau suspensie independenta ) . Am montat si pe citeva Vitare . Rezulatele sint evidente , masinile fac offroad si diferenta e vizibila . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: demontare sasiu ceva, ceva s-a mai lucrat la masina...am pus un snorkel si un portbagaj cu 4 proiectoare wessem pe fata si 1 pe spate.....ma bate gandul de a monta amortizoare iron man si arcuri spate tot de la ei....urmeaza pragurile vis a vis de troliu astept cateva pareri, placa deja o am..:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 (editat) Re: demontare sasiu Foarte frumoasa lucrare. Zi-ne si noua de unde ai luat ceara pt. caroserie. Editat Decembrie 13, 2012 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Re: demontare sasiu frumoasa carutza poate ne vedem maine in spate la parcul ala de vile........stii tu, nu spun mai mult...ha vin cu PATROLU' Editat Ianuarie 15, 2013 de Tavi D. HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Ianuarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: demontare sasiu masina a primit un set de amortizoare fata - spate ironman si arcuri plus 4 pe spate , tot ironman........un troliu de 13000 lbs care asteapta sa fie montat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: demontare sasiu a primit si troliul de 13000 lbs.......inca putin si masina va fi gata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: demontare sasiu Cristi n-ar fi oportun sa schimbam titlul topicului? Ca ai facut la masina ceva mai mult decat demontarea sasiului ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: demontare sasiu Asa e , ai dreptate....asamblarea masinii s-a terminat...e suficient Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: demontare sasiu Nu bre asa ...boteaz-o si numim topicul ceva de genul "proiectul lui cristi" sau cum doresti. Ideea este ca in cautari sa se indexeze titlul daca e vreunul care vrea sa se inspire din acest proiect sau sa-ti adreseze intrebari legat de el... Asta este ideea de forum ...am vazut la altii, am facut si eu, va impartasesc experienta mea, faceti si voi! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: demontare sasiu ok, sa se cheme restaurare pajero mk2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: restaurare Pajero MK2 Frumos, Am si eu unul aproape la fel. Portbagajul de unde l-ai luat cu proiectoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: demontare sasiu asa e , dar ma gandeam ca ar fi util sa nu imi sara volanul din mana pe pietre....am vazut pe un pajero adaptat si era ok......astept pareri.....merci Am Gsit amortizor directie pe o englezoaica....daca te intereseaza ti l pot da... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Octombrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: demontare sasiu Salut, ma intereseaza. Da-mi detalii pe pm te rog.acum am vazut postarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myrelbr Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: restaurare Pajero MK2 Suuper treaba,felicitari chiar daca nu a mai postat nimeni pe aici din 2013. Have a brake,Have a Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate