Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Simering cv samurai

brunolache

Postări Recomandate

Re: Simering cv samurai

SGP: 24780-83010

simeringul ia-l original ca nu este scump, costa in jur de 30-40 de ron.

vezi ca uneori nu este suficienta schimbarea simeringului ca sa elimini scurgerile de ulei. daca e uzata bucsa de ghidare a cardanului intermediar trebuie sa o schimbi si pe aia.

bucsa nu are part-number ca dupa mintea japonezului trebuie s-o schimbi cu tot cu semicarcasa in care este presata.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64128-Bucsa-CV-Samurai-%28Rear-Extension-Transmision-Bush%29

eu am luat-o de la lowrange.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SGP: 24780-83010

simeringul ia-l original ca nu este scump, costa in jur de 30-40 de ron.

vezi ca uneori nu este suficienta schimbarea simeringului ca sa elimini scurgerile de ulei. daca e uzata bucsa de ghidare a cardanului intermediar trebuie sa o schimbi si pe aia.

bucsa nu are part-number ca dupa mintea japonezului trebuie s-o schimbi cu tot cu semicarcasa in care este presata.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64128-Bucsa-CV-Samurai-%28Rear-Extension-Transmision-Bush%29

eu am luat-o de la lowrange.

De confectionat bucsa nu ar fi o problema, dar din cate observ nu prea sunt sanse sa o scot fara a desface cutia, nu?

Link spre comentariu

De confectionat bucsa nu ar fi o problema, dar din cate observ nu prea sunt sanse sa o scot fara a desface cutia, nu?

nu e o problema de confectionat daca ai cotele exacte. dupa un an de incertitudini am cumparat-o din state.

nu se poate scoate fara a demonta cutia si este nevoie si de o presa marisoara pentru a o scoate de acolo. cauta pe forumuri la americani ca exista niste topicuri despre asta.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare