Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cod amortizoare OLD MAN EMU pentru Pajero mk2 lwb?

staicucostel

Postări Recomandate

am un prieten care imi trimite din Australia amortizoare de pajero si m-ar interesa sa-mi spuna cineva ce model de OLD MAN EMU sa potrivesc pe pajero 2,8 tdi, mk2 lbw din 1999 ,eventual unele care sa si inalte putin masina pentru ca vreau sa pun pe ea cauciucuri pe 33. Daca stiti si ce bucsi de poliuretan sa comand as fi recunoscator.(un cod ,un nume sau firma)

astept raspunsuri multumesc

Editat de staicucostel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cod amortizoare OLD MAN EMU pentru Pajero mk2 lwb?

... ce model de OLD MAN EMU sa potrivesc pe pajero 2,8 tdi, mk2 lbw din 1999 ,eventual unele care sa si inalte putin masina pentru ca vreau sa pun pe ea cauciucuri pe 33.

aici gasesti optiunile de suspensii ome pt pajero (cu coduri pt amortizoare, arcuri, bare de torsiune):

http://www.arbusa.com/uploads/PDF/accessorizeYourRig/mitsubishiMonteroPajero.pdf

dar ca sa fii sigur ca iei ce e nevoie pt masina ta, cred ca mai bine intrebi la un vanzator (gtc, de ex)...

exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Coduri amortizoare OME PAJERO MK2 LWB

Imi trimite varul meu din Noua Zeilanda amortizoare si arcuri pentru pajero mk2 LWB.. stie cineva ce sa-i spun sa-mi cumpere de la OME?

Vreau codurile de la amortizoare fata spate pentru OME nitro charger+5cm

si codurile de la arcuri tot OME +5.

MULTUMESC ANTICIPAT

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Cod amortizoare OLD MAN EMU pentru Pajero mk2 lwb?

Sa o luam pe rand : daca n-ai fi deschis alt topic pentru aceste coduri si iti urmareai topicul tau initial , ai fi vazut ca deja cineva iti daduse un raspuns !

1.Pe link-ul de mai jos e un tutorial de unde vei afla cum sa-ti "urmaresti topicul", precum si metoda prin care sa-ti identifici rapid postarile sau topicurile initiate de tine :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=795957#post795957

2.Daca link-ul sugerat de colegul de mai sus, nu te satisface, mai poti incerca o intrebare la cei care aceste amortizoare, direct pe anunturile lor de vanzare.

3.Acum cele doua topicuri sunt unite in cel de fata si poti vedea mai sus raspunsul colegului.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare