brunolache Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Salutare, Ma ajuta cineva cu un cod sau dimensiuni pentru simeringul de la cutia de viteze(iesire spre reductor). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 (editat) Re: Simering cv samurai SGP: 24780-83010 simeringul ia-l original ca nu este scump, costa in jur de 30-40 de ron. vezi ca uneori nu este suficienta schimbarea simeringului ca sa elimini scurgerile de ulei. daca e uzata bucsa de ghidare a cardanului intermediar trebuie sa o schimbi si pe aia. bucsa nu are part-number ca dupa mintea japonezului trebuie s-o schimbi cu tot cu semicarcasa in care este presata. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64128-Bucsa-CV-Samurai-%28Rear-Extension-Transmision-Bush%29 eu am luat-o de la lowrange. Editat Martie 19, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brunolache Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Simering cv samurai SGP: 24780-83010 simeringul ia-l original ca nu este scump, costa in jur de 30-40 de ron. vezi ca uneori nu este suficienta schimbarea simeringului ca sa elimini scurgerile de ulei. daca e uzata bucsa de ghidare a cardanului intermediar trebuie sa o schimbi si pe aia. bucsa nu are part-number ca dupa mintea japonezului trebuie s-o schimbi cu tot cu semicarcasa in care este presata. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64128-Bucsa-CV-Samurai-%28Rear-Extension-Transmision-Bush%29 eu am luat-o de la lowrange. De confectionat bucsa nu ar fi o problema, dar din cate observ nu prea sunt sanse sa o scot fara a desface cutia, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 (editat) Re: Simering cv samurai De confectionat bucsa nu ar fi o problema, dar din cate observ nu prea sunt sanse sa o scot fara a desface cutia, nu? nu e o problema de confectionat daca ai cotele exacte. dupa un an de incertitudini am cumparat-o din state. nu se poate scoate fara a demonta cutia si este nevoie si de o presa marisoara pentru a o scoate de acolo. cauta pe forumuri la americani ca exista niste topicuri despre asta. Editat Martie 19, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate