kkkristi Postat Martie 20, 2012 Partajează Postat Martie 20, 2012 salut tuturor m-ar interesa sa imi inalt masina cu 5 cm, ( pajero 2.5 1994) momentan sunt cu ea in service, astept ajutor vis a vis de problema. 1. de unde se pot cumpara ? 2 cum se monteaza si unde anume? 3 daca nu e mai indicat sa le fac la cineva care se pricepe? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: inaltatoare pajero 2.5 s-a rezolvat, se poate inchide, merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: inaltatoare pajero 2.5 s-a rezolvat, se poate inchide, merci Si nu ne spui si noua cum ai rezolvat ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 25, 2012 Autor Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: inaltatoare pajero 2.5 am cumparat un kit de inaltare body lift de 4 cm, piesele sunt fabricate EXCLUSIV din Poliamida (import Ungaria), iar piesele metalice sunt din clasa 8.8, 10.9 si 12.9 de rezistenta fabricate in Olanda de catre firma Fabory. ( 5 cm mi s-a parut prea mult ), cred ca am pus eu topicul gresit de nu am primit nici un raspuns... :tk http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59964-BodyLift-Mitsubishi-L200-Pajero-si-Opel-Frontera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 (editat) Re: inaltatoare pajero 2.5 Cind inalti masina, la alegerea kit-ului de inaltare, trebuie tinut cont daca schimbi si suspensia.O suspensie noua(identica si la fel cu cea data jos de pe masina) va ridica masina aproximativ 3 cm.Asta pentru ca cea veche este uzata, deci mai lasata. Editat Martie 26, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: inaltatoare pajero 2.5 care ar fi solutia cea mai ieftina ?, ma refer la ce arcuri sa pun acum, kit-ul este de 4 cm, sunt sigur ca arcurile sunt obosite...1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: inaltatoare pajero 2.5 eu am pus pe galoper bady lift de 5cm arcurile leam scimbat cu unele de patrol se potrivesc perfect si sunt mai mari ca inaltime si mai tari un pic si tre sa schimbi si amortizoarele cu unele mai lungi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: inaltatoare pajero 2.5 bugetul a explodat deja.....ce timp de amortizoare se recomanda ( sunt amator inca, nu am ajuns la noroi pana la oglinzi) ceva decent....sa nu dau faliment Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: inaltatoare pajero 2.5 parerea mea e asa: Kit OME +5 HD,inclusiv amortizor directie ce gume ai pus in final? HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: inaltatoare pajero 2.5 poti monta si un kit de la terrain tamer de care poti fii sigur ca este australia sau eventual brazilia nu china sau taiwan :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: inaltatoare pajero 2.5 Topicul asta e de acum un an, nu stiu daca ati observat... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate