staicucostel Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 (editat) am un prieten care imi trimite din Australia amortizoare de pajero si m-ar interesa sa-mi spuna cineva ce model de OLD MAN EMU sa potrivesc pe pajero 2,8 tdi, mk2 lbw din 1999 ,eventual unele care sa si inalte putin masina pentru ca vreau sa pun pe ea cauciucuri pe 33. Daca stiti si ce bucsi de poliuretan sa comand as fi recunoscator.(un cod ,un nume sau firma) astept raspunsuri multumesc Editat Martie 20, 2012 de staicucostel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 Re: Cod amortizoare OLD MAN EMU pentru Pajero mk2 lwb? ... ce model de OLD MAN EMU sa potrivesc pe pajero 2,8 tdi, mk2 lbw din 1999 ,eventual unele care sa si inalte putin masina pentru ca vreau sa pun pe ea cauciucuri pe 33. aici gasesti optiunile de suspensii ome pt pajero (cu coduri pt amortizoare, arcuri, bare de torsiune): http://www.arbusa.com/uploads/PDF/accessorizeYourRig/mitsubishiMonteroPajero.pdf dar ca sa fii sigur ca iei ce e nevoie pt masina ta, cred ca mai bine intrebi la un vanzator (gtc, de ex)... exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 (editat) Coduri amortizoare OME PAJERO MK2 LWB Imi trimite varul meu din Noua Zeilanda amortizoare si arcuri pentru pajero mk2 LWB.. stie cineva ce sa-i spun sa-mi cumpere de la OME? Vreau codurile de la amortizoare fata spate pentru OME nitro charger+5cm si codurile de la arcuri tot OME +5. MULTUMESC ANTICIPAT Editat Martie 30, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Coduri amortizoare OME PAJERO MK2 LWB iteleg ca sunt unii care vand in Romania OME dar chiar nu poate cineva sa-mi spuna ce trebuie sa comand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Cod amortizoare OLD MAN EMU pentru Pajero mk2 lwb? Sa o luam pe rand : daca n-ai fi deschis alt topic pentru aceste coduri si iti urmareai topicul tau initial , ai fi vazut ca deja cineva iti daduse un raspuns ! 1.Pe link-ul de mai jos e un tutorial de unde vei afla cum sa-ti "urmaresti topicul", precum si metoda prin care sa-ti identifici rapid postarile sau topicurile initiate de tine : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=795957#post795957 2.Daca link-ul sugerat de colegul de mai sus, nu te satisface, mai poti incerca o intrebare la cei care aceste amortizoare, direct pe anunturile lor de vanzare. 3.Acum cele doua topicuri sunt unite in cel de fata si poti vedea mai sus raspunsul colegului. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Cod amortizoare OLD MAN EMU pentru Pajero mk2 lwb? multumesc pentru sfat. o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate